Įkraunama...
Įkraunama...

Medinis arkliukas

As kaip tik vakar nupirkau medini-pliusini supama arkliuka + dar paspaudus ausytes girdisi zvengimas ir jojimo garsas thumbup.gif Tokio daikto iekojau jau metus laiko ir dabar esu labai labai patenkinta situ pirkiniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2005 02 13, 11:35)
As kaip tik vakar nupirkau medini-pliusini supama arkliuka + dar paspaudus ausytes girdisi zvengimas ir jojimo garsas  thumbup.gif Tokio daikto iekojau jau metus laiko ir dabar esu labai labai patenkinta situ pirkiniu  ax.gif

O kiek toks arkliukas jum kainavo? Man jie labai grazus, bet kainos nepastebejau doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristyte @ 2005 02 16, 01:58)
O kiek toks arkliukas jum kainavo? Man jie labai grazus, bet kainos nepastebejau doh.gif  ax.gif

Cia jau kazkuri rase,kad 160, bet kiek zinau skirtingose vietose iki 200 buna rolleyes.gif
Mes pirkom uz maziau, nes paprasciausiai pasiseke gaut dar be jokiu parduotuviniu antkainiu rolleyes.gif
Atsakyti
O stai maniskio niekaip nepriviliosi ant arkliuko blink.gif maksimum minute gali pasisupti doh.gif bet stai futbola gali valanda zaisti blink.gif Turbut nuo vaiko temperamento priklauso. Vienintele paguoda, kad medini grazu arkliuka gavome dovanu, nes isleistu 100 litu tikrai butu gaila kai vaikinas sitaip ji niekina schmoll.gif
Atsakyti
Tai va smile.gif seneliai padovanojo ta teveliu issavjota arkliuka, o mergina net nesiruosia ant jo lipti blink.gif
na menesi palaikiau kambari ir isnesiau paslepiau, pamaniau, gal pasiilgsi ir uzsimanysi biggrin.gif
Atsakyti
Mes padovanojome savo kriksto sunui kai jam buvo 1 m. Tai vare jis ant to arklio, kad atrodydavo galva nusisuks ir ka, dabar net nebeprieina prie, nes bijo nors tikrai zinom, kad nieko neatsitiko. Pasodini, o jis ir sedi net nesisupa, tai kaip ir nebereikalingas tapo. gal kai dar paaugs vel patiks g.gif
Atsakyti
Mūsų mergaitė tokį arkliuką gavo 2-ojo gimtadienio proga. Labai dažnai supdavosi. Dabar tą arklį "prichvatizavo" brolis ir laiko jį "savo" žaislu. Vienas iš paklausiausių žaislų namuose.
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2005 02 13, 11:34)
As kaip tik vakar nupirkau medini-pliusini supama arkliuka + dar paspaudus ausytes girdisi zvengimas ir jojimo garsas  thumbup.gif Tokio daikto iekojau jau metus laiko ir dabar esu labai labai patenkinta situ pirkiniu  ax.gif

Mums irgi toki atsiunte is JAV, tik kainos tai nezinau... Bet maniskis pats dar neuzlipa, ir kol kas labiau patinka uz uodegos tampyt biggrin.gif Ypac kai zvengia ir ta uodega judina biggrin.gif Be to balnas toks gana slidus, manau tiks mums tik nuo kokiu 1,5 - 2 metu tongue.gif
Atsakyti
Mano mergickai jau treji, visai noreciau jai nupirkti arkliuka. Na, ne ta medini maza, bet didesni, pliusini-medini. Ar ne per velai sumastem? Beje, idomu, koks geriau - ar tas, kur su rankenom, ar tas kur su vadelem? Su vadelem tikroviskiau, bet patogiau turetu buti su rankenom?
Atsakyti
QUOTE(Inga N @ 2005 06 13, 18:13)
Mano mergickai jau treji, visai noreciau jai nupirkti arkliuka. Na, ne ta medini maza, bet didesni, pliusini-medini. Ar ne per velai sumastem? Beje, idomu, koks geriau - ar tas, kur su rankenom, ar tas kur su vadelem? Su vadelem tikroviskiau, bet patogiau turetu buti su rankenom?

Pas mus tai ir vadelės, ir rankenos yra g.gif
Vadelės ir balnas nusiima, dar toks pobalnis yra kailinis...
Be rankenų manau sunku išsilaikyt ant to arklio.
Atsakyti
Na, nežinau, labai man faini tie arkliukai, bet galvoju, kad per vėlai sumąstmė? Juk mergaitei jau trys metai, čia gal žaisliukas mažesniems?
Atsakyti
Aš žinau kur yra pirkti pigiau medinių bridžiukų, tai įmonė gamina jas vadinas UAB "UMP", jie kaip arkliukai, tiktai, kad su ragiukasi, o ir kaina iš čia daug pigesnė. www.ump.lt, čia galima kontakų rasti ir nusipirkti. Aš pirkau iš jų tai labai patenkinta, ir vaikams visiems patinka. Net nepasidalina. Na jaučiu įmonei reklamą tai biški yra. Bet tikrai pigu ir verta.
Draugas savo netgi panai užsakė tą priedžiuką, na kaip panai tia gavosi bridinas (su organais), linksmai labai atrodo. Tada ir man prireikė. Bet iš pradžių pardaduvėsė žiūrinėjau, tai kainos doh.gif , o paskui nurodė, šią įmonę. thumbup.gif
Atsakyti