Įkraunama...
Įkraunama...

Medinis arkliukas

QUOTE(Inga N @ 2005 06 17, 17:56)
Na, nežinau, labai man faini tie arkliukai, bet galvoju, kad per vėlai sumąstmė? Juk mergaitei jau trys metai, čia gal žaisliukas mažesniems?

Čia matyt priklauso nuo vaiko. Pvz. mūsų grupėje darželyje yra medinis arkliukas, o vaikai grupėje ne jaunesni nei 3 metukų. smile.gif
Atsakyti
Buvau nuejusi i silainiu turgu,tai vienam skyrelyje radau tuos pliusinius arkliukus ir drambliukus.Arkliukai kainuoja 120 ,o drambliukai truputeli brangiau.Truputeli teks palaukt nes musu maziukui tik 6 menesiukai.Kai paaugs butinai pirksim biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Dar buvau nuvaziavusi i baze kaune.tai arkliuku drambliuku ir ko tik nori lialiui galima nupirkti suptis... thumbup.gif thumbup.gif Na ti su pliusiniais man dabar galvos skausmas nes nera atrameles juose,bet labai jau grazus g.gif o mediniai saugesni,nes su atramele ir patogiau man atrodo suptis butu. doh.gif Net nezinau ka pirkti schmoll.gif
Atsakyti
Akmenėj galima arkliuą nusipirkti už 100Lt. Turgelyje
Atsakyti
mes dukriukui pirkom medini arkliuka ir buvo geras žaislas kokias 4 savaites poto taip išdrasėjo suptis kad nekarta apsivertė. Padarėm klaidakad pirkom nepasitarė ir to arkliuko lingės be apsauginiu kalniuku, ir apsaugos kojitėm. Taigi dabar gražus ražtais išraižitas medinis arkliukas stovi palėpėje ir net nesiruošiu jo nešti suptis savo suneliui, nors jaučiu jam patiktu.
beje jei reikia kam mielai ji parduosiu.
Atsakyti
Mes arkliuka gavom dovanu per Kaledas, tik medinukas jam nelabai patinka schmoll.gif, turejom plastikini arkliuka nuo jo tai nenulipdavo vaikis, ale anas labai didelis buvo doh.gif. Pardavem doh.gif tai gal cia vaiko protestas, bet ant medinio jis beveik neseda, kartais bet tik kartais...
Atsakyti
Kai dukrai buvo 2 metukai,močiutė jai padovanojo arkliuką. Patenkinta suposi gal kokius metus. Dabar ant šito arkliuko supasi antras mūsų mažylis jau nuo 9 mėnesio. Pradžioje,aišku, reikėjo prilaikyti, o dabar( 11 mėn), supasi pats ir netgi kartais baisu,kad neapsiverstų. Jam labai patinka joti ir ką nors valgyti.
Atsakyti
Tikrai, ar patiks arkliukas, priklauso nuo vaikucio. Norejau nupirkt supamaji arkliuka savo suneliui Kaledu proga. Dziaugiuosi, kad nenupirkau. Ejom i parduotuve ne viena karta ir galvojau pripras, patiks. Bet visus kartus jis spyriojosi, kai keliau supti ant arkliuko. Netgi zaisliuka bandziau supti, kad Konradas matytu, kaip smagu. Deja... Jei buciau arkliuka padovanojus, tureciau suptis ant jo pati lotuliukas.gif O draugu mergyte ant arkliuko supasi nuo metuku ir jai labai patinka. Nuveskit mazyli i parduotuve ir jis pakuzdes jums, ar sis zaislas jam tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 08 28, 11:37)
Mes arkliuka mazam nuoirkom kai dar metu neturejo, bet labai didelio ispudzio nebuvo. manaiu be reikalo. Bet dabar pats supasi ir labai njam patinka thumbup.gif

o mūsų mažulė jau nuo 11mėn.arkliuką pamėgo ax.gif
dabar jau ir pati suptis išmoko,tik,aišku tokią pyplę dar prižiūrėt reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Verta pirkti, nes supasi tiek vienmečiai tiek trimečiai.Geriausia nusiraminimo priemonė, kai ka skauda ir šiaip. 4u.gif
Atsakyti
Maniškė pradėjo nuo 8 mėn, aišku tada dar reikėjo prilaikyti, o nuo metukų pati išmoko suptis thumbup.gif ir dar nenusibodo yahoo.gif yahoo.gif, o jai jau metai ir 8 mėn. (metai laiko, bet dar patinka)
Atsakyti
Super žaislas thumbup.gif maniškė labai dažnai supasi ant savo arkliuko, ir dar turim tokia masinyte, kur apsizergia, stumiasi kojytėm į priekį ir važiuoja, irgi labai patinka mirksiukas.gif tik kartais avarijų būna tongue.gif
Atsakyti