Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios

Merginos, pasidalinsiu ir as savo patirtimi...nes matau, kad forume labai daug baimes del baznycios yra.
Mes su brangiausiu i viska paziurejom paparastai. Tiesiog nuejome i baznycia ir viska issiaiskinome vietoje. Tarkim Dievo Gailestingumo sventoveje, Domininkonu gatveje, salia Jonu baznycios...tvarka kaip ir visur, del kursu kunigas praso tureti pazymejima nors kad keliose paskaitose buvai. Kunigas tikrai labai super...
Taip pat buvome Petro ir Povilo baznycioje. Nezinau pas koki kuniga patekom, bet biski prie bajerio. Isankstines datos registracijos santuokai nedaro, kol neturi visu dokumentu: kriksto liudijimo ir leidimo tuoktis kioje parapijoje. Mums pasake tik laika, kuris yra laisvas ir issiunte namo namu darbus ruosti smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Jurmita @ 2008 04 28, 11:08)
Taip pat buvome Petro ir Povilo baznycioje. Nezinau pas koki kuniga patekom, bet biski prie bajerio. Isankstines datos registracijos santuokai nedaro, kol neturi visu dokumentu: kriksto liudijimo ir leidimo tuoktis kioje parapijoje. Mums pasake tik laika, kuris yra laisvas ir issiunte namo namu darbus ruosti smile.gif)))

Daro daro smile.gif
Mes dėl savo vestuvių datos sausio pabaigoj (ar vasario pradžioj) buvom, pasakėm, kad norim liepos 5 d., pasiūlė likusius laisvus laikus, įrašė pavardes ir pasakė likusius dokumentus pristatyt - kuo anksčiau, tuo geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ka paskaitos atlankytos, kriksto pazyma viana (mano) yra, puse darbo padaryta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2008 04 28, 11:14)
Norejau paklausti, ar jus patys pasirinkot, koks brolis tuoks, ar pasirinkti negalima?  ax.gif

na mes konretaus brolio nesirinkom kuris mus tuos, taciau toki pageidavima galima pareiksti, kaip supratau, o jie tada ziures ar jis gali tuo metu tuokti ax.gif

beje del koplycios, nuejom dar karta pasiteirauti ar negalima baznycioje blush2.gif
tai jie sako taip, kad specialia dabar baznycioje netuokia, nes sestadieniais buna labai daug turistu, kurie ikyriai lenda , fotografuoja is visu pusiu... del to sako ir perkele tuoktuviu ceremonijas i koplycias. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, as ir paklausiu del baznycios papuosimo.

Kas tuoksis birzelio 21 d. Petro ir Povilo baznycioje. Gal sutartumem del jos papuosimo. Vis butu ekonomiskiau smile.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas nors zino apie Visu Sventuju baznycia Vilniuje. Ar leidzia puosti baznycia ir t.t. ? biggrin.gif
Atsakyti
Info, kas tuoksis Vilniuje, Sv. Petro ir Povilo bažnyčioje. Ten ceremonija + bažnyąios puosimas 200 LTL. Aukojama, tą pačią dieną, kai tuokiesi. Vakar buvau, viska išsiaiškinau.
Atsakyti
Esu pasipiktinusi mad.gif Siandien MB ejo i Algirdo cerkve Basanaviciaus gatvej kriksto ir laisvo stovio pazymos ir ji jam KAINAVO 15lt. Suprasciau, jei graziai paprasytu paaukoti, paremti baznycia, bet cia mat pazymos pardavinejamos.

Pavyzdziui, mama pries savaite ejo prasyti mano kriksto liudijimo i Siauliu Petro ir Povilo baznycia, tai kunigelis, paklaustas, kaip cia atsiskaityti, tik nusisypsojo ir pasake, kad nieko nereikia. Mama vistiek dave 50lt, tai nenorejo imt. Kai zmogus graziai elgiasi ir nereikalauja, tai negaila ir paaukot.
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 04 30, 15:54)
Esu pasipiktinusi  mad.gif Siandien MB ejo i Algirdo cerkve Basanaviciaus gatvej kriksto ir laisvo stovio pazymos ir ji jam KAINAVO 15lt. Suprasciau, jei graziai paprasytu paaukoti, paremti baznycia, bet cia mat pazymos pardavinejamos.

Pavyzdziui, mama pries savaite ejo prasyti mano kriksto liudijimo i Siauliu Petro ir Povilo baznycia, tai kunigelis, paklaustas, kaip cia atsiskaityti, tik nusisypsojo ir pasake, kad nieko nereikia. Mama vistiek dave 50lt, tai nenorejo imt. Kai zmogus graziai elgiasi ir nereikalauja, tai negaila ir paaukot.

Na o ko pikti, visur valstybinese istaiguose reikia uz pazymas moket, tai kodel baznycioje turetu buti kitai smile.gif Jai gi is ko nors reikia gyvent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tes69 @ 2008 04 30, 16:56)
Na o ko pikti, visur valstybinese istaiguose reikia uz pazymas moket, tai kodel baznycioje turetu buti kitai  smile.gif Jai gi is ko nors reikia  gyvent  biggrin.gif

Gyvent ji gali is parapijieciu auku. Kai mes nesam parapijieciai, ir kai ne papraso, o vos ne kaip uz desra liepia moket, tada ir pyksti. Be to, reikejo moketi ne uz normalia pazyma, o uz paprasta popiergali, nes si baznycia neturi metrasciu nuo 1985 metu ir senesniu.
Manau, kad kai su tavim graziai elgiasi, tada ir tu gali graziai, o kai ne, tai ir pikta. Kalba eina ne apie tai, kad gaila baznyciai pinigu, o apie tai, kad LIEPIA "Mokek".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juu: 30 balandžio 2008 - 17:53
Merginos, aš vistiek nesuprantu, ar reikia liuditojų, jei tuokies TIK bažnyčioj, o dokumentus cmb susitvarkai po to per dešimt dienų. Visų klausinėju kaip trenkta, niekas dorai nepaaiškina. (pas mus piršlių "pareigybių" nebus"
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 30, 20:45)
Merginos, aš vistiek nesuprantu, ar reikia liuditojų, jei tuokies TIK bažnyčioj, o dokumentus cmb susitvarkai po to per dešimt dienų. Visų klausinėju kaip trenkta, niekas dorai nepaaiškina. (pas mus piršlių "pareigybių" nebus"

baznycioje reikia liudininku kurie pasirasytu i knygas. 4u.gif
Atsakyti