Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose III

QUOTE(karosiukas @ 2007 08 14, 14:53)
<...>Jursan, o dėl vyro nei pergyvenk, nei galvok nei kliedėk. Jei ir pamatys "per daug", tai tik į naudą jam bus. O kad nualpt ar bloga pasidarys - tikrai nepasidarys. Nėra jie tokie slabakai, kokius vaidina. Nėra ten taip baisu, kaip įsivaizduojama. Nesitaško ten nei kraujo klanai nei nieko. Kraujo būna truputšžį jau pagimdžius, bet tikrai nieko ten baisaus. Mano vyras ir placebtą mat ir tt.  Ir aš mačiau ir mes ją pasiėmėm ir laidojom. Ir viskas labai paprasta ir normalu. Tokia yra žmogaus fiziologija. Jei prisižiūri kažkokių gimdymų internete, tai jie baisiau atrodo, nei bus jums.
Man asmeniškai, kai prasipjaunamas pirštas ar žaizda kokia nemaža pūliuoja yra žymiai baisiau, nei gimdymas. Juo lab nereikia bijot, kad vyras ar tą vietą pamatys, ar negražią. Taip yra sukurtas žmogus. Ir čia yra viskas gražiau, nei operacijos, nei kažkokie kitokie dalykai.
<...>

Nors čia ir vėl ne apie Trakus gaunasi biggrin.gif ax.gif , bet labai knieti pasisakyt...

Suprantu, ką norėjo pasakyt Karosiukas, bet... Vyras vyrui nelygu. schmoll.gif ir jei vienam nieko neatsitiko, nereiškia, kad visi gali to paties tikėtis.
Pvz., maniškis - nors ir "juodai" tą slepia, yra labai jautrus žmogus, ir... hmm, kaip čia tiksliau įvardint - "imlus įspūdžiams". Na, ir ką... Įėjęs į gimdyklą, staigiai pasidarė baltas kaip kreida... Nuo KVAPO. Jau visi siūlėm jam išeit atsigaut... smile.gif Bet, aišku, praėjo ir toliau viskas daugmaž ok buvo. Kitas sublogavimas buvo, kai kirpo virkštelę, nes iš pirmo karto nepavyko ir dar kažkas ten išbėgo kerpant. doh.gif Tai čia iš "nualpimų" serijos.
O apie tai, ar išeis "į naudą", ar ne... doh.gif Aišku, kraujas ir pan. - dar tikrai nieko tokio. Bet, deja, viską pamačius "iš arti", gali apskritai pasikeisti vyro suvokimas bei požiūris į savos moters tam tikras kūno vietas ir į kūnišką bendravimą apskritai . unsure.gif Nebūtinai atsiranda pasišlykštėjimas ar pan. Gali būti, pvz., ir PER DAUG pagarbos. blink.gif Žodžiu, kad ir kaip po to vyras stengtųsi, savoms smegenims kartais taip pat neįsakysi... Tai vat, kapstomės dabar bendromis jėgomis iš tos "bėdos", tikiuosi, laikas bus mūsų sąjungininkas.

Bet čia, ko gero, jau reikėtų iš esmės kalbėt, ar galima tokiems jautruoliams apskritai leist dalyvaut gimdyme. smile.gif Žodžiu, kiekviena mūsų geriausiai pažįstam esantį šalia žmogų ir tik remiantis sava patirtimi reikėtų spręsti, ką kiek kur galima "leisti"....
4u.gif
Atsakyti
Vau kaip man patiko Karosiuko nuomone.Mano vyras sveikas.Neserga kieko.Nes buvo komisijoj kai siunte darboviete.
Jo visgi vyrai buna visokie.Man asmeniskai nesinoretu kad jis kirptu virkstele.Pasiziureti tai gali.Tikiuosi kad pagymdisiu be dideliu problemu.Nors skausmo bijau paniskai.Bet gal del dukrytes teks pasistengti istverti visa procesa ax.gif
Dar kartelis aciukas 4u.gif
Atsakyti
Mano vyras laikesi tiesiog puikiai thumbup.gif Tik biski fiziskai pavargo, kai reikejo mane nesiot. O siaip tai del to "per daug pamatymo" pas mus jokiu problemu nera mirksiukas.gif

JurSan, tu geriausiai pazisti savo vyra, tad gerai pagalvok ir pati nuspresk ka daryti. Juk jie visi skirtingi... mirksiukas.gif SEKMES smile.gif
Atsakyti
[quote=-Goya-,2007 08 13, 14:37]
Matinimas - 5 k. per dieną (pusryčiai, priešpiečiai, pietūs, pavakariai, vakarienė). Maistas - ne stebuklai... Bet man tuo metu tiko "bele kas, bi tik valgoma", nes alkana kaip vilkas jaučiausi kelias dienas... biggrin.gif cool.gif Be to, duoda ten tokį ne visai įprastą maistą, kurio šiaip namie nevalgau, taip visai įdomu buvo. smile.gif Galų gale, visada bus galima artimųjų paprašyt, kad ko nors tinkamesnio atneštų, jei jau visai prastai atrodys maistelis jų.

