Tuos komentarus radau tiesiog suvedusi į google Nuva ring, tiek visko neigiamo radau, net nežinau, ar tikėti...

o kas belieka, kai vaikuciu jau kaip ir gana
  o kas belieka, kai vaikuciu jau kaip ir gana
 , o naudoju jau pusantru metu
 , o naudoju jau pusantru metu  

. visi kontraceptikai (hormoniniai) gali sukelti trombozes, krešulius ir pan
  . visi kontraceptikai (hormoniniai) gali sukelti trombozes, krešulius ir pan   . kiekvienas organizmas savaip reaguoja. šiaip aš panašius komentarus skaičiau apie pleistrą
 . kiekvienas organizmas savaip reaguoja. šiaip aš panašius komentarus skaičiau apie pleistrą   . jau net pasimečiau
 . jau net pasimečiau   

tarkim trečią dieną...
 tarkim trečią dieną...

tarkim trečią dieną...
 tarkim trečią dieną... 

tai ir galvoju, gal ir tas žiedas bent kiek prisidejo prie apsaugos, tiesa, tai atsitiko 7 mano ciklo diena, t.y. nevaisingą, bet juk vartojant KŽ tų dienų skaičiuoti nebėra prasmės, nors jei ciklas dėl trumpo žiedo vartojimo dar nebūtų išderintas, netikėtų pasekmių tikimybė mažesnė.. ką manot? galvoju, gal šiandien pas daktarę nueit pasitarti, tik bijau, kad nebūtų tokia reakcija
 tai ir galvoju, gal ir tas žiedas bent kiek prisidejo prie apsaugos, tiesa, tai atsitiko 7 mano ciklo diena, t.y. nevaisingą, bet juk vartojant KŽ tų dienų skaičiuoti nebėra prasmės, nors jei ciklas dėl trumpo žiedo vartojimo dar nebūtų išderintas, netikėtų pasekmių tikimybė mažesnė.. ką manot? galvoju, gal šiandien pas daktarę nueit pasitarti, tik bijau, kad nebūtų tokia reakcija   

gal ir gerai moteris sako...
 gal ir gerai moteris sako... 

šiaip ji man blogo nelinkėtų, nes giminaitė
 šiaip ji man blogo nelinkėtų, nes giminaitė