Bet maniskis per stipriai nesinaudojo juo
O mums senelis padare medini arkliuka
tai buvo daugiau kaip sentimentai, nes mano sesei taip pat buvo pats padares
[quote=Uvė,2009 12 18, 12:47]
aš patarčiau pirkti geriau pripučiamą arkliuką. dėl fukcionalumo - juo galima ir pasisupti, palinguoti ir pašokinėti.
jų būna sporto prekėse. Pvz., http://www.teida.lt/...616001D_big.jpg
įdomu, nuo kokio amžiaus tiktų toks pripučiamas arkliukas? Gal kas turit patirties, patarkit, prašau.
Atsiprašau, kad medinių arkliukų temoj klausiu. Apie medinius jau paskaičiau - pirksim už kelių mėnesių.
aš patarčiau pirkti geriau pripučiamą arkliuką. dėl fukcionalumo - juo galima ir pasisupti, palinguoti ir pašokinėti.
jų būna sporto prekėse. Pvz., http://www.teida.lt/...616001D_big.jpg
įdomu, nuo kokio amžiaus tiktų toks pripučiamas arkliukas? Gal kas turit patirties, patarkit, prašau.
Atsiprašau, kad medinių arkliukų temoj klausiu. Apie medinius jau paskaičiau - pirksim už kelių mėnesių.
Mes gavome dovanu arkliuka, bet nesisupa juo vaikas. Jei pasodini, pabuna kokia minute ir lipa lauk. Gal del to, kad turi kitokios vaziuojancios keturiais ratais technikos
oj kaip mes norėtume medinio arkliuko
visko turime, tik niekaip neprisiruošiam įsigyti arkliuko.
QUOTE(erkaerka @ 2010 01 08, 12:16)
oj kaip mes norėtume medinio arkliuko
visko turime, tik niekaip neprisiruošiam įsigyti arkliuko.
tikrai vertingas žaislas,bent jau mano vaikui tai super,vis supas ir supas
Medinis arkliukas tikrai laiko patikrintas zaislas vaikiukui. Ne viena karta uzaugo su jais ir saviskiui dabar ieskau, gal kas jau isaugot
Maniškis suposi ant arkliuko tikrai daug, todėl mums jis tikrai pravertė. Manau, kad daugeliui vaikučių jis patinka
turime, bet stovi kampe ir dulkes renka,labai jau mažai panaudotas
nezinau tiks ar patiks,bet tikrai pirksim arkliuka,labiausiai tai jo nori musu tetis nes vaikystej neturejo,jautesi labai nuskriaustas,sako bent vaikas tures
Turejome arkliuka medini , supomes labai noriai