QUOTE(kondraciukas @ 2007 09 21, 20:23)
QUOTE(kondraciukas @ 2007 09 21, 20:23)
manajam ir nepatinka, jaucia jis ta zieda ir biski trina jis
tenka isimti ji trumpam, o paskui vel isidedu
Papildyta:
QUOTE(laurada @ 2007 09 21, 11:05)
Nu perskaiciau vel ta informacini lapeli, nu ir neradau, kad butu parasyta, o kad skaiciau, tai tikrai kazkur skaiciau, nes vyro sesuo klause ar gali isideti ir tikrai buvau radusi, kad negalima
o gal ir zurnale skaiciau
nu bet jei gydytoja leido, vadinasi galima 
na prigazdinai
QUOTE(kondraciukas @ 2007 09 21, 18:23)
Sweikutes
kai vyras jaucia zieda- ar negali buti kad ziedas per zemai, na ji istumt reikia labiau?
O mane jau uzkniso tepliojimas
nuo isidejimo taip ir nenustojo, jau bus tuoj 3sav. gali but kad net nesuprasiu kada susirgsiu jei nenustos...
QUOTE(chimera @ 2007 09 24, 10:34)
nuo isidejimo taip ir nenustojo, jau bus tuoj 3sav. gali but kad net nesuprasiu kada susirgsiu jei nenustos... 
tai pradzioj gali visa menesi teplioti, nebent cia jau ne pirmas menuo tai tada nepavydziu
Vat tepliojimas ir mane nervina, tuoj reiks išsiimti o vis dar teplioja
bet kiek supratau tai pirmą mėnesį tai normalu.
QUOTE(jolančiukas @ 2007 09 24, 11:10)
Vat tepliojimas ir mane nervina, tuoj reiks išsiimti o vis dar teplioja
bet kiek supratau tai pirmą mėnesį tai normalu.
taip taip
QUOTE(chimera @ 2007 09 24, 10:34)
man ir tepliojo, visas tris savaites ir dar kai isiemiau kelias dienas, tai taip ir nesupratau persirgau ar ne
QUOTE(simpa @ 2007 09 24, 11:21)
jau galvojau nebenaudot aš to žiedo,bet įsidėjus antrą žiedą viskas buvo gerai jau 
nu man ir tokių minčių pradžioj buvo, o dar ta nuotaikų kaita
QUOTE(simpa @ 2007 09 24, 11:21)
taip taip
normalu čia.pamenu kaip nervavaus,kad teplioja,jau galvojau nebenaudot aš to žiedo,bet įsidėjus antrą žiedą viskas buvo gerai jau 
ir man tas pats buvo, reiskia viskas ok. Man kai pirma zieda idejau, visa menesi tepliojo
pirmas menuo, todel kantriai laukiu pasiskaicius jusu patarimu kas bus toliau, tikiuosi antra men to nebebus...