Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios

QUOTE(lianuza @ 2008 03 04, 14:00)
Na siaip keista.  g.gif  Kiek as zinau bent minimalus kursai (4 paskaitos) turi buti isklausyti. Na nors kiek baznyciu tiek ir tvarka skiriasi. Vienoj reikalauja be 4 baznytiniu paskaitu dar ir Seimos planavimo centre 6 isklausyt. Na gal yra ir tokia baznycia kur jokiu paskaitu nereik  biggrin.gif

ai bus kap bus doh.gif gal neisvis is baznycios blink.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
Aš su tokiu prašymėliu blush2.gif Gal kas turit nuotrauką, kaip atrodo Vilniaus Šv. Kryžiaus Atradimo bažnyčios klebonas Virginijus Česnulevičius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(druu @ 2008 03 03, 23:10)
mergaites nzn ar i sita tema rasau, bet noriu paklausti tu kurios tuokesi ar ruosiasi tuoktis ne savo parapijoje.  gal galit pasidalinti ispudziais kaip jums sekesi klabetis su savo parapijos kunigu. apskritai gal galit patart ka kalbet kodel tuokiames kitoj parapijoj, juk girdejau kad reikia motyvuoti.

laukiu jusu patarimu 4u.gif

Mes abu su MB buvom is skirtingu parapiju, tai jo parapijos kunigas tai normalus, geras, tai be problemu dave jam ta leidima kitur tuoktis. O tos parapijos kuriai as priklausau, kunigas tai toks keistas, butu tikrai nedaves sutikimo kitur tuoktis, nes ten visiems su juo problemu buna... Tai tas kunigas, kuris mus tuoke, mane tiesiog uzrase i tos baznycios, kurioje tukemes parapija, nes jis is kart pasake kad as tikrai negausiu leidimo kitur tuoktis. Gerai kad mus tuoke geras kunigas, nes kitaip butu nekas buve su baznycia
Atsakyti
Kas gali būti liudytojais bažnyčioje?

Ir dar vienas kl. kas pildoma į tas anketas bažnyčioje?
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 03 04, 22:29)
Kas gali būti liudytojais bažnyčioje?

Ir dar vienas kl. kas pildoma į tas anketas bažnyčioje?

Na pagrindinis liudytojas baznycioje Dievas biggrin.gif O anketoje tai asmeniniai duomenys. prisiminkit mamu mergautines pavardes biggrin.gif kur krikstijo. Na siaip visko jau ir neprisimenu bet nieko ten sudetingo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lianuza @ 2008 03 05, 10:16)
Na pagrindinis liudytojas baznycioje Dievas  biggrin.gif  O anketoje tai asmeniniai duomenys. prisiminkit mamu mergautines pavardes  biggrin.gif  kur krikstijo. Na siaip visko jau ir neprisimenu bet nieko ten sudetingo  mirksiukas.gif

Tai liuditojų bažnyčioje nereikia? Nes mane čia kaikas kamantinėja ir kamantinėja, tai va .... na mes be cmb apsieisim
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 03 05, 17:40)
Tai liuditojų bažnyčioje nereikia? Nes mane čia kaikas kamantinėja ir kamantinėja, tai va .... na mes be cmb apsieisim

tai liudytojai tie kas pirsliai yra, ar tie kas butu liudytojais CMB,juos man atrodo reikia irasyti pildant anketa, kunigas klausia, ir liudytojai pasiraso i baznycios knyga kartu su jaunaisiais, dar ju vardai ir pavardes buna irasyti santuokos pazymejime, bent mum taip buvo.
Atsakyti
Na mums anketoje irasyti liudytoju nereikejo, manau kai liudijima darys tada reikes irasyti, bet tikrai reikes, nes pati esu buvusi liudytoja ir pasirasinejau baznycioje, zakristijoje.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Tuokiames geguzes 17d. Vilniuje Sv. Mikalojaus baznycioje. Gal kas kartu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Su kunigu snekejome l. trumpai, toks labai lakoniskas buvo. Paklause ar krikstyti,dave anketa namie uzpildyti, pasake, kur nueiti i kursus (bus 2 dienas, pagreitinti tokie Sv. Matulaicio baznycioje), po kursu menesi pries vestuves liepe ateit ir viska tada aptarsime.
Atsakyti
QUOTE(lianuza @ 2008 03 06, 10:41)
Na mums anketoje irasyti liudytoju nereikejo, manau kai liudijima darys tada reikes irasyti, bet tikrai reikes, nes pati esu buvusi liudytoja ir pasirasinejau baznycioje, zakristijoje.

o musu anketa kai pilde tai kaluse kunigas liudytoju vardu, pavardziu ir adreso. Cia kazkaip visiems skirtingai g.gif
Atsakyti
O mums pasakė atsinešti liudytojų pavardes ir jų gyvenamųjų vietų adresus kartu su pažymėjimais apie išklausytus kursus g.gif
Pas mus liudytojais bus pirma pora wink.gif
Atsakyti
Gal zinot, kokios baznycios parapijai priklausome, jei gvename Siaures miestelyje? Nu visiskai nesusigaudau... doh.gif
Reikia gauti leidima tuoktis ne savo parapijoje, tik siandien susigaudziau, kad parapija priskiriama pagal gyvenamaja vieta, o ne pagal tai, kur esi registruotas...
Atsakyti