Įkraunama...
Įkraunama...

Didžiausia šunybė, kurią iškrėtė vaikai

QUOTE(Loretoidas @ 2007 08 11, 20:24)
Sunui buvo ketveri, dukrai dveji metukai. Kol as nusiplukusi po darbu varciau zurnala, mazieji kazkaip itartinai tyliai elgesi. Staiga atsiveria kambario durys ir sunus, svytedamas is laimes, pristato savo sese: "Mamyte, musu Elze - pankas!". O to panko plaukai graziai eziuku i virsu "Momento" klijais suklijuoti... Nekalbant . kad abieju drabuzeliai irgi visi sulipinti. Teko viska ismesti, o dukra plikai nukirpti... doh.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai prisijuokiau.Jau tai tokie mūsų išdikėliai.Maniškės ne ką geresnės.Mažoji pas kaimynę į akvariumą sumetė arbatos pakelius.Tai žuvytem mirtis nelauktoji atėjo.Sienų dekoras abejom buvo budingas. Kol auklė žiurėjo serijalą vaikų kambario sienos pasikeitė radikaliai,dažyt reikėjo 3kartus,nes vis jų menas išlysdavo.O blynų kepimas.Netik sienas valiau bet ir lubas teko plauti.O
kur dar sukarpytos užuolaidos,nes barbėm reikėjo staltiesės. O pėdkelnės -,juk princesės buna su pirštinaitėm.Galėčiau rašyti ir rašyti nes kai diena tai naujiena.
Atsakyti
Isverte ant su mpiuterio dubeni su vandeniu, ko pasekoje perdege diskavedis doh.gif
Atsakyti
Mano vyresnelis judrus vaikis,bet sunybiu lyg ir nekrecia.Mazas labai mego klozeta valyt,karta tusinuku linija sienoj nupiese(gerai,kad specialiai margai tapetais buvom istapetave).
Bet isimintiniausias ivikis buvo,kai su drauge Laisves aleja vaiksciojom.Prisedom ant suoliuko,o Dovydas(4-5m) aplink laksto.Staiga as jo nematau,o drauge sako:tu geriau neatsisuk.Atsisuku,o mano grazuolis vidury Laisves,nusimoves kelnias ant medzio sisioja lotuliukas.gif blush2.gif
O mazylio jau dabar akys zybsi ka cia iskretus.Kol kas didziausia isdaiga,tai-nuplesti tapetai.
As ir pati tevam buvau streso ivarius.Buvau 5m,sedejau sau kieme ir kepiau smelio bandutes.Atsibodo.Kadangi mama su broliu buvo isvaziavus,pagalvojau ka as cia viena busiu,eisiu pas mociute.O ji koki 2km nuo mus namu gyveno. Jau buvau prie jos namu,kai i galva atejo mintis,kad dabar tikriausiai ji dar darbe.Tai uzsukau pas jos kaimynus ir zaidziu su kaimynu dukra.Matau zalia masinele keliu pirmyn atgal laksto,o man ne i galva,kad mama manes iesko.Vienu ,zodziu,kai pamaciau mamos veido israiska,supratau,kad ne pyragai manes laukia.Gavau lupt kaip reikiant.
Mano pusbrolis puseseriai buvo akis uzlipdes su duona,kad ta miegotu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feneke: 09 gegužės 2008 - 09:17
QUOTE(feneke @ 2008 05 09, 10:16)
Mano pusbrolis puseseriai buvo akis uzlipdes su duona,kad ta miegotu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
net sunku įsivaizduoti tą vaizdą biggrin.gif

manęs irgi su policija ieškojo. manau, čia dažnai pasitaikantis atvejis smile.gif
įdomu, ką manieji krės smile.gif
Atsakyti
as su sese vaikystej isgrazinom sekcija.ji buvo lakuota,tokia grazi,nauja,slidziu pavirsiumi.mama su teciu buvo uzsieme,o mums gi reikejo zaidimu prisigalvoti...na ir kazkaip netiketai,nelauktai,netycia pasipainiojo po mazom rankytem mazi grebliukai,tokie zaisliniai,taciau tie galai tai ne plastikiniai...na zinot,anais laikais zaislu kaip dabar nebuvo...zodziu,ta naujoji sekcija buvo isgrazinta tu grebliuku pagalba taip,kad pavirsius nuejo tokiais baltais plemais,isdauzem mes ten ohoho...aisku,kol tevai neisgirdo,kad kazkas griauna namus ir kad jau byra tinkas nuo lubu:)))
Atsakyti
QUOTE(kukuruze7 @ 2008 05 09, 17:03)
as su sese vaikystej isgrazinom sekcija.ji buvo lakuota,tokia grazi,nauja,slidziu pavirsiumi.mama su teciu buvo uzsieme,o mums gi reikejo zaidimu prisigalvoti...na ir kazkaip netiketai,nelauktai,netycia pasipainiojo po mazom rankytem mazi grebliukai,tokie zaisliniai,taciau tie galai tai ne plastikiniai...na zinot,anais laikais zaislu kaip dabar nebuvo...zodziu,ta naujoji sekcija buvo isgrazinta tu grebliuku pagalba taip,kad pavirsius nuejo tokiais baltais plemais,isdauzem mes ten ohoho...aisku,kol tevai neisgirdo,kad kazkas griauna namus ir kad jau byra tinkas nuo lubu:)))

