Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios

QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 14, 15:48)
o kaip iš pažymų suprato?

Ant abieju pazymu parasytas tas pats gyvenamasis adresas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 04 14, 19:25)
Ant abieju pazymu parasytas tas pats gyvenamasis adresas  ax.gif

aaa tai dabar ir galvoju ar man rašyt tevu adresą, ar nevaidint ir parašyt kaip yra... g.gif
Atsakyti
na, mes irgi Jeruzalės bažnyčioj buvom (ji kitaip vadinasi, bet yra Jeruzalėj, tai gal ir apie tą pačią kalbam), tai irgi po vieną klausinėjo, bet apie mylėjimąsi tai jau neklausė, nors kai skaičiau mergaičių postus, tai net garsiai susijuokiau, įdomu, kaip nuskambėjo iš kunigo lūpų??? lotuliukas.gif
ir dar, skaičiau vieną postą, kad tipo tie kursai nebūtini, o mums pasakė, jei į knygutę tokią nesusirinksim 5 parašų (5 paskaitos), tai netuoks. blink.gif tai va ir gausim lankyti šeimos planavimo kursus, nors gyvenam jau 10 metų ir auginam vaiką. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2008 04 17, 17:57)
ir dar, skaičiau vieną postą, kad tipo tie kursai nebūtini, o mums pasakė, jei į knygutę tokią nesusirinksim 5 parašų (5 paskaitos), tai netuoks.  blink.gif  tai va ir gausim lankyti šeimos planavimo kursus, nors gyvenam jau 10 metų ir auginam vaiką.  lotuliukas.gif

tai ateje i Seimos Centra, taip ir sakykit. Tada turetu atskirai su jumis kalbetis 4u.gif
Atsakyti
man tai visi galvas susuko, blush2.gif , noriu paklausti kaip manote ar galima kaip nors apeiti tuos 3 men. kursus, ar jie butini (privalomi). biggrin.gif , man pasake atsinesti kriksto iudijima, ir kad nesi anksciau tuokusis, ir viskas. kam pasakau tai juokiasi, sake taip lengvai neisraso, pildo kazkokius blankus, ir reikia pasakyti kunigui nuo kada pradesi eiti kursus, nes as imu is savo parapijos, o tuoksimes kitam mieste. kaip jus galvojate. g.gif
Atsakyti
QUOTE(wilma22 @ 2008 04 18, 15:26)
man tai visi galvas susuko,  blush2.gif , noriu paklausti kaip manote ar galima kaip nors apeiti tuos 3 men. kursus, ar jie butini (privalomi). biggrin.gif , man pasake atsinesti kriksto iudijima, ir kad nesi anksciau tuokusis, ir viskas. kam pasakau tai juokiasi, sake taip lengvai neisraso, pildo kazkokius blankus, ir reikia pasakyti kunigui nuo kada pradesi eiti kursus, nes as imu is savo parapijos, o tuoksimes kitam mieste. kaip jus galvojate. g.gif

na taip, kursai privalomi. Tad jus irgi nueje su mb pasakykit jog tiek tiek metu gyvenat kartu, auginat vaika. Ir velgi, jum turetu but siek tiek kitokia programa. 4u.gif

O pazyma kriksto, israso lengvai. Paklausia, ar esi istekejusi. ir buna, kad iraso i ta pacia kriksto pazyma, jog kitu irasu krikstu knygoje nera. Vadinasi, reiskia, kad neesi istekejusi - esi laisvam stovyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirora @ 2008 03 21, 16:18)
Sveikos, gal kas tuokiates Vilniuje jonu baznycioje?
Sakykit kaip jus kunigas prieme? Kokiu dokumentu reikalavo? Ar neliepe pas ji papildomai vaikscioti?
g.gif

