QUOTE(Vilke @ 2007 04 23, 19:38)
Noriu pasigirti savo pirmu blynu
:

Na, kaip ir pirmas blynas, tai šiek tiek pasvilęs, bet tolimesniuose planuose nedidelis veidrodukas, tikiuosi pavyks geriau.
Man kažkaip negražiai gaunasi tarpelius užšpakliuoti, o kai po to plaunu kempinėle pačias kriauklytes, vietomis glaistas nusivalo ir lieka tarpeliai.

Na, kaip ir pirmas blynas, tai šiek tiek pasvilęs, bet tolimesniuose planuose nedidelis veidrodukas, tikiuosi pavyks geriau.
Man kažkaip negražiai gaunasi tarpelius užšpakliuoti, o kai po to plaunu kempinėle pačias kriauklytes, vietomis glaistas nusivalo ir lieka tarpeliai.
QUOTE(Kozete @ 2007 04 23, 20:57)
:
Na, kaip ir pirmas blynas, tai šiek tiek pasvilęs,
Na, kaip ir pirmas blynas, tai šiek tiek pasvilęs,
tavo "pirmas blynas" neprisviles labai fainai atrodo
QUOTE(Kozete @ 2007 04 23, 20:57)
bet tolimesniuose planuose nedidelis veidrodukas, tikiuosi pavyks geriau.
pabandyk tepti daugiau glaisto ir su pirštais į tarpelius prikaišioti, vėliau apdžiuvus su skudurėliu ar šepetuku ir kai visiškai išdžius atsargiai su švitrinio popieriaus juostele glaisto perteklių apšveisti
QUOTE(Kozete @ 2007 04 23, 21:57)
:

grazesnio pirmo blyno turbut nesu maciusi
bandysiu ir as kazka kurti,bet bijau kad toloka i tavo pirmo "blyno"
Dar pora ideju...
Virtuviniam barui:

bei vonios kambariui:

ir dar - kelios nuorodos, kuriose atkreipkite demesi i kainas (norint pasididinti paveiksliuka, reikia spausti ant + de détails)
Veidrodziai
Staliukai
Virtuviniam barui:

bei vonios kambariui:

ir dar - kelios nuorodos, kuriose atkreipkite demesi i kainas (norint pasididinti paveiksliuka, reikia spausti ant + de détails)
Veidrodziai
Staliukai

Papildyta:
čia japoniškais akmenukais mozaikintos sienos, tikrai gražiai atrodo, tik kad pas mus jų nelabai rasi
QUOTE(irmulia @ 2007 04 23, 22:56)
tavo "pirmas blynas" neprisviles labai fainai atrodo
o kuo dažei kriauklytes, ar jos tokios natūralios?
pabandyk tepti daugiau glaisto ir su pirštais į tarpelius prikaišioti, vėliau apdžiuvus su skudurėliu ar šepetuku ir kai visiškai išdžius atsargiai su švitrinio popieriaus juostele glaisto perteklių apšveisti
taip apšveičiau rėmelius ir dabar tokiu būdu dailinu šviestuvo korpusą 
QUOTE(raganiuks26 @ 2007 04 23, 23:19)
grazesnio pirmo blyno turbut nesu maciusi
Ačiū merginos
Žalias kriauklytes nulakavau su nagų laku, pagal jūsų patarimus.
akmenukai (ne japoniški, bet primena)

stikliukai

Savex galima rasti tokių ir kaina idomi- 1,89lt(idomu, koks kiekis)

o čia idomi idėja panaudoti apvalius stiklinius akmenukus vonios kambariui, gan marga, bet jei sudėjus kokią kompoziciją iš skirtingų spalvų ir juos sudėjus žymiai arčiau vienas kito, rezultatas būtų

stikliukai

Savex galima rasti tokių ir kaina idomi- 1,89lt(idomu, koks kiekis)

o čia idomi idėja panaudoti apvalius stiklinius akmenukus vonios kambariui, gan marga, bet jei sudėjus kokią kompoziciją iš skirtingų spalvų ir juos sudėjus žymiai arčiau vienas kito, rezultatas būtų

Kozete , sakyk kokiu glaistu tepei. Nes ziuriu tarpai pas tave nemazi, kiek mm gali pamatuot
QUOTE(irmulia @ 2007 04 23, 15:43)
Kaip pasidaryti mozaikinius padėkliukus panaudojant kartoninį žiedą, likusį nuo plačios lipnios juostos

Labai gaila, bet neatidaro
QUOTE(bugytė @ 2007 04 24, 10:27)
stai
Va dabar
dėkui