Manau tikrai verta pirkti medini arkliuka...musu merginai nera dar metu, bet laika snuo laiko labai patinka pasisupti..manau kai pati mokes suptis labaiu patiks
Na kadangi musu mazius labai jau trumpom kojytem tai mums dar toli grazu iki medinio supamo arkliuko todel mes nupirkom pliusini supamasi meskuti zemuti toki
labai mielas ir riaumoja, bet maziukas tik paglosto ji nelabai patinka buti supamam jam gal pykina
Mano dukryte kai buvo maza turejo toki arkliuka. Pati kol buvo na metuku 2-3 tyngedavo suptis tai visad reikedavo ja supti, taciau jai patikdavo. Be to dabar tai jau butu ir ekologiska zaislas, nei alergijos i dulkiu maziau nes jas lengviau isvalyti nuo medzio. Taigi jaigu vaikas alergiskas dulkems manau sitas zaislas bus didelis, smagus ir nekenksmingas
Mano dukrytei epizodais - tai supasi kelias dienas is eiles, tai nereik jo pora savaiciu visai
Bet tai vienintelis zaislas, kurio net broliui pavydi. "Ygaga" yra TIK jos!
labai buvo miegiamas arkliukas, tikrai vertas
AŠ ir manau kad verta
Vyresnėlis kai augo neturėjom,bet kai nupirkom mažiui tai ir jis mielai pasisupa.Aišku dabar jau vis kažką prisigalvoja,tai atbulas atsisėda tai žaislų prisideda.Mažius pradėjo suptis kai buvo 10mėn.dažnai kokį pusvalandį nesustodamas o dabar jau biškį pabodo matyt,vis rečiau besisupa.
http://public.fotki....p/p1012968.html
Vyresnėlis kai augo neturėjom,bet kai nupirkom mažiui tai ir jis mielai pasisupa.Aišku dabar jau vis kažką prisigalvoja,tai atbulas atsisėda tai žaislų prisideda.Mažius pradėjo suptis kai buvo 10mėn.dažnai kokį pusvalandį nesustodamas o dabar jau biškį pabodo matyt,vis rečiau besisupa.
http://public.fotki....p/p1012968.html
Prieš mėnesį mūsų didžiajai panelei senelis padovanojo paties padarytą arkliuką.
Tai dukrytei labai patinka. Pradžioj bijojo, bet kai priprato, tai dabar nėra nė dienos kad nesisuptų. Matyt jaučia, kad senelis su meile jai tą arkliuką darė.
Tad ir aš pasisakau, kad tikrai verta įsigyti tokį dalyką.
Mūsų arkliukas toks:
Tad ir aš pasisakau, kad tikrai verta įsigyti tokį dalyką.
Mūsų arkliukas toks:
Turim ir mes arkliuka, nors panelei jau 5 metukai eina, bet ir pati pasisupa ir zaisliukus pasupa ant jo, o kartais net ir pamigdo arkliuka
. O ir seip pastebejau kad vaikams patinka jis, musu namuose mazi vaikai, dazni sveciai, tai nemaciau nei 1 vaiko kuris butu visiskai abejingas arkliukui.
Svajūne, nuostabus senelio darbas
prašovė močiutė nupirkus pliušinį supamą arkliuką- nei jis išsisupa, o ir toks brangus, per aukštas.. žodžiu-vieni minusai..
medinukas fainiai, o plasmasinis pats geriausias
prašovė močiutė nupirkus pliušinį supamą arkliuką- nei jis išsisupa, o ir toks brangus, per aukštas.. žodžiu-vieni minusai..
medinukas fainiai, o plasmasinis pats geriausias
musiskis pas draugus labai suposi su arkliuku,tai nusprendem nupirkt,bet bejieskodami jo,nusprendem pirkt fp zebra ir nepasigailejom
nors negaliu pasakyti(kaip kazkuri cia),kad arkliukas nevertas demesio
tiesiog nuo vaiko priklauso,o ir svetimi zaislai visada idomesni
Priklauso nuo vaiko, vienam patinka kitam ne
musu suneliui labai patinka, jam 9 menesiai. Dar neturim, bet jau pirksim siom dienom, nes kieme yra supamas arkliukas, tai vaikas labai dziaugiasi kai ji pamato