Na ka sveiki naujuose namuose
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 04 26, 20:32)
mums irgi tie pampers newborn ar kaip ten, per mazi buvo, ir iki siol juos miniu bloguoju, nes viskas per krastus iseidavo
mes vezemes 30 pampersu pakuote bambolinos buvom ligoninej 4 paras ir du pampersus namo atsivezem, ir jie labai mums patinka, o nuo pampers firmos kai tik uzdedam, sunta vaikiukas 
Na čia kaip kam - o man Bambolina pasirodė labai prastos kokybės, veržia vaikui per kojytes ir tt.
Man švelniausi geriausi ir geriausiai sugeriantys skystą kakutį buvo būtent Pampers Newborn.. Ir visoms mano draugėms patiko būtent jie. Ir kaip šiandien prisimenu, kai nupirkau Pampers mini, kai vaikas ūgtelėjo - net išsigandau, kad jie ne tokie švelnės, kaip Newborn.
Aš už Pampersus ir už Haggies'us. O kiek kur ką skaitydavau, domėdavausi ir būtent pasaulyje visgi populiariausi yra Pampers.
taigi rinktis reikiaPagal nuojautą. Vieniems taip kitiems taip.
Pvz mano draugė mažiui gal mėnesį naudojo Pampers buvo idealu - po to pradėjo berti, šusti. Nupirko Huggies ir viskas susitvarkė.
Taigi rinkis pagal nuojautą, nes visi pampersai yra geri, tik ne visi tiks tavo vaikui. Matysi..
QUOTE(Dorchik @ 2007 04 26, 23:09)
karosiukas, Tooraa, MilDuXe..., aciu labai uz patarimus!!!
Taip ir padarysiu!!!
o dabar dar vienas klausimas - kaip uzmigti????? kiekviena antra nakti negaliu uzmigti.
Nors visa diena kaz ka darau ir pavargstu! gal kam taip buve????? 
o dabar dar vienas klausimas - kaip uzmigti????? kiekviena antra nakti negaliu uzmigti.
Oi Dorchik, kiek suprantu jau tau paskutiniai mėnesiukai. Bus naktų, kai miegosi ir po kelias valandas naktį ir dieną miegosi. Čia hormonai tau padeda. Tiesiog todėl tu ir nepavargsti.
Patarti neįmanoma, kiekvienam individualiai, bet pabandyt galiu:
- Neik miegot anksti, kuo vėliau (nuo tavo miego kokybės priklausys vaiko miegojimas, kuo tu mažiau miegosi, jis tau taip pat darys)
- Išsimaudyk šiltoje vonioje prieš miegą su druskomis ir eteriniais aliejais, pvz levandų.
- neprisivalgyk.
- išsitepk kūną raminamuoju kremu
nu ir dar dau galima rašyt.
Bet svarbiausia nepervark.
O kad nori dirbti irmažiau miegoti - tai natūralu - prieš gimdymą visoms mamytėms užeina nenudirbtų darbū piepoliai, užuolaidų skalbimas, baldų stumdymas ir tt.
Mergyte, prieš gamtą nepašokinėsi - tai sutverta. Gali tik kažką pakeisti kiek kitaip
Sėkmės didžiulės
(oi kiek daug prirašiau)
o man gydytoja nemiga naktine, paskutiniais menesiais paaiskino tuo, kad organizmas ruosiasi vaikelio naktiniams nemiegojimams, kad paskui lengviau atsikelti prie vaikelio butu
sake cia viskas normalu
Ačiū, Merginos, už palaikymą ir patarimus!!!
Tikrai geriau pasidaro, kai perskaitau Jūsų zinutes!!! Jus
Tikrai geriau pasidaro, kai perskaitau Jūsų zinutes!!! Jus
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 04 27, 10:28)
o man gydytoja nemiga naktine, paskutiniais menesiais paaiskino tuo, kad organizmas ruosiasi vaikelio naktiniams nemiegojimams, kad paskui lengviau atsikelti prie vaikelio butu
sake cia viskas normalu 
Tai traktuojama kaip hormonų kaita. Tačiau gydytoja mamytei paaiškino paprasčiau. Šaunuolė gydytoja
O tai yra normalu, nes taip gamtos sutvarkyta
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 04 27, 21:11)
Nu mat atrodo, kad aš irgi žmonių kalba bendrauju, ar ne
Aha, hormonai... O man dabar dzin visokie hormonai
Vaikai labai gerai gydo nuo nemigos
Padedu galva ant pagalves ir nuluztu. Sesuo skundesi nemiga, pabuvo vyresnioji pas ja kelias dienas, tai sese sake, kad visos nemigos islakste
QUOTE(sitara @ 2007 04 28, 23:26)
Aha, hormonai... O man dabar dzin visokie hormonai
Vaikai labai gerai gydo nuo nemigos
Padedu galva ant pagalves ir nuluztu. Sesuo skundesi nemiga, pabuvo vyresnioji pas ja kelias dienas, tai sese sake, kad visos nemigos islakste 
QUOTE(vaivune @ 2007 04 26, 21:36)
Sveikos
Ar yra cia gimdziusiu mamyciu su - rezus minus-
ar jusu maziam nustate krauje grupe ligoninej?Zinau,kad butinai turi nustatyt is virksteles kraujo,jei minusas
,bet pas mane nieko tam lapelyje kur duoda isvaziuojant nebuvo irasyta 
Ar yra cia gimdziusiu mamyciu su - rezus minus-
Nustatineja visiem- nesbvarbu minsas ar ne. bet jeui neklausi- nieko neiraso. lieka tikguimdyves buloje ar istorijoje, net nezinau kaip tiksliau pavadint.
