Oi,prisijuokiau iki asaru is jusu visu istoriju Pati auginu du chuliganiukus,bet kazkokiu rimtu(ar vercianciu is koju)nuotykiu neprisimenu.Kai prisiminsiu butinai parasysiu,ar kai ka iskres
Musiskis,kai buvo 2 metuku visiems laikams nuskandino unitaze tuo laiku ypac brangu mobilu telefona Ir ka gi ...Nera ka kaltinti. Tiesiog per zemai buvau padejusi.
maniski tai buvo kate imetes i klozeta ir nuleides vandeni, tai ji kaip soko is jo, reikejo matyt ta vaizda dar buvo ja uzdares skalbimo masinoj su katik iskalbtrais rubais, tai kate truputi apsiuoste nuo milteliu kvapo faina kate buvo, gaila kad teko ja atiduot, nes vaikis labai ja kankino tai gaila gyvunelio tapo.
Mano pusbroliukas buvo į mašinos baką smėlio pripilęs Kokie 5 metai jam buvo... Ir sesė yra katiną į verdantį vandenį įmetus (jam viskas gerai baigėsi) Jai kokie 3 metai buvo...
Mūsiškis būtent šuniui ir krėsdavo "šunybes".Tokių netikėtumų,kaip paskandinti telefonai ar flomasteriais išpieštos sienos nebuvo-viską dėdavom saugiam aukštyje.Kadangi vienintelė nesaugi vieta buvo vonia(o ten ir šuns guolis,maistas ),tai išimdavom durų rankeną(nešiodavom kartu).Laikas,kuomet galėdavo ten įlysti vienas buvo ryte,kuomet tvarkydavausi namie,plaudavau grindis.Tai va,sykį ateinu į vonią,o ten sėdi mūsų basetas savo guolyje visas supiltas šunų šampūnu,(žiūri į mane,kaip į gelbėtoją),nuo ausų kapsi,sūnus patenkintas sako:Bartukas norėjo praustis.(teko praust abu).Kitą kartą virė košę:išpylė ant vonios grindų visą sausą šuns maistą,užpylė vandeniu iš dubenėlio.Radau besivoliojantį toj košėj,nes ant plytelų slidu,kiek bando keltis,tiek krenta.Esu kelis kartus pagavus už kojų ,beslystantį i tualetą-ten rankas plaudavosi.Svarbiausia,kad viskas vykdavo žaibišku greičiu,per kelias sekundes.Dar esu vijusis per visą butą,o jis bėga pasičiupęs iš fritiurinės aliejuotą tinkliuką ir taško tą aliejų,jam smagu,kad vejuos.
maniski tai buvo kate imetes i klozeta ir nuleides vandeni, tai ji kaip soko is jo, reikejo matyt ta vaizda dar buvo ja uzdares skalbimo masinoj su katik iskalbtrais rubais, tai kate truputi apsiuoste nuo milteliu kvapo faina kate buvo, gaila kad teko ja atiduot, nes vaikis labai ja kankino tai gaila gyvunelio tapo.
mano dičkis anksti skaityti išmoko,šešiu metu skaitė jau gana laisvai,tai sugalvojo,broliukui skaityt pasakas,ir už kiekvieną perskaitytą iš jo 10 cnt."nulupa".O štai pernai ką sumąstė-liepiau jam prikritusius obuolius rinkti ir į duobę sunešt išversti(pernai obuolių derlius geras buvo,tai kibirais išmetinėjom),tai pastebėjau po kokiu 3 dienų,kad mano sūnelis tuos jau gerokai papuvusius obuolius į maišelius "fasuoja"ir kažkur išneša,na,aš ji ir prigriebiau,pasirodo-jis juos kaimynams neša parduot(atseit,jie obuolių už mus mažiau turi),dar pasirodo,ir pravažiuojančias mašinas stabdo-siūlo tuos puvėkus pirkt,ir dar ne už bele kiek,o už maišelį- 2 lt.,tai tuos litus jam duoda,kad juo atsikratyt,tik obuolius tai neima.Teko tą prekybą sustabdyti man.Klausiu:kiek pardaviai,sako- blogai perka,tu tuos obuolius nemesk,ryt numušiu kainą,tai išpirks.Keistaman,iš kur tą gyslelė-mūsų šeimoj prekybininkų nėra,turbūt pirmasis bus "biznierius".
Mano vaikui gal 4-5 metai buvo, kieme žaidė su vaikais ir sumąstė pakrapštyt širšių lizdą. Pakrapštė kartą, širšės kelios išskrido, turbūt mažai buvo tai dar kartą pakraptė. Rezultate sugėlė rankas ir ausis:)Dabar tai linksma istorija, bet takart nelabai, gerai, kad viskas baigėsi laimingai
O aš pati prisiminiau ką darydavau Pasiimdavau savo babulės nuo kuodo spylkas ir kišdavau į rozetę, ta taip šaudavo, kad špilka kitam kambario gale būdavao ir saugiklius išmesdavo, nu dar biškiuką pasmirsdavo Bet niekas nesuprato, ko tuos sugiklius mesdavo