mes irgi tokį turim. Kartą nuėjom pas draugus, aš užkėliau savo mažių ir pasupau. kai reikėjo nukelt, kakarinę paleido
dabar supamės kasdien ir vaikas labai patenkintas
QUOTE(Isila @ 2006 05 22, 08:10)
mes irgi tokį turim. Kartą nuėjom pas draugus, aš užkėliau savo mažių ir pasupau. kai reikėjo nukelt, kakarinę paleido
dabar supamės kasdien ir vaikas labai patenkintas 
ir manoji taip pat tad teko nupirkti bet kai nupirkom tai jau beveik pabodo kai nueinam vel i sveciu tai svetimas tinka
mes irgi tokį arkliuką ruošiamės įsigyti 1 metų proga
iš visų, kiek mačiau, man labiausiai patiko paprasti medinukai lietuviški, su atramėle nugarytei
iš visų, kiek mačiau, man labiausiai patiko paprasti medinukai lietuviški, su atramėle nugarytei
QUOTE(saule111 @ 2006 05 29, 14:17)
mes irgi tokį arkliuką ruošiamės įsigyti 1 metų proga
Stai toki ir pasiulyciau nupirkt- visiskai medini, su atramele, o dar geriau, kad dar ir remas butu aplinkui visa vaiko juosmeny (tikiuos, supratot, ka turejau omeny), kad vaika butu saugu ir viena leist pasisukt... Mes deja gavom dovanu pliusini, tai jis skirtas didesniems, nes vieno jau niekaip nepaliktum... o su mediniu pasisupam pas drauge, tai tikrai puikiai sau sedi ir supas pats!!!
Mes turim medinį, labai patinka vaikams,tik va medines grindis braižydavo,tai apsiuvau apačią medžiaga,dabar gerai,ne tik supasi, bet dar ir slidinėja supdamasis po visus kambarius,o taip dar įdomiau...
Mes toki arkliuka gavom dovanu per Kaledas, nes visi artimieji klausia ko musu vaikams reikia, o mes nepasikuklinam jiems pasufleruot
Is pradziu suposi labai noriai ir ilgai, po to kiek pabodo. Dabar karts nuo karto vel prisimena, tik dabar tai jau jokiu budu ne arklys, o traktorius, todel jodamas musu vyrutis dar ir burzgia. Taigi paprastas medinis arkliukas pasirodo gali buti ir daugiafunkcinis zaislas
Mes turim net du arkliukus ir tikrai jie nedulka.
Labai geras žaislas

Labai geras žaislas