Va kai pirmaja gimdziau zinau kad nustatinejo tai irgi manaiu kad bus irasyta- taui ir neklausiau, o neirase nieku, tai iki siol ir nezuianu. Antrosios paklausiau pati- tasake, bet iraso irgi nieku israse nera. Na jei noresi zinot reik klaust. I israsa neiraso.
QUOTE(CrEL @ 2007 04 29, 16:52)
Nustatineja visiem- nesbvarbu minsas ar ne. bet jeui neklausi- nieko neiraso. lieka tikguimdyves buloje ar istorijoje, net nezinau kaip tiksliau pavadint.
Va kai pirmaja gimdziau zinau kad nustatinejo tai irgi manaiu kad bus irasyta- taui ir neklausiau, o neirase nieku, tai iki siol ir nezuianu. Antrosios paklausiau pati- tasake, bet iraso irgi nieku israse nera. Na jei noresi zinot reik klaust. I israsa neiraso.
QUOTE(Agnelė @ 2007 04 24, 12:51)

"Gimdžiusių Trakuose klubo" narės ir pliurpalės: (z-žinučių skaičius subforume Gimdymas Trakuose II)
anuska:) z 8
Agnelė z 49
Joalin z 13
Karosiukas z 89
Vaivune z 29
Anzu z 5
MilDuXe... z 75
vandene6 z 10
Tooraa z 37
rasa23 z 5
Marghi z 3
Mijaka z 48
Laurytė z 3
Sitara z 20
Nereali z 12
CrEL z 18
Mamius z 10
renaciukas25 z 1
Tess z 6
Banginiukas z 4
Astux z 8
Zlatavlaska z 5
Naminukė z 1
smulkmena z 9
Pirmas meeting'as su kibinais - gegužės 27 dieną
TURIU pasiulyma: vietoj kibinu (arba shalia ju) varyti i naujai atsidariusi "Trasalio" baseina +SPA (na pvz drusku kambariuka
Tik butu geriau vaziuot ne sekmadieni o darbo diena tada butu pigiau.
Kiek zinau gegzues men ten viskam 20% nuolaida.
Vienzo gaunasi, kad jei paprasta diena iki 17val varai i baseina (+pirtys, jaukuzzi etc) tai gaunasi tik 16litu
Dvieju valandu per akis !!!
ten yra ir vaikiskas baseiniukas! Vanduo jakuzzi ir vaikiskam baseine net sakyciau per siltas
Tik siulyciau nusipirkti Jyske yra tokie ratai kudikiams kur per ta "skyle" sukryziuotos juosteles kad vaikas neiskristu (neseniai pirkom kainavo 9lt) daiktas SUPERINIS ! maniskis visa laika prasitusina jame!
Poto galima nuvaryti i drusku kambari minimumas 10 min siaip kainuoja 4lt, dabar 3.20lt
Arba galime nuvaryt i sita: "Kūdikių muzikinio sveikatinimo programa, programos trukmė- tęstinė, užsiėmimai vyksta 1 kartą per savaitę, trukmė 45 min. - 18 Lt. (su 20% nuolaida butu 14.40lt)
Galima tikslinė grupė 2-6mėn., 6-12 mėn. kūdikiai. Muzikine veikla lavinami kūdikiai geriau vystosi, sparčiau auga, tampa komunikabilesni, pradeda anksčiau kalbėti, vaikščioti, tampa imlesni įvairaus pobūdžio informacijai."
Aj dar kas gerai jei ne savaitgali vaziuot: restorane ne savaitgali yra visokie "dienos patiekalai/gerimai" kas gerokai pigiau nei siaip meniu.
NU vienzo mes ten buvom tai mums laaaabai patiko !!! Varem jau pora kartu, tai tiek mes tai mazius griztam uzsikaifave
Va cia galit pasiziureti daugiau info: http://www.trasalis.lt/
P.S. beje kibinu restorane irgi yra
P.P.S aj ir dar. ten didele masinu aikstele (nemokama aisku) vadinasi neturesim problemu del automobiliu-kas siaip tai stipriai aktualu Trakuose
Ir priesais yra ezeriukas norincioms pasivaikscioti
KA MANOT??????????