Taigi, pamaciau, kad sulaukiau susidomejimo, o, be to, ir pati buvau prisizadejusi, tai parasysiu siek tiek apie savo gimdyma
Kaip ir buvo planuota, del gimdymo tariausi su gyd. Rogalskiu asmeniskai. Labai norejau padekoti Milduxei ir Zoskei uz zinutes i az ir patarimus siuo klausimu. Taigi liksu dienai iki gimdymo nuvykau pas gydytoja i klinika, jis "meiliai" mane apziurejo (gimdos kaklelis jau buvo 3 cm atsidares), praskleide vandens dangalus ar kazka tai panasaus ir islydejo namo, sakydamas, jog tikriausia sianakt susitiksim. Ta akimirka as kazkaip tuo labai suabejojau, nes iki siol nebuvau jautusi jokiu parengiamuju saremiu, bet... Apie 22 val. pajutau, kad kazkas vyksta, 24 val. nusprendziau paskambinti Rogalskiui ir prisiduoti

Rogalskis man pasiule dar pabuti namie, jei galiu kenteti, o jei ne - tai sako, varyk i Trakus. Tai as taip ir padariau. Trakuose buvome 1 val. nakties, mus prieme Vyda ir budinti gydytoja (sorry, bet neatsimenu nei vardo, nei pavardes), kuri pastebejusi vaisiaus tonus ir mane apziurejusi informavo Rogalski, jog jau 4 cm. Tada mane paleido toliau dziaugsmingai laukti. Apie 3 val. pasirode Rogalskis ir apziurejes konstatavo, jog jau 7 cm ir laikas nuteketi vandenims...

Nebuvo faina, bet iskentejau ir isejau i VIP palata toliau kaifuoti. Po geros valandos, jau su aptemusia samone nuejau pas Vyda, prasydama vaistu, o ji meiliai manes paklause "kokiu? narkotiku ar siaip?". Ta akimirka pasijutau ismusta is veziu

O po poros minuciu atejo Rogalskis ir pasake, kad vaistu jau nebegausiu, nes pavelavau

ir kad jau pats laikas butu gimdyti. Teko jam paklusti ir po neilgo laiko jau turejau Emilyte:) Zodziu, taip jau isejo, kad pagimdziau naturaliai, be jokiu nuskausminimu, todel susilaukiau viso personalo sveikinimu ir linkejimu po metu sugrizti ir si veiksma pakartoti

Dabar ir pati manau, kad man, kaip pirma karta gimdanciai visiskai pasiseke ir su priziurinciu personalu ir su pacia gimdymo eiga, nes pagimdziau per 7 val., 20 min o mazoji dukrele (3225 g svorio ir 51 cm ugio) buvo ivertinta 10 balu:)
Tiesa, dar norejau parasyti pora zodziu apie VIP palata: man ji tikrai praverte, nes gimdymo metu as kelis kartus vemiau ir tikrai buciau nespejusi sulakstyti i viesaji tualeta, bet... Nezinau, ar del palyginti del nedidelio palatos ploto, ar del puses, i kuria iseina langai, tomis dienomis, kai mes su vyru ir mazaja ten leidom laika, buvo nezmoniskai karsta, nepedejo nei langu, nei duru atidarymas. Zodziu, prasivedinti ten sunkoka.
Ir baigdama savo ilgiausia zinute fiorumo istorijoje noriu dar karteli visoms padekoti uz sveikinimus ir uz patarimus