žiauriai. aš vaikystėj buvau savo lovą išpuošus. tėvukas turėjo kažkokį įrankį, su tokiu galu kaip žvaigždutė (po šiai dienai nedaeina, kas per daiktas ten buvo). tai man susišvietė, kad su juo ant savo lovos krašto galiu padaryti daug mažų žvaigždučių. nu ir pavariau, bet gavosi tik daug negražių išbadytų taškų. ale tėvai taip ir nepastebėjo. biggrin.gif
Atsakyti
Mes remontavom vaiku kambari.Gramdau dazus nuo sienos,o vyresnelis aplink smyrineja.Atsisuku,tai vos nuo kopeciu nenukritau.Vaikis i rozete vini ikises ir su plaktuku uzsimojes ruosiasi kalt.Dar ir dabar nesuprantu is kur jis ta vini ispese.
Atsakyti
Maniškė būdama dviejų metukų, trisdešimt močiutės viščiukų išmaudė. Sako jie tišku tišku norėjo. Pasėkmės liūdnos, išgyveno vos pusė.
Atsakyti
lotuliukas.gif oj kiek gerų emocijų prisisėmiau thumbup.gif

kol maniškis dar mažas ir jokių didelių zbitkų (apart apkakojimo, apsiusiojimo) neprikrėtė - papasakosiu apie savo su broliu bajeriukus:

- kai man buvo gal 3 metai užsidariau miegamajam ir su manikiūrinėm žirklutėm beveik iki odos nusikirpau sau plaukus priekyje lotuliukas.gif aišku, tėvai juokėsi susiėmę už pilvų ir džiaugėsi, kad nesugalvojau broliui,kuriam tada buvo 2-3 mėn ir gulėjo jis lovytėj, nukirpti nagų doh.gif kai antrą kartą nuskirpau taip pat plaukus - gavau lupt blush2.gif

- irgi būdama panašaus amžiaus, iš namų pasiėmiau rankšluostį ir muilą ir išėjau į kiemą, kur buvo ką tik palyta baloj galvos plaut biggrin.gif aišku, po tokio plovimo mama turėjo galvą man perplaut ax.gif

- kai buvo kokie 6-7 metai su draugais sugalvojom iš kaimynės (draugės tetos), kuri vežiojo cigaretes į Lenkiją, pavogti cigarečių bloką blink.gif tai planą dar sukūrėm - ji užkalba tetai dantį, aš paimu cigaretes, išnešu ant kelio, mano brolis pravažiuodamas dviračiu jas paima, kita draugė jau laukė po balkonu, kur jas ir suslėpėm, o vėliau ir rūkyt bandėm doh.gif
kad dingo cigaretės, draugės teta aišku, kad pastebėjo, bet apie savo "žygdarbį" prisipažinom po gerų 10 metų biggrin.gif

- 4 metų brolis sugalvojo su draugu parūkyt šiaudų kluone. aišku, viskas pasibaigė kluono sudeginimu doh.gif

- brolis irgi buvo sugalvojęs išmaudyti viščiukus - išpurškė vandeniu. dauguma neišgyveno verysad.gif

- vėlgi brolis buvo prikalęs vinių į tėčio gitarą lotuliukas.gif

- dar brolis mėgdavo iš kaimynų berniuko prisinešti mašinų modeliukų. jis turėdavo tokius pačius, bet juos sulaužydavo, todėl nuėjęs pas draugą palikdavo sulaužytą, o gerą pasiimdavo sau lotuliukas.gif

- mane per didžiausią audrą uždarė brolis balkone. tada taip žaibavo ir griaudėjo, kad mamą prisišaukiau gal tik po gerų 20 min doh.gif tada man gal kokie 13 metų buvo, bet vis tiek baisu buvo...

- brolis suposi ant supynių, pritvirtintų ant durų staktos, o aš sugalvojau uždaryt duris doh.gif durys buvo su stiklu, tai brolis ir išlindo per jas su visais stiklais unsure.gif ačiūdie, net nenusibrozdino ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fixa: 13 gegužės 2008 - 17:20
QUOTE(Qlivyja @ 2008 03 06, 17:08)

QUOTE(Fixa @ 2008 05 13, 17:19)

oi prisizvengiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif hah.gif hah.gif
Atsakyti
jo,ziauriai vaikiukai pridiba biggrin.gif
Atsakyti