Cia as dar apie maisteli norejau isiterpt.. Kai man pirmom dienom atnese kazkokios bulvines koses su pertrinta mesyte, tai smalsu pasidare ir paklausem slauges, kas ten per patiekalas. Ji nustebo ir pasake, kad tai PTM'as. Nezinau, kaip tas PTM'as issisifruoja, tikriausiai tam tikra dietos rusis. Supratau tik tiek, kad toli grazu ne viska po gimdymo galima pradet valgyt. Siulyciau per daug maistelio neimt, na nebent vyrui. Akusere Kristina sake, kad galima uzsisakyti vyrui ligonines maisto ir kaina nedidele, bet tuoj pat pridure, kad tikriausiai tas maistelis nebus pats skaniausias ir sociausias. biggrin.gif Salia Maxima ir IKI, ir kaviniu galybe, tai brangusis tikrai atras kur pasisotint tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2007 08 15, 23:29)
Cia as dar apie maisteli norejau isiterpt.. Kai man pirmom dienom atnese kazkokios bulvines koses su pertrinta mesyte, tai smalsu pasidare ir paklausem slauges, kas ten per patiekalas. Ji nustebo ir pasake, kad tai PTM'as. Nezinau, kaip tas PTM'as issisifruoja, tikriausiai tam tikra dietos rusis. Supratau tik tiek, kad toli grazu ne viska po gimdymo galima pradet valgyt. Siulyciau per daug maistelio neimt, na nebent vyrui. Akusere Kristina sake, kad galima uzsisakyti vyrui ligonines maisto ir kaina nedidele, bet tuoj pat pridure, kad tikriausiai tas maistelis nebus pats skaniausias ir sociausias.  biggrin.gif Salia Maxima ir IKI, ir kaviniu galybe, tai brangusis tikrai atras kur pasisotint  tongue.gif

drinks_cheers.gif vat as irgi panasiai galvoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Goya- @ 2007 08 14, 17:08)
Nors čia ir vėl ne apie Trakus gaunasi biggrin.gif ax.gif , bet labai knieti pasisakyt...

Suprantu, ką norėjo pasakyt Karosiukas, bet... Vyras vyrui nelygu.  schmoll.gif ir jei vienam nieko neatsitiko, nereiškia, kad visi gali to paties tikėtis.
Pvz., maniškis - nors ir "juodai" tą slepia, yra labai jautrus žmogus, ir... hmm, kaip čia tiksliau įvardint - "imlus įspūdžiams". Na, ir ką... Įėjęs į gimdyklą, staigiai pasidarė baltas kaip kreida... Nuo KVAPO. Jau visi siūlėm jam išeit atsigaut... smile.gif Bet, aišku, praėjo ir toliau viskas daugmaž ok buvo. Kitas sublogavimas buvo, kai kirpo virkštelę, nes iš pirmo karto nepavyko ir dar kažkas ten išbėgo kerpant.  doh.gif Tai čia iš "nualpimų" serijos.
O apie tai, ar išeis "į naudą", ar ne...  doh.gif Aišku, kraujas ir pan. - dar tikrai nieko tokio. Bet, deja, viską pamačius "iš arti", gali apskritai pasikeisti vyro suvokimas bei požiūris į savos moters tam tikras kūno vietas ir į kūnišką bendravimą apskritai .  unsure.gif Nebūtinai atsiranda pasišlykštėjimas ar pan. Gali būti, pvz.,  ir PER DAUG pagarbos.  blink.gif Žodžiu, kad ir kaip po to vyras stengtųsi, savoms smegenims kartais taip pat neįsakysi... Tai vat, kapstomės dabar bendromis jėgomis iš tos "bėdos", tikiuosi, laikas bus mūsų sąjungininkas.

Bet čia, ko gero, jau reikėtų iš esmės kalbėt, ar galima tokiems jautruoliams apskritai leist dalyvaut gimdyme. smile.gif Žodžiu, kiekviena mūsų geriausiai pažįstam esantį šalia žmogų ir tik remiantis sava patirtimi reikėtų spręsti, ką kiek kur galima "leisti"....
4u.gif

