Įkraunama...
Įkraunama...

Medinis arkliukas

Sveikos,

kaip smagu, kad Jūsų vaikučiai pamėgo arkliukus smile.gif
Padovanokite savo ūgtelėjusiam vaikučiui pasijodinėjimą tikru poni-arkliuku.
www.civinskuzirgai.lt
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 06, 22:28)
drinks_cheers.gif
o po to kai igūdo, tai tik stebėjau kad nenujotų kur  blink.gif  lotuliukas.gif

o musu tai truputi ir nujoja, nes slysta kilimu isisiubavus lotuliukas.gif
veliau nupirkom rody arkliuka, tai is pradziu sake, kad myli tik medini, kol neismoko lygsvaros laikyt, o dabar tai abu stovi salia ir abu myli, net paglosto kaip gyva wub.gif
Atsakyti
Aš labai buvau užsidegus dėl to medinio arkliuko,maniau,kad patiks.Gavo ,kai buvo maždaug 2m, ir per 1,5metų buvo užlipęs kokius 5- 10kartų.Jam mielesnė paspiriama mašinytė,nes daugiau judesio.
Atsakyti
Mes tai arkliuko nepirkom,nes gavome palikima is sesers vaiko.Buvo idomu tik pirmomis dienomis po to atsibodo, pasisupa ir dabar dar retkarciais.Geriau vazinejasi su masinyte ar dviratuku. smile.gif
Atsakyti
Maniškis gavo dovanų kai metukai buvo, šeip mažai supasi, viliuosi kad ateis laikas ir labai patiks. ax.gif
Atsakyti
Mes taip pat gavome palikimą, ji su mielu noru supasi - labai patinka thumbup.gif Ir daržely žiūriu, dažnai su arkliuku supasi
Atsakyti
ax.gif mano mažoji labai mėgsta medinį arkliuką thumbup.gif Tačiau kai pamačiau kokius cirkus ji išdarinėja, tai plaukai pasišiaušė doh.gif Visų pirma, jei supasi ant neslystančio paviršiaus, tai lengvai persiverstų su visu arkliu blink.gif ,pvz ant linoleumo. Jei ant kilimo ar laminato tai čiuožia į priekį ir atgal. O dar arkliuką naudoja visai ne pagal paskirtį bigsmile.gif Nusitempia prie palangės ir lipa ant arklio, o tada taip siūbuoja.Tokia maža, o sumąsto ir jėgos turi pakankamai daug lotuliukas.gif ojojoj, ramiau kai tas jos žaislas būna manieže
Atsakyti
maniske tai lb megsta arkliuka, kiekviena diena atsideda ant jo, aisku visokiu triuku dar prisigalvoja thumbup.gif bet megsta smarkiai suptis, ramiai nepatinka jai doh.gif
Atsakyti
O pas mus jau trečias vaikutis džiaugiasi arkliuku thumbup.gif , bet ant jo galima ne tik suptis - kai nusileidžia ratukai dar ir važiuoja thumbup.gif . Labai geras žaisliukas wub.gif
Atsakyti
Mano zuikis gavo dovanu medini spalvota arkliuka per krikstynas wub.gif Labai myli jis si zaisla thumbup.gif Dar pats nelabai moka suptis, tai dar mes supam, bet kai tik pamato ir sededamas ant jo sako nesustodamas:"tigdik, tigdik, tigdik..." wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
savo vyresneliui nupirkom arkli pirmojo gimtadienio proga.tai tikrai jam labai patikdavo.net kelis kartus buvo apsivertes.ir dabar dar pasilinguoja retkarciais. thumbup.gif
Atsakyti
Oi mes tuos arkliukus gavome dovanu net du:kai sunui buvo metukai is kriksto mamos,ir kai gryzo kriksto tetis is Londono mus aplankyti,tad teko viena atiduoti,drauges berniukui,nes du arkliukus kambary laikyti nera vietos,o seip tai daznai atsiseda pajoja ir seip jis arkliuka myli thumbup.gif
Atsakyti