tai gal ir man taip buvo.... bet mano gyd. atlikus tyrimus nieko nerado, tik suverete kalte kad Antra puse turetu pasitikrinti
  tai gal ir man taip buvo.... bet mano gyd. atlikus tyrimus nieko nerado, tik suverete kalte kad Antra puse turetu pasitikrinti   bet tik nustojau naudotis ir problemos baigesi. Vel viskas super, tik va viena beda saugotis reikia
  bet tik nustojau naudotis ir problemos baigesi. Vel viskas super, tik va viena beda saugotis reikia   

*****, kaip as issigandau, nes anksciau niekad taip ner buve, o anksciau ir ziedo nenaudojau...tai net nzn ka ir galvot...cia ziedo kalte, ar ne...
  *****, kaip as issigandau, nes anksciau niekad taip ner buve, o anksciau ir ziedo nenaudojau...tai net nzn ka ir galvot...cia ziedo kalte, ar ne...  

nors jau pusmetis, kai zieda naudoju... nu gal cia sutapimas, gal kad po menesiniu... o gal kad lubrikantus naudojam
 nors jau pusmetis, kai zieda naudoju... nu gal cia sutapimas, gal kad po menesiniu... o gal kad lubrikantus naudojam  bet kad jau kuris laikas tuos pacius naudojam... nu nezinau...
 bet kad jau kuris laikas tuos pacius naudojam... nu nezinau...  

nors jau pusmetis, kai zieda naudoju... nu gal cia sutapimas, gal kad po menesiniu... o gal kad lubrikantus naudojam
 nors jau pusmetis, kai zieda naudoju... nu gal cia sutapimas, gal kad po menesiniu... o gal kad lubrikantus naudojam  bet kad jau kuris laikas tuos pacius naudojam... nu nezinau...
 bet kad jau kuris laikas tuos pacius naudojam... nu nezinau... 

nu man taip darr nebuvo, bet as dar tik pirma menesi naudoju.. tai nezinau..

. ne visada, bet būna
 . ne visada, bet būna   . dar n esupratau ir neatradau nuo ko ir kas tai įtakoja nors jau senokai apsižiedavus
 . dar n esupratau ir neatradau nuo ko ir kas tai įtakoja nors jau senokai apsižiedavus   

Aš žiedą pradėjau naudoti prieš dvi savaites.Prieš tai vartojau jeanine.Žiedą įsidėjau tą dieną kai turėjau gerti naują tabletyčių pakuotę.Kažin ar nepavėlavau,ar žiedas pradėjo veikti nuo pirmos įsidėjimo dienos
 Aš žiedą pradėjau naudoti prieš dvi savaites.Prieš tai vartojau jeanine.Žiedą įsidėjau tą dieną kai turėjau gerti naują tabletyčių pakuotę.Kažin ar nepavėlavau,ar žiedas pradėjo veikti nuo pirmos įsidėjimo dienos  Ir dar gal kuri žinot ar žiedo poveikis susilpnėja vartojant antibiotikus,nes kiek žinau,tablečių tai susilpnėja
 Ir dar gal kuri žinot ar žiedo poveikis susilpnėja vartojant antibiotikus,nes kiek žinau,tablečių tai susilpnėja  

Aš žiedą pradėjau naudoti prieš dvi savaites.Prieš tai vartojau jeanine.Žiedą įsidėjau tą dieną kai turėjau gerti naują tabletyčių pakuotę.Kažin ar nepavėlavau,ar žiedas pradėjo veikti nuo pirmos įsidėjimo dienos
 Aš žiedą pradėjau naudoti prieš dvi savaites.Prieš tai vartojau jeanine.Žiedą įsidėjau tą dieną kai turėjau gerti naują tabletyčių pakuotę.Kažin ar nepavėlavau,ar žiedas pradėjo veikti nuo pirmos įsidėjimo dienos  Ir dar gal kuri žinot ar žiedo poveikis susilpnėja vartojant antibiotikus,nes kiek žinau,tablečių tai susilpnėja
 Ir dar gal kuri žinot ar žiedo poveikis susilpnėja vartojant antibiotikus,nes kiek žinau,tablečių tai susilpnėja 
 rytoj deduos nauja zieda, o kaip nieko taip nieko

Tai testą gal reikėtų pasidaryti prieš dedant kitą žiedą
 Tai testą gal reikėtų pasidaryti prieš dedant kitą žiedą  Jau dabar ir aš išsigandau
 Jau dabar ir aš išsigandau  Bijau,kad per vėlai nebūčiau įsidėjusi,o dar tie antibiotikai
 Bijau,kad per vėlai nebūčiau įsidėjusi,o dar tie antibiotikai  Kažkaip dar nelaikas būtų antram mažyliui
 Kažkaip dar nelaikas būtų antram mažyliui  

. ne visada, bet būna
 . ne visada, bet būna   . dar n esupratau ir neatradau nuo ko ir kas tai įtakoja nors jau senokai apsižiedavus
 . dar n esupratau ir neatradau nuo ko ir kas tai įtakoja nors jau senokai apsižiedavus  
 nu gal ir gerai, bet kazkaip geriau kai sausiau ir nieks neslampa kai nereiia
  nu gal ir gerai, bet kazkaip geriau kai sausiau ir nieks neslampa kai nereiia