Įkraunama...
Įkraunama...

Medinis arkliukas

mums irgi arkliukas labai patiko thumbup.gif supomies istisa diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Donyy @ 2010 03 03, 17:55)
mums irgi arkliukas labai patiko  thumbup.gif supomies istisa diena  biggrin.gif

tik vieną dieną? biggrin.gif mes pastoviai,tik ratą padarom ir vėl tūpiam biggrin.gif
Atsakyti
Norėjau pasitarti..mano krikšto dukritei tuoj bus 2 metukai, noreciau padovanoti medini arkliuka, kadangi maciau, kaip ji suposi sveciuose pas pazistamus, kaip jai patiko..tik vat galvoju, o ne per velai, vis tik jau 2 metai g.gif
mamytes, iki kokio amziaus siaip tas arkliukas tinkamas yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vik189 @ 2010 03 17, 12:36)
Norėjau pasitarti..mano krikšto dukritei tuoj bus 2 metukai, noreciau padovanoti medini arkliuka, kadangi maciau, kaip ji suposi sveciuose pas pazistamus, kaip jai patiko..tik vat galvoju, o ne per velai, vis tik jau 2 metai  g.gif
mamytes, iki kokio amziaus siaip tas arkliukas tinkamas yra?  smile.gif

mano vaikui beveik du metukai mielai supasi,o ir penkemetis pasisupa,na nearealus tas arkliukas bigsmile.gif
Atsakyti
mes arkliuka pirkom liktai kai buvo 2metukai.daba 5m ir tai dar retsykiais pasisupa tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gabani @ 2010 03 18, 13:59)
mes arkliuka pirkom liktai kai buvo 2metukai.daba 5m ir tai dar retsykiais pasisupa tongue.gif

Tikiuosi kad ir mano mažylis susidraugaus su mediniu arkliuku. Maniau kad tikrai supsis, vis tik berniukas ir toks pabelda, o jam nelabai patinka. Max 5 min. per diena. Na bet jam dar 1m. 3 men.
Atsakyti
Mes turim sena, dukrytes likusi arkliuka, bet nepaskyciau, kad daznai supasi, bet manau, kad visai reikalingas zaislas smile.gif
Atsakyti
Mes naudojom nuo 8men ir laaaabai patiko musu mazajai wub.gif Pats geriausias musu uzsiemimas!!!
Atsakyti
QUOTE(*Nerciutte* @ 2010 05 04, 19:28)
Mes naudojom nuo 8men ir laaaabai patiko musu mazajai  wub.gif Pats geriausias musu uzsiemimas!!!

Mano sunėnui irgi labai patinka jo arkliukas kuri vadina Bernardu smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
buvo momentas suposi ištisai biggrin.gif dabar rečiau, bet dažnokai supasi.
Atsakyti
Gal zinote,kur siu arkliuku rasti nebrangiai?

QUOTE(murkse @ 2010 06 21, 08:10)
buvo momentas suposi ištisai  biggrin.gif dabar rečiau, bet dažnokai supasi.

Atsakyti
Na musu panelyte tai suptis pradejo nuo vieneriu metuku, kai gavo dovanu, tai supames lyg siol , dabar jau mums trys metukai thumbup.gif
Atsakyti