Įkraunama...
Įkraunama...

Didžiausia šunybė, kurią iškrėtė vaikai

Pas mus namie pradejo dingti sauksteliai. g.gif Tuomet pas mus gyveno 2 vyro draugai. Tad visiems trims skaitydavau morala, jei pasieme i darba saukstukus ( pietus nesdavosi ) tai tegu buna malonus ir parnesa. lotuliukas.gif Neka mano moralai tepadejo , tekdavo kaskart nauju saukteliu nusipirkt. Jau buvau bepradejus galvot, kad naminuka turim blink.gif lotuliukas.gif
Kol viena diena savo mazaja pamaciau kisant saukstelius pro zidinio groteles tongue.gif Lig tolei jos net neitariau ( na mazdaug pusmeti ) blush2.gif , bet sauksteliu dabar turim ... 100 metu uzteks:super
Atsakyti
Smagią temą atradau lotuliukas.gif
Geriausiai prisimenu, kaip mano metukų angelėlis ramiai eidamas virtuvėj sugebėjo išgriūti ir galva išdaužti stalčiaus stiklą (pas mus virtuvėj toks didelis stalčius su stiklu, o jame laikom puodus). Ir tai įvyko taip netikėtai, kad tik pamačiau jau gulintį vaiką ir prie pat jo galvos didelias smailias stiklo šukes. Visa laimė, kad jos neįsmigo jam į galvą. Na bet čia nelabai linksma, tiesiog dar ir dabar matau tą vaizdą.
Linksmiau buvo, kai sykį grįžau namo ir net amo netekau pamačiusi virtuvę...visos sienos ir net lubos buvo aptaškytos mėlynių kompotu...o mano sūnus su močiute ramiai paaiškino, kad netyčia puodelis išsprūdo iš rankų.
Jau vyresnis, kokių keturių metų, paslėpė mano telefoną, kad aš į darbą neičiau (telefone žadintuvas) ilgokai ieškojau, jau ir vyrą apibariau...tada prisipažino.
Dukrytė dar maža, tai tik sauskelnes su nelabai kvepiančiu turiniu buvo pagriebusi...aš pati begėdė nespėjau sutvarkyti. Po to rankytes ploviau su muilu, kad kvepėtų bigsmile.gif
Mūsų tėtis labai užsiėmęs, tai dukra tiek jį ir temato doh.gif , o vieną dieną tėvelis parėjo namo ir jau nebereikėjo jam niekur eiti, tik čia mūsų mažoji, kuriai buvo kokie aštuoni mėnesiai ir sako "tete ate" lotuliukas.gif geriausiai išmokta frazė.
Atsakyti
Ai visko yra pridaręs mano mažutis, tai man į arbata kefyro pripila, tai ateinu randu jį visa juoda, biški batų tepalo paragavo. Ai sumėto gerus daiktus į šiukšlinę, kaip pultelius, drabužius gerus. Primasto smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Si tema turi buti paciame forumo priekyje.
Atsakyti
Mano mažė irgi yra gerų zbitkų prikrėtusi. Kartą su vyru buvom išvažiavę, tai tuo metu dukružę (jai buvo 2m.) prižiūrėjo senelis. Kol jis svetainėje televizorių užsižiūrėjęs buvo, mažoji tuo tarpu virtuvėje tvarką darė: visą druską su cukrum išvertė ant grindų, pasikapstė vazone, šiukšlinės turinys taipogi atsidūrė ant žemės. Kuomet atėjo senelis pažiūrėti, ko čia taip įtartinai vaikas nutilo - blink.gif amo neteko. O dukrytė jam sako - nieko nieko irnesakyk.gif o dar svarbiausia su tokia intonacija biggrin.gif Senelis vos šoko negavo. Ne vieną kartą į šiukšliadėžę yra išmetus tėvelio instrumentus, kuriuos jis buvo tik nusipirkęs ir nespėjęs panaudoti, savo žaislo distancinį, mano papuošalus pasimatavus, batus, jau ir kosmetika parūpo doh.gif
Atsakyti
Mano brolis kai mazas buvo tokiu sunybiu prikresdavo g.gif Viena is ju - padejo teciui kazka pjauti, kita diena gryztam namo, jis dirba isijuosias baigia 3 virtuvinio stalo koja nupjauti. doh.gif lotuliukas.gif Buvo nusidazes su rasalu plaukus ( plaukai sviesus) lotuliukas.gif
Atsakyti
mano pusbrolis kai buvo maziukas gal kokie 6-7 men bijau pameluot,kad tik roblinejo,tais laikais dar pampersu nebuvo dar tik merliukai dar tai nusiveze vaika tevai i sveciu. jis prisidare teko merliuka pakeist tai kazkaip ji paleido be nieko o tas nuropojo i kolidoriu ir prikakojo i seimininko bata. biggrin.gif
Atsakyti
O aš papasakosiu didžiausią šunybę, kurią iškrėtė kaimynų mergaitė [rudenį ji jau eis į 5 klasę]. Tai va, grįžtu kartą iš mokyklos namo, o tėtis ir sako: "mūsų mašiną apšaudė" aš tik blink.gif akis išpučiu, lekiu į balkoną ir žiūriu - ant kapoto didžiausia dėmė , ant pievutės irgi. Pasirodo, kaimynėlė sugalvojo žaliais kiaušiniais pasimėtyti bash.gif frusty.gif Bet smagiausia buvo žiūrėti, kaip ta kaimynėlė su drauge po visko mašiną plovė thumbup.gif galvojau išgriūsiu iš juoko - taip rūpestingai skuduriukais zulino tongue.gif
Atsakyti
Sunui buvo ketveri, dukrai dveji metukai. Kol as nusiplukusi po darbu varciau zurnala, mazieji kazkaip itartinai tyliai elgesi. Staiga atsiveria kambario durys ir sunus, svytedamas is laimes, pristato savo sese: "Mamyte, musu Elze - pankas!". O to panko plaukai graziai eziuku i virsu "Momento" klijais suklijuoti... Nekalbant . kad abieju drabuzeliai irgi visi sulipinti. Teko viska ismesti, o dukra plikai nukirpti... doh.gif
Atsakyti

