Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

Man atrodo, kad kontraceptinės tabletės turi lygiai tą patį pašalinį poveikį, juk hormonai tie patys... Beje, anotacijoje apie trombozes rašoma, tik iš tos pusės, kad jei turima problemų su kraujospūdžiu, riekėtų atsargiai vartoti žiedą.. o kur dar padidėjusi vėžio tikimybė... blink.gif
Tuos komentarus radau tiesiog suvedusi į google Nuva ring, tiek visko neigiamo radau, net nežinau, ar tikėti...
Atsakyti
Daug neigiamo ir apie KT rasoma g.gif o kas belieka, kai vaikuciu jau kaip ir gana
group.gif
Papildyta:
QUOTE(Gėlyte @ 2007 05 11, 14:47)
Bet juk mylintis gali ir išsiimti jis  biggrin.gif

na man to nebuvo smileysex.gif , o naudoju jau pusantru metu 4u.gif

Iskrites nebuvo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zylute1: 12 gegužės 2007 - 15:09
QUOTE(Gėlyte @ 2007 05 12, 12:37)
Man atrodo, kad kontraceptinės tabletės turi lygiai tą patį pašalinį poveikį, juk hormonai tie patys... Beje, anotacijoje apie trombozes rašoma, tik iš tos pusės, kad jei turima problemų su kraujospūdžiu, riekėtų atsargiai vartoti žiedą.. o kur dar padidėjusi vėžio tikimybė...  blink.gif
Tuos komentarus radau tiesiog suvedusi į google Nuva ring, tiek visko neigiamo radau, net nežinau, ar tikėti...

aš manau, kad beveik kiekvieną kontraceptiką galima prisiskaityti panašių atsiliepimų doh.gif . visi kontraceptikai (hormoniniai) gali sukelti trombozes, krešulius ir pan blink.gif . kiekvienas organizmas savaip reaguoja. šiaip aš panašius komentarus skaičiau apie pleistrą g.gif . jau net pasimečiau unsure.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal žinot, koks žiedo veiksmingumas, jei jis pradedamas naudoti prieš tai nieko nevertojus, bet įdedamas ne pirma, o ketvirtą mėnesinių dieną... Lapelyje rašo, kad 7 dienas reikia papildomai naudoti kitas apsisaugojimo priemones, bet gal jis jau kažkiek veikia... ??? g.gif tarkim trečią dieną...
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 05 14, 08:30)
Mergaitės, gal žinot, koks žiedo veiksmingumas, jei jis pradedamas naudoti prieš tai nieko nevertojus, bet įdedamas ne pirma, o ketvirtą mėnesinių dieną... Lapelyje rašo, kad 7 dienas reikia papildomai naudoti kitas apsisaugojimo priemones, bet gal jis jau kažkiek veikia... ??? g.gif tarkim trečią dieną...

man tai daktare sake geriau jau visa pirma men pasisaugoti tokiu atveju... ax.gif
Atsakyti
Esu labai pasimetus, nes nusmuko prezervatyvas (jis buvo su spermicidais), nors ir vaikinas nebaigė man viduje... Nu įdomiai čia mums atsitiko g.gif tai ir galvoju, gal ir tas žiedas bent kiek prisidejo prie apsaugos, tiesa, tai atsitiko 7 mano ciklo diena, t.y. nevaisingą, bet juk vartojant KŽ tų dienų skaičiuoti nebėra prasmės, nors jei ciklas dėl trumpo žiedo vartojimo dar nebūtų išderintas, netikėtų pasekmių tikimybė mažesnė.. ką manot? galvoju, gal šiandien pas daktarę nueit pasitarti, tik bijau, kad nebūtų tokia reakcija blink.gif
Atsakyti
Skaitaus cia pas jus ir negaliu nuspresti, noriu pereiti nuo KT prie ziedo. Ir vienam psl pasiskaiciau apie KT ir KZ, tai prie KT mano nustebimui radau nemazai privalumu, o prie KZ jokiu, apart to,kad patogu ji naudoti, 3sav gali but rami...o daugiau jokiu privalumu ... g.gif
citata apie KT:
"Kontraceptinės tabletės palankiai veikia moters organizmą – sumažina menstruacijų skausmus ir kraujavimą, padeda išvengti mažakraujystės, mažina kiaušidžių, gimdos, storosios žarnos vėžio, kiaušidžių cistų, uždegiminių dubens ligų tikimybę."
o cia apie KZ:
"Kokie kontraceptinio žiedo privalumai?
Žiedas įkišamas į makštį trims savaitėms, kontraceptinis poveikis išlieka mėnesį. Aplinkiniai žiedo nepamatys ir nesužinos, kad tu jį naudoji.

