Įkraunama...
Įkraunama...

Medinis arkliukas

mano vaikiui 4 su puse, ir dar mielai supasi smile.gif aš ir pati ilgai supausi, kai maža buvau, nes jau atsimenu save besisupančią.
Atsakyti
maniskiui 1m.8men. tai ji nlb domina tas arkliukas g.gif
Atsakyti
O mano mergaitei nepatiko.Kaip pradėjo akrobatika užsiiminėt, tai teko atsisakyti jo smile.gif
Atsakyti
mums pasiteisinęs pirkinys,aišku pastoviai ant jo nesisupa,bet šiaip labai patinka suptis,netgi joja thumbup.gif
Atsakyti
Pirmas arkliukas nuo 8 menesiu. Buvo toks su apsauga kad neiskristu. Dabar supasi ant drambliuko. Labai patinka.
Atsakyti
Nesisupa musu vaikai nei vienas schmoll.gif
Atsakyti
o mums superinis dalykas smile.gif nei dienos nepraleidzia nepasisupus thumbup.gif
Atsakyti
maniskiai taipat labai patinka tik as pasitinkau pripuciama man pasirode saugiau smile.gif smile.gif tik sunkiai radom kur pirkti bet manau verta pavargti biggrin.gif biggrin.gif
as didele panikuotoja atrodo kad tuoj susiziais nes turejom ir medini ax.gif
Atsakyti
Mes gavom 2 metuku proga dovanu. Bet jau ir anksciau zinojau, kad patiks, nes sveciuose supdavosi. Esam patenkinti dovana, kurios ir patys uzsiprasem smile.gif
Atsakyti
Kol kas dar nelabai, retkarciais uzlipa ir is karto nulipa, dazniau prieina paglosto, ar uz uodegos patampo biggrin.gif
Atsakyti
Mes turim paprastą senobinį, su lygiai tokiu pačiu kažkada pati supausi maža būdama lotuliukas.gif dičkiai abu suposi - nesulaužė patvarus thumbup.gif o dabar laukia mažosios kol šiek tiek paūgės ir galės saugiai sūpuotis, nes dabar tai dar krenta į abi puses ir visai nenori laikytis doh.gif
Atsakyti
smile.gif (p.s. atsakymą jau radau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 28 spalio 2009 - 15:09