Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios

Sveikos mergytes,
norejau pasiteirauti gal kuri zinote, kaip Vilniaus Katedroje ten buna su muzika per ceremonija? ar ten priklauso vargonininkui pagroti per vestuves, ar reikia eiti pas ji atskirai tartis? gal zinote kokie Katedroje ikainiai? is anksto dekoju jums uz info 4u.gif
Atsakyti
ten viskas ieina. kaina skiriasi (nors nzn tiksliai) del ceremonijos trukmes, trumpiausia ir ilgiausia, mes pasiemem trumpiausia nors ir taip apie 20 min truko su ave marija thumbup.gif thumbup.gif as labai patenkinta, dabar norim krykstyt savo maziu wink.gif tik ten, niekur kitur
Atsakyti
O mes tuoksimes kaimo baznyteleje.. Ji tokia grazi, sena, medine.. Ir aplinka labai grazi.. Tiesa, dar su kunigu nesusitareme, bet manau, kad viskas bus gerai.. smile.gif Ten savo kristasuni krikstijau, tai labai patiko ta baznycia, todel ir tuoskimes joje.. O ji yra Kauno rajone, Babtu miestelyje.. smile.gif

user posted image

Atsakyti
mes tai tuoksimes Vilniuje Sv. Kryziaus atradimo baznycioje. Man ji labai patinka. liepos 5 d. 12 val. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lianuza @ 2008 03 03, 17:54)
mes tai tuoksimes Vilniuje Sv. Kryziaus atradimo baznycioje. Man ji labai patinka. liepos 5 d. 12 val.  ax.gif

na butinai po to papasakok ispudzius, nes mes irgi ten tuoksimes smile.gif Tik gaila, kad ten ziedlapiu viduj barstyt negalima verysad.gif
Atsakyti
mergaites nzn ar i sita tema rasau, bet noriu paklausti tu kurios tuokesi ar ruosiasi tuoktis ne savo parapijoje. gal galit pasidalinti ispudziais kaip jums sekesi klabetis su savo parapijos kunigu. apskritai gal galit patart ka kalbet kodel tuokiames kitoj parapijoj, juk girdejau kad reikia motyvuoti.

laukiu jusu patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@milla@ @ 2008 03 02, 12:49)
as irgi liepos 5d kaune thumbup.gif
11.20 Rotusej. O tu?

as sobare 14.30 smile.gif
Atsakyti
Sveika,
na as ruosiuosi tuoktis ir jau praejau tai kas taves dar laukia... mes gyvename tokioje parapijoje, kurioje ir kunigas toks "idomus" ir man baznycia nepatinka... Aisku visu pirma isklauseme paskaita kodel mes begame is sitos parapijos (klebonui gi pinigai nuplaukia biggrin.gif ). Tuomes paklause kodel mes norime tuoktis kitoje parapijoje, as pasakaiu kad mano mociute yra kilusi is tos parapijos kur noriu tuoktis... Nors taip ir nebuvo,... teko meluoti... smile.gif
QUOTE(druu @ 2008 03 03, 23:10)
mergaites nzn ar i sita tema rasau, bet noriu paklausti tu kurios tuokesi ar ruosiasi tuoktis ne savo parapijoje.  gal galit pasidalinti ispudziais kaip jums sekesi klabetis su savo parapijos kunigu. apskritai gal galit patart ka kalbet kodel tuokiames kitoj parapijoj, juk girdejau kad reikia motyvuoti.

laukiu jusu patarimu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 03 04, 08:46)
Sveika,
na as ruosiuosi tuoktis ir jau praejau tai kas taves dar laukia... mes gyvename tokioje parapijoje, kurioje ir kunigas toks "idomus" ir man baznycia nepatinka... Aisku visu pirma isklauseme paskaita kodel mes begame is sitos parapijos (klebonui gi pinigai nuplaukia biggrin.gif ). Tuomes paklause kodel mes norime tuoktis kitoje parapijoje, as pasakaiu kad mano mociute yra kilusi is tos parapijos kur noriu tuoktis... Nors taip ir nebuvo,... teko meluoti... smile.gif

va va mes nors ir negrazu, bet irgi jau kuriam plana chuligana ka sakyti
nors man tai biskuti kvailokos kai kurios baznytines nuostatos
oj biurokratine baznycia darosi g.gif

mama pakraupusi, sake kad niekada negalvojo kad baznycioj tiek reikalavimu santuokai, juokiasi, kad ir noras zenytis gali praeiti lotuliukas.gif

pati baznycia kazkaip nesamoningai skatina meluot blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutes. Gal kas galetu papasakoti apie Bernardinu baznycia?
Kaip ten visa ceremonija atrodo? kaip vienuoliai?
Atsakyti
mes gyvenam uk ,tai kai mano mama buvo nuejusi i baznycia tvarkyt visu reikalu tai del kursu neuzsimine.ar pamirso?ar nereikia?ar nebus taip kad pries ceremonija paklaus ar lanket kursus?ot bus bajeris?kaip manot gali taip buti ?ar imanoma issisukti nuo kursu?
Atsakyti
QUOTE(WEITA @ 2008 03 04, 15:04)
mes gyvenam uk ,tai kai mano mama buvo nuejusi  i baznycia tvarkyt visu reikalu tai del kursu neuzsimine.ar pamirso?ar nereikia?ar nebus taip kad pries ceremonija paklaus ar lanket kursus?ot bus bajeris?kaip manot gali taip buti ?ar imanoma issisukti nuo kursu?

Na siaip keista. g.gif Kiek as zinau bent minimalus kursai (4 paskaitos) turi buti isklausyti. Na nors kiek baznyciu tiek ir tvarka skiriasi. Vienoj reikalauja be 4 baznytiniu paskaitu dar ir Seimos planavimo centre 6 isklausyt. Na gal yra ir tokia baznycia kur jokiu paskaitu nereik biggrin.gif
Atsakyti