Įkraunama...
Įkraunama...

Medinis arkliukas

Mes pirmojo gimtadienio proga nupirkome supamą žirafą. Susidomėjimo - nulis. Nepatinka suptis. Nuliūdom abu su tetuku, nu ką darysi, nepataikėm. O pliušiniai žaislai kaip patinkta - tai oi oi oi, manėm ir tas patiks. Prieina į akį įduria žirafai, ir nueina. Gal kai paaugs pradės suptis. Dabar tai tik papuošalas namuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukse7: 31 liepos 2007 - 14:43
Mes dovanu gavom medini per pirma gimtadieni - is pradziu mazai jam demesio skyre g.gif , bet uztad dabar nebenulipa. Ir viena supasi, ir visokiom pozom isbando, zodziu thumbup.gif . O Nuke pamate ta gumini, tai praeit neleidzia, rodo vis kad reikia namo nest lotuliukas.gif , bet jis brangus apie 150 lt kainuoja, o kai viena jau turim, tai nebeapsimoka kito pirkt, bet tas guminis manau praktiskesnis - ant jo dar sokinet galima (kai mankstas su maze lankem rode mums) mirksiukas.gif
Atsakyti
mano sūneliui padovanojo arkliuką kai jam dar buvo pora mėnesiu. Ir kuo toliau tuo labiau jis jį mėgo. dabar būdamas 2 metu 8 mėnesių supasi visokiais būdais: atsistojęs ant jo, atsisukęs į kitą pusę, mėgsta žaislus pasupti. Visoms patariu įsigyti
Atsakyti
QUOTE(Margarita23 @ 2007 07 05, 22:05)
Aš labai norėjau pirkti, bet persigalvojau. Nupirkom mašinyte- paspirtuka vietoj arkliuko.

mes gavom dovanu medini arkliuka, bet kazkokio ipatingo susidomejimo nera unsure.gif jau geriau su spiriama masina pravaziuoja, nei ant arkliuko sedasi g.gif
Atsakyti
mano mažoji arkliuką gavo 2 mėn, per krikštynas. Tai nuo 10 mėnesių ( dar nevaikščiojo) supasi. O dabar, kai jau vaikšto, dar labiau mėgsta suptis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alvydux: 01 rugpjūčio 2007 - 12:51
Mes ir turim medinuką, supasi nedaug, bet kartais patinka. smile.gif
Atsakyti
Mes turėjom arkliuką supama, tik nemedinį, o tą minkštą smile.gif labai geras žaisliukas, bet reikėjo būti šalia vaiko kai suposi, nes jis aukštokas palygint su medinukų biggrin.gif
Atsakyti
O mano mazgiui kazkaip nepatiko medinis arkliukas schmoll.gif
Atsakyti
maniškis labai suposi tik pirmas dienas po pirkimo, o dabar jau labai retai reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 04, 09:45)
Mes turėjom arkliuką supama, tik nemedinį, o tą minkštą smile.gif  labai geras žaisliukas, bet reikėjo būti šalia vaiko kai suposi, nes jis aukštokas palygint su medinukų  biggrin.gif

man irgi tie mediniai tokie zemi pasirode, reiks pagalvot apie minksta
Atsakyti
O maniskis pardejo suptis ! pradejo suptis -su mediniu arkliuku! o jau nervinausi kad stovi ir vieta tik uzima, uzeina jam noras atsiseda palinguoja ir nulipa, gal veliau dar labiau ji domins.
Atsakyti
Savo anūkėlei arkliuką nupirkau pernai, 1 metukų proga. Iš karto (kadangi naujas žaislas) labai buvo susidomėjusi, paskui užmetė ir gal pusę metų net nepalietė. Dukra net buvo nutarusi išgabenti ”arklį” į sodą. Bet... Šiemet, kai jai jau 2 metai, radikaliai pasikeitė mažosios norai ir dabar vos ne kasdien turi pasimėgauti supimusi. Gali net ir valgyti ant arkliuko sėdėdama.
Atsakyti