Sveika, as tuokiuosi Sv jonu baznycioje , liepos 12 diena.
kunigas man labai patiko, tik va ne perseniausiai isgirdau kritikos i sios baznycios darza.. na bet tikiuosi viskas bus ok...
o pipildomai mes vaikstome...
gal yra dar merginu kurios tuoksis sia diena sv. jonu baznycioje?
Atsakyti
beje, kazkuri is merginu klause, kaip ten sv. jonu baznycioje del ziedlapiu ar ryziu metymo.
Man teko dalyvauti dvejuose ceremonijose sioje baznycioje, tai abejuose, jauniesiems isejus is baznycios buvo metoma ziedlapiai.. zvakutes iki altoriaus taip pat leido sustatyti.. tik va labai gaila, as to nedarysiu, bijau rizikuoti sudegti smile.gif nes veliumas labai jau pas mane ilgas ir didelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wilma22 @ 2008 04 18, 16:26)
man tai visi galvas susuko,  blush2.gif , noriu paklausti kaip manote ar galima kaip nors apeiti tuos 3 men. kursus, ar jie butini (privalomi). biggrin.gif , man pasake atsinesti kriksto iudijima, ir kad nesi anksciau tuokusis, ir viskas. kam pasakau tai juokiasi, sake taip lengvai neisraso, pildo kazkokius blankus, ir reikia pasakyti kunigui nuo kada pradesi eiti kursus, nes as imu is savo parapijos, o tuoksimes kitam mieste. kaip jus galvojate. g.gif

Sveika. Neklausykit kitu pliotku! Bent jau mes Vilniuje labai greitai viska susitvarkeme, kursus perejome per menesi, buvo nuostabi vedanti vienuole, kita pora is viso - baige kursus ir po keliu dienu tuokesi. O del tu israsu: laisvo stovio ir kriksto biggrin.gif abu mums israse per dvi minutes, mes tiesiog pasakeme kunigui, kad mums butu gerai gauti israsus kuo greiciau, beto del baieju reikejo kreiptis i skirtingas baznycias ir visur prieme puikiai. Vienas kunigas net padekojo uz tai kad padejome jam tarp knygu surasti MB kriksto israsus thumbup.gif Vienu zodziu-nebijokit, eikit ir viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Sagre @ 2008 04 21, 10:22)
Sveika, as tuokiuosi Sv jonu baznycioje , liepos 12 diena.
kunigas man labai patiko, tik va ne perseniausiai isgirdau kritikos i sios baznycios darza.. na bet tikiuosi viskas bus ok...
o pipildomai mes vaikstome...
gal yra dar merginu kurios tuoksis sia diena sv. jonu baznycioje?

O tai kokia kritika isgirdai apie sia baznycia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirora @ 2008 04 21, 13:46)
O tai kokia kritika isgirdai apie sia baznycia?  g.gif

perkopinu komentarus, kuriuos man parase:
Mums irgi is pradziu Jonu baznycia atrode kazkas nerealaus, bet realiai tai... galiu pasakyti, kad tai buvo vienintelis dalykas, kuris nuvyle per vestuves. Ziurek, kad pries savaite nepranestu, kad per vestuves i kiemeli ivaziuoti neleis ir sveciams sampana teks ant gatves gerti, kad vestuviu ryta beeinant rengtis issvajotosios sukneles nepaskambintu vargonininkas ir nepaklaustu, ar bus reikalingos vargonininko paslaugos, nes jei jos bus reikalingos, paieskok dar 80 Lt i vokeli.. Na, ir dar daug dalykeliu buvo, kuriuos skaudu prisiminti - norejosi tik, kad greiciau viskas baigtusi..
Tikiuosi, tau taip neatsitiks, bet issiaiskink, kad paskui soko neapturetum.
Sekmes ir laimes