Vėmimas ar viduriavimas nedaro įtakos žiedo poveikiui.

Nereikia jokių papildomų veiksmų lytinių santykių metu.

Panorėjus pastoti ir nutraukus kontraceptinio žiedo vartojimą, vaisingumas atsinaujina iš karto.

Kaip ir kontraceptinės tabletės, paprastai sutrumpina menstruacijas, kraujavimas tampa silpnesnis, o ciklas reguliarus."

ir nezinau ka daryti.......
Atsakyti
QUOTE(MiKaSe @ 2007 05 14, 13:17)
Skaitaus cia pas jus ir negaliu nuspresti, noriu pereiti nuo KT prie ziedo. Ir vienam psl pasiskaiciau apie KT ir KZ, tai prie KT mano nustebimui radau nemazai privalumu, o prie KZ jokiu, apart to,kad patogu ji naudoti, 3sav gali but rami...o daugiau jokiu privalumu ...  g.gif
citata apie KT:
"Kontraceptinės tabletės palankiai veikia moters organizmą – sumažina menstruacijų skausmus ir kraujavimą, padeda išvengti mažakraujystės, mažina kiaušidžių, gimdos, storosios žarnos vėžio, kiaušidžių cistų, uždegiminių dubens ligų tikimybę."
o cia apie KZ:
"Kokie kontraceptinio žiedo privalumai?
Žiedas įkišamas į makštį trims savaitėms, kontraceptinis poveikis išlieka mėnesį. Aplinkiniai žiedo nepamatys ir nesužinos, kad tu jį naudoji.

Vėmimas ar viduriavimas nedaro įtakos žiedo poveikiui.

Nereikia jokių papildomų veiksmų lytinių santykių metu.

Panorėjus pastoti ir nutraukus kontraceptinio žiedo vartojimą, vaisingumas atsinaujina iš karto.

Kaip ir kontraceptinės tabletės, paprastai sutrumpina menstruacijas, kraujavimas tampa silpnesnis, o ciklas reguliarus."

ir nezinau ka daryti.......

jei renkies tarp KT ir KZ, apsisprendei naudoti viena is hormoniniu priemoniu, tai is asmenines patirties patarciau rinktis KZ.
Atsakyti
manes KT vien del to netenkina, kad esu giliai isitikinus,jog jos kenkia kepenim, o cia butu tiesiai i krauja...
Atsakyti
QUOTE(MiKaSe @ 2007 05 14, 13:22)
manes KT vien del to netenkina, kad esu giliai isitikinus,jog jos kenkia kepenim, o cia butu tiesiai i krauja...

KT kepenims garantuotai kenkia! o ir siaip kiekviena vakara turi jas gerti, savotiskas nepatogumas.
Atsakyti
egle83> skaiciausi as jusu visu pasisakymus,kad esat uz,labai patenkintos, jau beveik ir susigundziau, bet KZ nesumazina tikimybes del vezio (nors del jo yra labai daug ir kitu faktoriu,kurie skatina ji), del cistu kaip jau minejau, kur butent apie tai uzsimena prie KT.

Na del to,kad reikia gert kiekv.vakara,tai manes tas kazkaip nevargina, turbut reiks isbandyti KZ, ar taip ar taip pasiryzau naudoti hormoninius preparatus, nors mano ginekologe tik uz prezervatyva ax.gif gal ir gerai moteris sako...
Papildyta:
o dar pasakykit, KURIOJ VAISTINEJ GERIAUSIA PIRKTI KZ,KUR PIGIAUSIAS biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MiKaSe: 14 gegužės 2007 - 13:29
Tiek KŽ, tiek KT vienas vėžio rūšis skatina, kitas kaip tik mažina tikimybę... Su KŽ duodamas informacijžnis lapelis, jame viskas apie vėžį parašyta. Mano daktarė labiau už žiedą, nes hormonai absorbuojasi tiesiogiai, mažiau išsausinama gleivinė (čia ta, kurioje kiaušinėliai juda).
Nulėkiau pas ją pasikonsultuoti, tai nuramino, kad net jei ne pirmą MM dieną jį įsidėjau, per parą jis tampa pakankamai veiksmingas, kūnas gauna hormonų ir jie pradeda veikti. Nu ką aš žinau, kodėl ginekologės skirtingai kalba blink.gif šiaip ji man blogo nelinkėtų, nes giminaitė
Atsakyti