Na ka ir as jungiuosi prie jusu kompanijos. Turiu zieda jau antra savaite. Menesines ir trumpesnes is karto pasidare, bet vis dar teplioja. Siaip ka pastebejau kad labai svyruoja nuotaikos ir galva daznai skauda. Kazin ar daug kam taip buvo pirma menesi? Nes jeigu taip ir toliau, tai nelabai jo noresiu.
QUOTE(jolančiukas @ 2007 09 20, 20:21)
Na ka ir as jungiuosi prie jusu kompanijos. Turiu zieda jau antra savaite. Menesines ir trumpesnes is karto pasidare, bet vis dar teplioja. Siaip ka pastebejau kad labai svyruoja nuotaikos ir galva daznai skauda. Kazin ar daug kam taip buvo pirma menesi? Nes jeigu taip ir toliau, tai nelabai jo noresiu.

QUOTE(zukse @ 2007 09 20, 21:31)
taip kad neskubek dar taip greitai vetrinti situacija.
ačiū

nu ką perskaičiau ir supratau kad reikia išlaukti

[quote=Masia,2007 09 20, 17:17]
Pas mane yra zaizdele, klausiau gydytojos, ar galiu toliau ji naudot, tai sake galima
net parasyta ir instrukcijos lapelyje, kad negalima
Taip pat radau zurnale "tavo vaikas" kad negalim KZ detis nepraejus puses metu po gimdymo, o as klausiau gydytojos, tai sake, jei nemaitini gali detis, nebutinai po puses metu, tai kur dabar rasti teisybe
Papildyta:
Manau turetum palaukti, is pradziu man ir atrodo ir pykina ir galva skauda, o dabar pastebejau, kad labai daug iskiru atsirado
Pas mane yra zaizdele, klausiau gydytojos, ar galiu toliau ji naudot, tai sake galima

Taip pat radau zurnale "tavo vaikas" kad negalim KZ detis nepraejus puses metu po gimdymo, o as klausiau gydytojos, tai sake, jei nemaitini gali detis, nebutinai po puses metu, tai kur dabar rasti teisybe

Papildyta:
QUOTE(jolančiukas @ 2007 09 21, 08:58)
Manau turetum palaukti, is pradziu man ir atrodo ir pykina ir galva skauda, o dabar pastebejau, kad labai daug iskiru atsirado

dėl žaizdelės - pas mane yra ir gydytoja net rekomendavo žiedą
o aš net nepamaniau kad kas negerai. Neskaičiau aš ten nieko per daug tam lapelyje. Nu bet kitą savaitę dar keliausiu pas gydytoją tai išklausinėsiu viską. Kai ėjot pas gydytoją kaip darėt su žiedu? Išsiėmėt ar gydytoja išėmė?

QUOTE(jolančiukas @ 2007 09 21, 10:09)
Kai ėjot pas gydytoją kaip darėt su žiedu? Išsiėmėt ar gydytoja išėmė?
aš jo neišsiėmiau. gydytoja pažiūrėjo su juo, ir jai jis visai nemaišė

tada ir aš neišimsiu. Bet dabar jaučiu kad man ten perštėti pradėjo
išskyrų jokių nėra, o peršti

Nu perskaiciau vel ta informacini lapeli, nu ir neradau, kad butu parasyta, o kad skaiciau, tai tikrai kazkur skaiciau, nes vyro sesuo klause ar gali isideti ir tikrai buvau radusi, kad negalima
o gal ir zurnale skaiciau
nu bet jei gydytoja leido, vadinasi galima

QUOTE(laurada @ 2007 09 21, 11:05)
Nu perskaiciau vel ta informacini lapeli, nu ir neradau, kad butu parasyta, o kad skaiciau, tai tikrai kazkur skaiciau, nes vyro sesuo klause ar gali isideti ir tikrai buvau radusi, kad negalima
o gal ir zurnale skaiciau
nu bet jei gydytoja leido, vadinasi galima 

žinai, bet vis tiek perklausiu gydytojos. Kažkaip neramu dabar pasidarė.
Pas mane yra zaizdele. bet gydytoja irgi rekomendavo.
As naudojau, man patiko, bet vyras skustis pradejo