Uzsimane mano vaikuciai padaryti staigmena, palengvinti man darba-pasisiuti Naujametinei egluteirubus , o „medziagas“ rado musu spintoje--iseiginis tecio kostiumas ir mano megstamiausia suknele. Kadangi seniai nemate mus apsiredziusiais siasi rubais, tai nutare pasinaudoti neikam „ nereikalinga“ zaliava.

Po tokios vaiku staigmenos is pradziu buvo sokas, veliau asaros--o paskui „smagus“ parduotuviu lankymas juk reikejo teveliams sventiniu rubu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2003 12 04, 15:54)
Na maniske, mazas bet tooooks ... tvarkdarys
"Linksmiausia" man  buvo vasara, kai kartsa vaikas be pamperio po namus lakste.
Vienu momentu vaikas jauciu uztilo, ilgokai jau tyli, sakau reik gi paziuret ka ji ten daro. Uzeinu i kambary....  blink.gif ogi ziuriu, vaikas sau ramiausiai vienoj vietoj kruvele prikakojo, ir toliau jau labai matyt norejo paslept savo "darbus" tai kad trina juos i kilima, kad trina  biggrin.gif . Maza smulkme, kilimas pas mus sviesiai pilkas, vaiko kakutis, ryskiai geltonas, blogai issiplaunantis. biggrin.gif (cia tiems kas dar neturi vaiku), prieinu arciau: ogi fuuuuuuuu visos rankutes, veidukas, ir visa visa kita istepliota tuo aromatingu sunkiai atsiplaunanciu.... KAKUCIU  biggrin.gif
Tai kol issiprausem pacios, kol issivalem burnyte, kol issimaudem, kilimas jau buvo beveik susigeres biggrin.gif . Bandem plaut visom hemijom kokias tik radom namie biggrin.gif  TAi dabar dar kartais (prie tam tirko apsvietimo) galima izvelgt mazosios "nuopelnus"

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pas mus irgi taip pat buvo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikelee @ 2003 12 04, 17:51)
kadangi mano kleckas dar mazas,as papasakosiu kaman mama pasakojo.
buvo gal man 5men,na kad as dar tik mamos pieniuka geriau biggrin.gif turejau ir broli,jam tada buvo 6metai.sako mama: padariau pietus,idejau broliui,o pati mane paguldzius i lovele nuejo skalbiniu dziaut.sako ateinu i kambari,o ten itartina tyla rolleyes.gif ir brolio nematyt.nueinu iki taves ir pasiurpstu is vaizdelio:tavo visa burna pilna kotletu!!! ohmy.gif akys issoke kaip pas spoka,ziuri i viena taska ir neuspranti kas vyksta,o brolis lyg nieko detas sako:sese valgyt norejo,nes issiziojus i mane ziurejo  biggrin.gif tai mama sake nezinojau ar cia verkt ar juoktis laugh.gif

esu girdejusi panasiai tik vyresnysis broliukas buvo burokeliu prigrudes burnon, isivaizduokit ieina mama o vaikui is burnos kraujaso broliukas ir atsako:rusiskai a ana toza hocit tolka malako y malako
Atsakyti
Mano mazius pastaruoju metu isigudrino is klozeto vandens pasisemti su kibireliu ar laistytuvu doh.gif doh.gif
Atsakyti