oj kiek gerų emocijų prisisėmiau
kol maniškis dar mažas ir jokių didelių zbitkų (apart apkakojimo, apsiusiojimo) neprikrėtė - papasakosiu apie savo su broliu bajeriukus:
- kai man buvo gal 3 metai užsidariau miegamajam ir su manikiūrinėm žirklutėm beveik iki odos nusikirpau sau plaukus priekyje

aišku, tėvai juokėsi susiėmę už pilvų ir džiaugėsi, kad nesugalvojau broliui,kuriam tada buvo 2-3 mėn ir gulėjo jis lovytėj, nukirpti nagų

kai antrą kartą nuskirpau taip pat plaukus - gavau lupt
- irgi būdama panašaus amžiaus, iš namų pasiėmiau rankšluostį ir muilą ir išėjau į kiemą, kur buvo ką tik palyta baloj galvos plaut

aišku, po tokio plovimo mama turėjo galvą man perplaut
- kai buvo kokie 6-7 metai su draugais sugalvojom iš kaimynės (draugės tetos), kuri vežiojo cigaretes į Lenkiją, pavogti cigarečių bloką

tai planą dar sukūrėm - ji užkalba tetai dantį, aš paimu cigaretes, išnešu ant kelio, mano brolis pravažiuodamas dviračiu jas paima, kita draugė jau laukė po balkonu, kur jas ir suslėpėm, o vėliau ir rūkyt bandėm
kad dingo cigaretės, draugės teta aišku, kad pastebėjo, bet apie savo "žygdarbį" prisipažinom po gerų 10 metų
- 4 metų brolis sugalvojo su draugu parūkyt šiaudų kluone. aišku, viskas pasibaigė kluono sudeginimu
- brolis irgi buvo sugalvojęs išmaudyti viščiukus - išpurškė vandeniu. dauguma neišgyveno
- vėlgi brolis buvo prikalęs vinių į tėčio gitarą
- dar brolis mėgdavo iš kaimynų berniuko prisinešti mašinų modeliukų. jis turėdavo tokius pačius, bet juos sulaužydavo, todėl nuėjęs pas draugą palikdavo sulaužytą, o gerą pasiimdavo sau
- mane per didžiausią audrą uždarė brolis balkone. tada taip žaibavo ir griaudėjo, kad mamą prisišaukiau gal tik po gerų 20 min

tada man gal kokie 13 metų buvo, bet vis tiek baisu buvo...
- brolis suposi ant supynių, pritvirtintų ant durų staktos, o aš sugalvojau uždaryt duris

durys buvo su stiklu, tai brolis ir išlindo per jas su visais stiklais

ačiūdie, net nenusibrozdino