Įkraunama...
Įkraunama...

Medinis arkliukas

o mano mazajam visai nepatinka ant arkliuko suptis schmoll.gif
Atsakyti
O maniškiui,tai labai patiko suptis su mediniu arkliuku iki kokiu dviejų su puse metukų supomės thumbup.gif
Atsakyti
Nei vienam mano nepatinka senas geras medinis arkliukas verysad.gif ot keistuoliai,na bet dar laukiu,gal dar supras kas cia per daiktas lotuliukas.gif
Atsakyti
mano vyresnele, karts nuo karto pasisupa arkliuku. visai jai patinka cool.gif
Atsakyti
as pries 7m. nupirkau arkliuka duktereciai supama ir su ratukais.gali suptis arba vazineti.,labai patiko,beto jis is kailio ir sedeti minksta thumbup.gif dabar ir sesers mazoji naudojasi thumbup.gif
Atsakyti
maniškė visai juo nesusidomėjo schmoll.gif ir stovi dabar,kaip kad naujas rolleyes.gif
Atsakyti
Močiute mums dovanu toki arkliuka nupirko, tai vaikui patinka, supasi ant jo.
Atsakyti
Arkliuka (medini-medziagini) gavome per Kaledas, tuo metu mums buvo tik 6 men. Bet arkliukas ilgai kampe nestovejo smile.gif Dar nevaiksciojom, bet ant arkliuko labai patiko supuotis. Net tekdavo paslepti arkliuka, kad nematytu, nes tik pamatydavo ir rodo pirstuku, kad nori ant arkliuko smile.gif Na o dabar be jo gyventi negalime. Per diena supames keliasdesimt kartu biggrin.gif Labai geras vaistas supykus - apsiramina, kai nori miegucio - uzsimigdo. thumbup.gif daiktas!
Atsakyti
bigsmile.gif
a maniskis vos ne iki 4 metuku supadavosi
aisku reciau bet ismontuot ir padet i spinta neleido lotuliukas.gif lotuliukas.gif
siaip geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti
Žaislų namuose laisvės pr. pasaže pas juozapa mačiau superinį arkliuką ir su garsais dainelėm ir nebrangiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimas19: 29 spalio 2008 - 09:31
maniskis 2 net turi, viena medini kita pliusini, nei vienas nedomina. nebent pliusiniui ausi paspaudzia, kad zvengtu lotuliukas.gif
Atsakyti
mano abu vaikuciai labai myli medini arkliuka smile.gif tik dickis buvo karta apsivertes su visu arkliu, laimei viskas gerai baigesi ax.gif
Atsakyti