Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Gėlyte @ 2007 05 16, 09:54)
Klaust tai neklausiau, bet KT ir KŽ tai tie patys hormonai, kurių ir pasekmės organizmui vienodos, logiškai mąstant.. Juk dėl hormoninės sudėties pasikeitimo tų ligų tikimybė padidėja ir koks skirtumas, kokiu būdu organizmas tuos hormonus gauna.. pasiskaičius KT informacinius lapelius, juk irgi rasim info apie insultus, apie tai, kad rūkyt negalima, kad didėja krešulių tikimybė ir pan.

ai as tai deduos ta KZ ir nesuku sau galvos del visokiu salutiniu poveikiu
nu ten gal ir pasitaiko 1 is 1000000

jei ten buti itin daznai nemanau kad butu toks daiktas prekyboje ir butu tylima
g.gif
Atsakyti
Noriu paklausti. 4u.gif
Dabar naudoju pleistrą, bet norėčiau pradėt naudot žiedą, kai nusilipdysiu paskutini pleistrą kada jau pradėt naudoti žiedą? Ar iš karto tą dieną po pleistro, ar palaukti tas 7 ir tada? g.gif
Atsakyti
na va, jau viduje turiu ji... smile.gif kai isemiau is pakuotes pasirode toks keistas, nei slapias, nei slidus, o sausut sausutelis, kazin ar taip ir turi buti? ir dar problema, vis isimdama tampona ji isstumiu lauk...nesuprant gal netaip isidejus? kaip jums? beto jis man ten taip prie pat "isejimo" isistates, tai neisivaizduoju kaip jo mano draugas nepajus, kad jis taip nepatogiai isitaises.... ka manote? verysad.gif
Atsakyti
o man nelaimė atsitiko: išsiėmiau žiedą ir kaip pradėjo niežėt doh.gif ! šakės blink.gif ! nei uždegimo nei jokio kito blogio lyg ir nėr, bet jau niežėjimas neapsakomas blink.gif huh.gif frusty.gif! gal kam irgi taip buvo ax.gif ?
Atsakyti
niu man tai neniezejo ax.gif bet gal nieko baisaus bet gal reiktu nueit pas ginekologe...
man tai su KZ viskas tvarkoj, bet praeita menesi susirgau mm viena diena anksciau nei istraukiau zieda..taip ir nesupratau kodel smile.gif turejau susirgt pirmadieni o susirgau 5dieni. idomu ania bigsmile.gif
ir man KZ buna kartais arti o kartais ir giliai, nezinau nuo ko cia priklauso cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievute :): 16 gegužės 2007 - 13:24
QUOTE(elipse @ 2007 05 16, 13:57)
na va, jau viduje turiu ji... smile.gif  kai isemiau is pakuotes pasirode toks keistas, nei slapias, nei slidus, o sausut sausutelis, kazin ar taip ir turi buti? ir dar problema, vis isimdama tampona ji isstumiu lauk...nesuprant gal netaip isidejus?  kaip jums? beto jis man ten taip prie pat "isejimo" isistates, tai neisivaizduoju kaip jo mano draugas nepajus, kad jis taip nepatogiai isitaises.... ka manote?  verysad.gif

na o as laukiu jusu pagalbos atsakant i klausimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elipse @ 2007 05 16, 13:23)

tai cia jau draugo reik klaust ar jis pajus ar nepajus biggrin.gif tai buvo kazkur parasyta kad gali iskristi ziedas naudojant tamponus biggrin.gif juk tamponas uzkliudo ji ir gali netycia istraukti mirksiukas.gif gali iskristi ir kitais atvejais, kai santykiauji ar siaip bele kada ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievute :): 16 gegužės 2007 - 13:28
smile.gif+2007 05 16, 14:27-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 05 16, 14:27)
tai cia jau draugo reik klaust ar jis pajus ar nepajus biggrin.gif tai buvo kazkur parasyta kad gali iskristi ziedas naudojant tamponus biggrin.gif juk tamponas uzkliudo ji ir gali netycia istraukti  mirksiukas.gif gali iskristi ir kitais atvejais, kai santykiauji ar siaip bele kada ax.gif

na taip...bet jis pats prie pat isejimo...kazkap jauciu kad as ji blogai isidejau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elipse @ 2007 05 16, 12:57)
na va, jau viduje turiu ji... smile.gif  kai isemiau is pakuotes pasirode toks keistas, nei slapias, nei slidus, o sausut sausutelis, kazin ar taip ir turi buti? ir dar problema, vis isimdama tampona ji isstumiu lauk...nesuprant gal netaip isidejus?  kaip jums? beto jis man ten taip prie pat "isejimo" isistates, tai neisivaizduoju kaip jo mano draugas nepajus, kad jis taip nepatogiai isitaises.... ka manote?  verysad.gif

man gydytoja neleido naudot tampona ta pirma menesi, tai isidejau zieda pirmaja menesiniu diena...
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 05 16, 14:43)
man gydytoja neleido naudot tampona ta pirma menesi, tai isidejau zieda pirmaja menesiniu diena...

na bet as negaliu nesinaudoti tamponais , nebemoku elgtis su kitom priemonem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elipse @ 2007 05 16, 14:23)

man tai tamponas visalaik istraukdavo zieda ir as manau, kad kitaip ne but negali, juk ten jie kartu, salia... ax.gif o kad jis arti, manau, kad visom jis yra arti, o kad nejaucia draugas, tai kazkoks stebuklas vos ne, nes jis atrodo cia pat, o yra nejauciamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2007 05 16, 14:54)
man tai tamponas visalaik istraukdavo zieda ir as manau, kad kitaip ne but negali, juk ten jie kartu, salia... ax.gif  o kad jis arti, manau, kad visom jis yra arti, o kad nejaucia draugas, tai kazkoks stebuklas vos ne, nes jis atrodo cia pat, o yra nejauciamas smile.gif

tai tikriausiai kad jis i ji tiesiog ivaziuoja ar panasiai smile.gif
Atsakyti