anglijoje tai tikrai be recepto jokiu kontraceptiku negausi..niekur nieko ;(
QUOTE(Sejle @ 2007 05 03, 11:26)
receptiniai.. bet kai vykau i uzsieni ir nuejau pas gydytoja recepto pasijutau durnes vietoj... taaaaaaip nuziurejo
sako nieko as neisrasinesiu.. nereikia visai
vaistinese tas pats... neteko niekur susidurt, kad kontraceptikams receptu prasytu.. cia nebent uzsieny.. ir tai kaip kur

vaistinese tas pats... neteko niekur susidurt, kad kontraceptikams receptu prasytu.. cia nebent uzsieny.. ir tai kaip kur

va va, man daktarė išrašė receptą, tai pirkdama žiedą pakišu lapuką vaistininkei po nosim ir laukiu

QUOTE(ruutka @ 2007 05 03, 12:42)
va va, man daktarė išrašė receptą, tai pirkdama žiedą pakišu lapuką vaistininkei po nosim ir laukiu
. vieną kartą (neatsimenu kokioj vaistinėj) pakišau tą lapuką ir stoviu laiminga laukiu. vaistininkė irgi stovi ir žiuri į lapuką
. man jau neramu pasidarė tai paklausiau kas negerai. vaistininkė atsakė, kad pirmą kartą kažkas (t.y. aš) perka kontraceptikus pagal receptą
. net visos vaistininkės subėgo pažiūrėt 

QUOTE(ruutka @ 2007 05 03, 11:42)
. vieną kartą (neatsimenu kokioj vaistinėj) pakišau tą lapuką ir stoviu laiminga laukiu. vaistininkė irgi stovi ir žiuri į lapuką
. man jau neramu pasidarė tai paklausiau kas negerai. vaistininkė atsakė, kad pirmą kartą kažkas (t.y. aš) perka kontraceptikus pagal receptą
. net visos vaistininkės subėgo pažiūrėt 

QUOTE(doviliux* @ 2007 04 23, 04:31)
O kada reikia įsidėti žiedą, kelintą ciklo dieną
ar kai prasideda mmm, tada ir dėti 

O koks jausmas ji isidejus? Ar jauciasis kaip nors, ar patogu... O kaip isideti? pasidalinkit..

ar tiesa as girdejau kad ziedas tik plonoms o as apie 80 sveriu
ir kiek kainuoja menesiui kas savaite kito ziedo nreikia ar kaip?

QUOTE(raganaite2 @ 2007 05 03, 18:24)
ar tiesa as girdejau kad ziedas tik plonoms o as apie 80 sveriu

kas čia per bajeris

P.S. kas yra tos plonos

Papildyta:

QUOTE(Ievute
@ 2007 05 03, 18:13)

visi kontraceptikai yra receptiniai vaistai, tik visiem dzin, kad jiem recepto reik

Papildyta:
QUOTE(vetreja @ 2007 05 03, 18:18)
O koks jausmas ji isidejus? Ar jauciasis kaip nors, ar patogu... O kaip isideti? pasidalinkit.. 

jokio

kad pleistrai rekomenduojami iki 90 kg tai zinau.. bet del ziedu nzn
tipo poveikis mazeja, jei svoris didesnis nei 90

QUOTE(Sejle @ 2007 05 03, 22:36)
kad pleistrai rekomenduojami iki 90 kg tai zinau.. bet del ziedu nzn

manau visų vaistų ir preparatų poveikis mažėja, jei svoris didesnis

QUOTE(bambyte @ 2007 05 03, 12:04)
anglijoje tai tikrai be recepto jokiu kontraceptiku negausi..niekur nieko ;(
o kazkokdel ne viena forumiete buvo pasisakius kad anglijoj nemokamai duoda

QUOTE(ruutka @ 2007 05 04, 11:18)
na bet is ziedo tiesiai i krauja issiskiria tai nzn

gal nesigincyju, nzn

QUOTE(Ramune B. @ 2007 05 02, 13:04)
ziedui recepto tikrai nereik, pati nesenai pirkau.dar norejau paklaust ar nepajutot jokiu salutiniu pozymiu?nes mane tai labai isbere:visa nugara ir veida su kaklu, tai jau net nzn ko griebtis nes tableciu gert negaliu, o del spirales abejoju, nes man migrena daznai buna
tai oj oj oj 

man tas pats buvo pirmus 2 menesius kai zieda pradejau naudoti, jau norejau ji mesti lauk ir naudoti kazka kito, bet ginekologas patare islaukti. islaukiau ir is tiiesu berimai ir migrena dingo, jau naudoku ji apie metus ir viskas ciki