Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose III

Na ka sveiki naujuose namuose wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 04 26, 20:32)
mums irgi tie pampers newborn ar kaip ten, per mazi buvo, ir iki siol juos miniu bloguoju, nes viskas per krastus iseidavo lotuliukas.gif mes vezemes 30 pampersu pakuote bambolinos buvom ligoninej 4 paras ir du pampersus namo atsivezem, ir jie labai mums patinka, o nuo pampers firmos kai tik uzdedam, sunta vaikiukas doh.gif

Na čia kaip kam - o man Bambolina pasirodė labai prastos kokybės, veržia vaikui per kojytes ir tt.
Man švelniausi geriausi ir geriausiai sugeriantys skystą kakutį buvo būtent Pampers Newborn.. Ir visoms mano draugėms patiko būtent jie. Ir kaip šiandien prisimenu, kai nupirkau Pampers mini, kai vaikas ūgtelėjo - net išsigandau, kad jie ne tokie švelnės, kaip Newborn.
Aš už Pampersus ir už Haggies'us. O kiek kur ką skaitydavau, domėdavausi ir būtent pasaulyje visgi populiariausi yra Pampers.
taigi rinktis reikiaPagal nuojautą. Vieniems taip kitiems taip.
Pvz mano draugė mažiui gal mėnesį naudojo Pampers buvo idealu - po to pradėjo berti, šusti. Nupirko Huggies ir viskas susitvarkė.
Taigi rinkis pagal nuojautą, nes visi pampersai yra geri, tik ne visi tiks tavo vaikui. Matysi.. 4u.gif

QUOTE(Dorchik @ 2007 04 26, 23:09)
karosiukas, Tooraa, MilDuXe..., aciu labai uz patarimus!!!  4u.gif  smile.gif Taip ir padarysiu!!!  smile.gif
o dabar dar vienas klausimas - kaip uzmigti????? kiekviena antra nakti negaliu uzmigti.  verysad.gif Nors visa diena kaz ka darau ir pavargstu! gal kam taip buve?????  schmoll.gif

Oi Dorchik, kiek suprantu jau tau paskutiniai mėnesiukai. Bus naktų, kai miegosi ir po kelias valandas naktį ir dieną miegosi. Čia hormonai tau padeda. Tiesiog todėl tu ir nepavargsti.
Patarti neįmanoma, kiekvienam individualiai, bet pabandyt galiu:
- Neik miegot anksti, kuo vėliau (nuo tavo miego kokybės priklausys vaiko miegojimas, kuo tu mažiau miegosi, jis tau taip pat darys)
- Išsimaudyk šiltoje vonioje prieš miegą su druskomis ir eteriniais aliejais, pvz levandų.
- neprisivalgyk.
- išsitepk kūną raminamuoju kremu
nu ir dar dau galima rašyt.
Bet svarbiausia nepervark.
O kad nori dirbti irmažiau miegoti - tai natūralu - prieš gimdymą visoms mamytėms užeina nenudirbtų darbū piepoliai, užuolaidų skalbimas, baldų stumdymas ir tt.
Mergyte, prieš gamtą nepašokinėsi - tai sutverta. Gali tik kažką pakeisti kiek kitaip
Sėkmės didžiulės 4u.gif
(oi kiek daug prirašiau) unsure.gif
Atsakyti
o man gydytoja nemiga naktine, paskutiniais menesiais paaiskino tuo, kad organizmas ruosiasi vaikelio naktiniams nemiegojimams, kad paskui lengviau atsikelti prie vaikelio butu ax.gif sake cia viskas normalu ax.gif
Atsakyti
Ačiū, Merginos, už palaikymą ir patarimus!!! 4u.gif
Tikrai geriau pasidaro, kai perskaitau Jūsų zinutes!!! Jus thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 04 27, 10:28)
o man gydytoja nemiga naktine, paskutiniais menesiais paaiskino tuo, kad organizmas ruosiasi vaikelio naktiniams nemiegojimams, kad paskui lengviau atsikelti prie vaikelio butu ax.gif  sake cia viskas normalu ax.gif

Tai traktuojama kaip hormonų kaita. Tačiau gydytoja mamytei paaiškino paprasčiau. Šaunuolė gydytoja 4u.gif
O tai yra normalu, nes taip gamtos sutvarkyta mirksiukas.gif
Atsakyti
ax.gif a...aisku... blush2.gif tai gerai kad man paprasciau papasakojo, nes medicininiai terminai man visiskai svetimi blush2.gif tai kai pasako zmoniu kalba, man viskas aisku ir ramu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 04 27, 21:11)
ax.gif a...aisku... blush2.gif tai gerai kad man paprasciau papasakojo, nes medicininiai terminai man visiskai svetimi blush2.gif tai kai pasako zmoniu kalba, man viskas aisku ir ramu thumbup.gif

Nu mat atrodo, kad aš irgi žmonių kalba bendrauju, ar ne blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif jei kažkas ne taip - atsiprašau doh.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Aha, hormonai... O man dabar dzin visokie hormonai biggrin.gif Vaikai labai gerai gydo nuo nemigos cool.gif Padedu galva ant pagalves ir nuluztu. Sesuo skundesi nemiga, pabuvo vyresnioji pas ja kelias dienas, tai sese sake, kad visos nemigos islakste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sitara @ 2007 04 28, 23:26)
Aha, hormonai... O man dabar dzin visokie hormonai biggrin.gif Vaikai labai gerai gydo nuo nemigos cool.gif Padedu galva ant pagalves ir nuluztu. Sesuo skundesi nemiga, pabuvo vyresnioji pas ja kelias dienas, tai sese sake, kad visos nemigos islakste biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivune @ 2007 04 26, 21:36)
Sveikos 4u.gif

