nors nuo vaikystes man likes toookis noras
as kai buvau maza - visada norejau arkliuko. o tevai nepirko. tik dabar ishsiaishkinau priezasti - pasirodo mano mama, kai buvo maza, besisupdama ant tokio arkliuko virto i prieki ir ishsimuse dantis. tai mums ir nepirko todel. taip kad labai aktyviems vaikams kazi ar visai saugu? 
Dukrytei vieni metukai su uodegėle
. Močiutė pirmojo gimtadienio proga padovanojo arkliuką. Bet mūsų mažė dar didelio susidomėjimo nerodo
. Bet kiek prisimenu, vyresnėlis tai labai mėgo suptis
.
super zaislas!!
as uzprasiau kriksto proga pas teta, kad padovanotu, tai mergaite ir supasi ant ida-da, ir kalbasi su juo, ir am-am duoda.
verta pirkti!!!
verta pirkti!!!
Manau, kad tas medinis arkliukas geras daiktas.Mano vaikiukas dar per mažas tokiam, bet kai matau kaip kaimynės vaikas noriai juo supasi, tai tikrai žinau, kas ir savo pypliui tokį pirksiu, tik jam dar truputi paaukti iki jo reikia.
QUOTE(*EDITA* @ 2006 04 28, 02:10)
Manau, kad tas medinis arkliukas geras daiktas.Mano vaikiukas dar per mažas tokiam, bet kai matau kaip kaimynės vaikas noriai juo supasi, tai tikrai žinau, kas ir savo pypliui tokį pirksiu, tik jam dar truputi paaukti iki jo reikia.
Tikrai pritariu tau
mes taip pat gavom dovanų bet jis nesisupa
Mano dukrytei irgi arkliuką padovanojo, kai buvo 1 metai. Bet suposi tai ji nelabai
Dabar laukiu kol sūnukas paaugs, tikiuosi jam labiau patiks
Dabar laukiu kol sūnukas paaugs, tikiuosi jam labiau patiks
kai nueidavome i svecius,vaikas nuo arkliuko nulipti negaledavo,o kai per kaledas nupirkom,tai labai retai kada pasiima pasisupti.ir is viso man atrodo,kitu vaiku zaislu reikia labiau nei saviskiu,kol jie neatsiranda namie
Nei mano, nei draugių vaikai nesisupa