Gal cia tik mums taip nepasiseke, nes as tokiu dalyku iki savo vestuviu irgi nebuvau gidrejusi, sakau tik tai, su kuo mes susidureme. Tie kti dalykai buvo tokie.
1. Tikriausiai ir jums duos knygele, is kurios galesi susidaryti programa baznycioje,t.y., kokius zodzius skaitys kunigas. Jau taip apsidziaugiau, taip atsakingai rinkomes, kas mums patiktu, o paskaite kunigelis viska is eiles, neatsizvelgdamas i musu issirinktus zodzius.
2. Kazkodel baznycioje nepersege vainkelio Tai dareme ant tos pacios gatves jau po visko.
3. Santuokos liudijime neteisingai buvo parasyta mano pavarde (pastebejome tik vakare). Suprantu, kad tai zmogiskoji klaida, bet kai taip neatsakingai buvo pareiksta, kad kunigas gris is keliones tik po savaites ir tik tada gales pataisyti Na, mums laikas buvo aktualus, nes tuokemes tik baznycioje, tad vos spejome paskutine diena sutvarkyti pavarde ir nulekti i santuokos rumus uzregistruoti santuokos. Kitu atveju butume tureje tuoktis is naujo santuokos rumuose ir jau, zinoma, kita data...

Atsakyti
QUOTE(Sagre @ 2008 04 21, 14:06)
perkopinu komentarus, kuriuos man parase:
Mums irgi is pradziu Jonu baznycia atrode kazkas nerealaus, bet realiai tai... galiu pasakyti, kad tai buvo vienintelis dalykas, kuris nuvyle per vestuves. Ziurek, kad pries savaite nepranestu, kad per vestuves i kiemeli ivaziuoti neleis ir sveciams sampana teks ant gatves gerti, kad vestuviu ryta beeinant rengtis issvajotosios sukneles nepaskambintu vargonininkas ir nepaklaustu, ar bus reikalingos vargonininko paslaugos, nes jei jos bus reikalingos, paieskok dar 80 Lt i vokeli.. Na, ir dar daug dalykeliu buvo, kuriuos skaudu prisiminti - norejosi tik, kad greiciau viskas baigtusi..
Tikiuosi, tau taip neatsitiks, bet issiaiskink, kad paskui soko neapturetum.
Sekmes ir laimes
Gal cia tik mums taip nepasiseke, nes as tokiu dalyku iki savo vestuviu irgi nebuvau gidrejusi, sakau tik tai, su kuo mes susidureme. Tie kti dalykai buvo tokie.
1. Tikriausiai ir jums duos knygele, is kurios galesi susidaryti programa baznycioje,t.y., kokius zodzius skaitys kunigas. Jau taip apsidziaugiau, taip atsakingai rinkomes, kas mums patiktu, o paskaite kunigelis viska is eiles, neatsizvelgdamas i musu issirinktus zodzius.
2. Kazkodel baznycioje nepersege vainkelio Tai dareme ant tos pacios gatves jau po visko.
3. Santuokos liudijime neteisingai buvo parasyta mano pavarde (pastebejome tik vakare). Suprantu, kad tai zmogiskoji klaida, bet kai taip neatsakingai buvo pareiksta, kad kunigas gris is keliones tik po savaites ir tik tada gales pataisyti Na, mums laikas buvo aktualus, nes tuokemes tik baznycioje, tad vos spejome paskutine diena sutvarkyti pavarde ir nulekti i santuokos rumus uzregistruoti santuokos. Kitu atveju butume tureje tuoktis is naujo santuokos rumuose ir jau, zinoma, kita data...

Atsiprašau, bet kodėl visi jaunavedžiai būtinai nori privažiuoti limuzinais iki bažnyčios durų? Sunku porą metrų paeiti? Čia gi saugomas objektas - paveldas, o jūs su mašinom. O kaip atrodo šampano gėrimas šventoriuje. Juk čia ne turgaus aikštė. Būdama kunigu, aš taip pat neleisčiau.
Koks dar vainikėlio persegimas? blink.gif Labai atsiprašau iš anksto, jeigu tai tikrai jums aktualu. Aš su jokiais vainikėliais jau nebežaisiu ir net kunigas žino kodėl. Ir labai keista, kad muzikantams mokėti rankos nedreba, o vargonininkui - gaila 80lt.

Žmonės suvokite, kad Dievas yra viena, o bažnyčia yra visai kita. Dėja šiais laikais į Dievą mes turime kreiptis per bažnyčią, kuri yra dar viena mafijos atmaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 21 balandžio 2008 - 13:23