Pritariu Goya'ai drinks_cheers.gif Aš dra negimdžiusi, bet tą malonumą apturėsiu greitoje ateityje. Maniškis irgi yra jautrus (tikrai neapsimeta ir to net neslepia) viskam, aks susiję su medicina ir sutinku, kad kiekveina turi rinktis ar dalyvauti vyrui pagal tai, koks jis yra, nes mes geriausiai pažįstam savuosius. Vyras vistiek nepadės pagimdyt laikydamas už rankos, vsitiek pačios tai turėsim daryt, čia nebent kažkam kaip psichologinė pagalba suveikia. Aš tai žinau, akd būsiu veina, MB bus už durų ir pergyvens nerealiai, man to pakaks, kad jis mintimis bus su mumis. Visia nenoriu, kad jis stovėtų prie galvos ar dar kur. Paistikiu gydytojais ir visai man nereik, kad paskui pasakotų ką ten darė su lialium. Aš pati gal nualpčiau pamačiusi tą virkštelę, neduok Dieve dar ją lieptų kas kirpt...(jau tyliu apie placentą...) Taip kad kiekviena renkames taip, kaip mums ir mūsų MB priimtiniausia wink.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
O man siandien gydytojas R. Rogalskis ispranasavo, kad rytojaus ryto jau tikriausia nebesulauksiu smile.gif blink.gif Ir bijau, ir noriu kuo greiciau pamatyti savaji mazyli. Tikiuosi, kad viskas praeis sklandziai. Kai grisiu, butinai pasidalinsiu savo ispudziais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana66 @ 2007 08 16, 21:32)
O man siandien gydytojas R. Rogalskis ispranasavo, kad rytojaus ryto jau tikriausia nebesulauksiu smile.gif  blink.gif Ir bijau, ir noriu kuo greiciau pamatyti savaji mazyli. Tikiuosi, kad viskas praeis sklandziai. Kai grisiu, butinai pasidalinsiu savo ispudziais bigsmile.gif

Sekmingo tau gimdymo 4u.gif Tai pas Rogalski apsisprendei gimdyt ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif
nors man dar mazai laiko, bet galvoju, kad turbut gimdysiu Trakuose, nes mano gydytoja is VGN neseniai ten perejo...
buvau nusiteikusi gimdyti VGN, bet tik neseniai suzinojau, kad gydytojai pritruko jegu, kaip ji sako "konvejeriu priimti gimdyves" smile.gif
tikiuosi, bus viskas ok, nes seku paskui savo gydytoja, kuri atrodo patikima mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle50: 17 rugpjūčio 2007 - 08:13
QUOTE(Llauritta @ 2007 08 16, 13:18)
. Vyras vistiek nepadės pagimdyt laikydamas už rankos, vsitiek pačios tai turėsim daryt, čia nebent kažkam kaip psichologinė pagalba suveikia. Aš tai žinau, akd būsiu veina, MB bus už durų ir pergyvens nerealiai, man to pakaks, kad jis mintimis bus su mumis. Visia nenoriu, kad jis stovėtų prie galvos ar dar kur. Paistikiu gydytojais ir visai man nereik, kad paskui pasakotų ką ten darė su lialium. Aš pati gal nualpčiau pamačiusi tą virkštelę, neduok Dieve dar ją lieptų kas kirpt...(jau tyliu apie placentą...) Taip kad kiekviena renkames taip, kaip mums ir mūsų MB priimtiniausia wink.gif

O man atrodo, kad gimdymas - ne penkiu minuciu reikalas ir vyro dalyvavimas dar ir kaip pravercia. Dar ir dabar juokaudami prisimenam kaip per viena saremi suktelejau "nu daryk ka nors!!!"... biggrin.gif O jis isties stengesi ir uoliai man masazavo nugara. thumbup.gif Dar pakomentuodavo monitoriaus rodmenis ir taip nukreipdavo demesi, zodziu visaip uzkalbinedavo dantis...Nu, tikrai buvo lengviau 4u.gif
Atsakyti
Ai, dar apie virkstele norejau pridurt.. Maniskis buvo pasiryzes ja nukirpt, ale to "malonumo" neteko, nes dukraite gime per cezari. Kadangi viskas vyko vidurnakti ir vaikiuka mums atnese suvystyta, tai virkstele pamatem tik kita diena. Na, gal pas ka nors ir buna virkstele, bet pas musiske tai buvo visa VIRKSTIS biggrin.gif Tokia gelsvai zalsvos spalvos, ganetinai ispudingo storio.. Ziurim mes su vyru i ta virkstele truputi issigande ir galvojam ar tam vaikui tikrai viskas gerai... Nusprendem paklausti akuseres Vydos, kodel ta spalva tokia. O ji mums: "o kokios noretumet??" Ir dar tas jos tonas, uzmusantis vietoj... Nu zvengem ilgai paskui prisimine biggrin.gif biggrin.gif
O akuseres Vydos daugiau nieko klausinet tikrai nebesinorejo.. Ji akusere tikrai gera, bet jos patarimai issakomi tokia intonacija ir dar taip besisypsant, kad atrodo, jog visiskas asilas esi, jei kazko dar nesupranti... g.gif
Atsakyti