Įkraunama...
Įkraunama...

Medinis arkliukas

Mažius arkliuką gavo Kalėdoms dovanų, bet tik dabar suptis pats pradėjo kai jau pats užlipt išmoko thumbup.gif Dar ausį paspaudžia, tai žvengia arklys ir uodega mosuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Savo suneliui butinai padovanosiu Kaledoms Stai toki arkliuka user posted image
pirma arkliuka matau su tikru balnu blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Ice_Tee_: 05 lapkričio 2008 - 16:23
Mes turim paprastą medinį arkliuką - laabi patinka.

O dėl arkliuko su balnu tai pasitikrinkit dar uždraustuose žaisluose g.gif berods kai žiūrėjau mačiau būtent arkliuką su balnų ir tas balnas yra su pavojingom cheminėm medžiagom.
Atsakyti
Nemanau, kad visi arkliuku balnai gaminami is tokios pacios medziagos... Skirtingi gamintojai naudoja skirtingas medziagas. Beje www.babymarket.lt darbuotojai uztikrino, kad arkliukas yra visiskai saugus, o jais as pasitikiu blush2.gif
Atsakyti
o as ieskau tokio paprasto tarybiniu laiku arkliuko, medinio,yra atramele nugarytej, kad neisgriutu. gal kas matet kur yra tokiu pirkti?
Atsakyti
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2008 11 05, 17:22)
Savo suneliui butinai padovanosiu Kaledoms Stai toki arkliuka user posted image
pirma arkliuka matau su tikru balnu  blink.gif  thumbup.gif

Tai, kad šitas arkliukas negyvas t.y. nei žvengia nei dainuoja nei dar kažką daro
Ar aš klystu?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 11 28, 12:24)
o as ieskau tokio paprasto tarybiniu laiku arkliuko, medinio,yra atramele nugarytej, kad neisgriutu. gal kas matet kur yra tokiu pirkti?

Vilniuj pries pora men. maciau ,,Vaikutis" parduotuveje, Pasilaiciuose.
Atsakyti
Aisku kad negyvas 4u.gif bet kad tikroviskas tai nepaneigsi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 11 28, 11:24)

Aš irgi mačiau Vaikučio parduotuvėj.Kaina apie 70 lt.Bet čia žaislas nr.2 mano mažiui(nr.1 pasispiriama mašinytė).Jau visus metus nebuvo dienos,kad nesisuptų.
Atsakyti
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2008 11 28, 14:20)
Aisku kad negyvas  4u.gif  bet kad tikroviskas tai nepaneigsi  thumbup.gif

Girdėjau, kad yra "gyvų" irgi tikroviškų
Atsakyti
pirmam vaikui pirkom, sugebejo besisupdamas persiversti blink.gif pastoviai lipdavo ant to arkliuko stacias, o kad butu auksciau-dar koki zaisla pradzioj ant jo padedavo doh.gif doh.gif greitai musu arkliukas i rusi persikrauste lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kitiem vaikam jau net minciu neturejom kad pirkti schmoll.gif
(na, cia aisku nuo vaiko priklauso- jei nemegejas karstytis, "joti" stacias, ir linguoti iki persivertimo -tai gal ir neblogas tas zaislas mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 11 28, 12:24)

Sveiki. Tokiu arkliuku esu maciusi ir Kalvariju turguj. Verta pasidairyti, gal cia kazkiek pigiau.
Atsakyti