Ar yra cia gimdziusiu mamyciu su - rezus minus- g.gif ar jusu maziam nustate krauje grupe ligoninej?Zinau,kad butinai turi nustatyt is virksteles kraujo,jei minusas rolleyes.gif ,bet pas mane nieko tam lapelyje kur duoda isvaziuojant nebuvo irasyta unsure.gif

Nustatineja visiem- nesbvarbu minsas ar ne. bet jeui neklausi- nieko neiraso. lieka tikguimdyves buloje ar istorijoje, net nezinau kaip tiksliau pavadint.
Va kai pirmaja gimdziau zinau kad nustatinejo tai irgi manaiu kad bus irasyta- taui ir neklausiau, o neirase nieku, tai iki siol ir nezuianu. Antrosios paklausiau pati- tasake, bet iraso irgi nieku israse nera. Na jei noresi zinot reik klaust. I israsa neiraso.
Atsakyti
QUOTE(CrEL @ 2007 04 29, 16:52)
Nustatineja visiem- nesbvarbu minsas ar ne. bet jeui neklausi- nieko neiraso.  lieka tikguimdyves buloje ar istorijoje, net nezinau kaip tiksliau pavadint.
Va kai pirmaja gimdziau zinau kad nustatinejo tai irgi manaiu kad bus irasyta- taui ir neklausiau, o neirase nieku, tai iki siol ir nezuianu. Antrosios paklausiau pati- tasake, bet iraso irgi nieku israse nera. Na jei noresi zinot reik klaust. I israsa neiraso.

g.gif tai gal dabar pasakytu,jei paskambinciau? g.gif Kur tik su mazium pas gydytojus nueinu,visi klausia,ir labai stebisi,kad irasyta nebuvo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivune: 29 balandžio 2007 - 16:00
QUOTE(Agnelė @ 2007 04 24, 12:51)
user posted image

"Gimdžiusių Trakuose klubo" narės ir pliurpalės: (z-žinučių skaičius subforume Gimdymas Trakuose II)

anuska:)  z 8
Agnelė  z 49  third.gif
Joalin  z 13
Karosiukas z 89  first.gif
Vaivune z 29
Anzu z 5
MilDuXe...  z 75 second.gif
vandene6  z 10
Tooraa  z 37
rasa23  z 5
Marghi z 3
Mijaka  z 48  third.gif
Laurytė  z 3
Sitara z 20
Nereali  z 12
CrEL  z 18
Mamius z 10
renaciukas25 z 1
Tess z 6
Banginiukas  z 4
Astux  z 8
Zlatavlaska  z 5
Naminukė z  1
smulkmena  z 9

Pirmas meeting'as su kibinais - gegužės 27 dieną

TURIU pasiulyma: vietoj kibinu (arba shalia ju) varyti i naujai atsidariusi "Trasalio" baseina +SPA (na pvz drusku kambariuka wink.gif)

Tik butu geriau vaziuot ne sekmadieni o darbo diena tada butu pigiau.
Kiek zinau gegzues men ten viskam 20% nuolaida.

Vienzo gaunasi, kad jei paprasta diena iki 17val varai i baseina (+pirtys, jaukuzzi etc) tai gaunasi tik 16litu thumbup.gif jei savaitgali arba po 17val tai 2val 24litai
Dvieju valandu per akis !!!
ten yra ir vaikiskas baseiniukas! Vanduo jakuzzi ir vaikiskam baseine net sakyciau per siltas wink.gif kitam baseine kur su bangom ir tam kur nusileisti "ciuozyklomis" irgi gana siltas- na nesushali plaukiodamas. PIrtys yra 3 - dvi tipo suomiskos/rusishkos, viena turkiska.
Tik siulyciau nusipirkti Jyske yra tokie ratai kudikiams kur per ta "skyle" sukryziuotos juosteles kad vaikas neiskristu (neseniai pirkom kainavo 9lt) daiktas SUPERINIS ! maniskis visa laika prasitusina jame!

Poto galima nuvaryti i drusku kambari minimumas 10 min siaip kainuoja 4lt, dabar 3.20lt smile.gif (kai mes buvom tai prasedejom ilgiau)

Arba galime nuvaryt i sita: "Kūdikių muzikinio sveikatinimo programa, programos trukmė- tęstinė, užsiėmimai vyksta 1 kartą per savaitę, trukmė – 45 min. - 18 Lt. (su 20% nuolaida butu 14.40lt)

Galima tikslinė grupė – 2-6mėn., 6-12 mėn. kūdikiai. Muzikine veikla lavinami kūdikiai geriau vystosi, sparčiau auga, tampa komunikabilesni, pradeda anksčiau kalbėti, vaikščioti, tampa imlesni įvairaus pobūdžio informacijai."

Aj dar kas gerai jei ne savaitgali vaziuot: restorane ne savaitgali yra visokie "dienos patiekalai/gerimai" kas gerokai pigiau nei siaip meniu.

NU vienzo mes ten buvom tai mums laaaabai patiko !!! Varem jau pora kartu, tai tiek mes tai mazius griztam uzsikaifave thumbup.gif Be to ten kol kas nera beveik zmoniu tai reiskia, kad ir nera makalynes ir lipimo per galvas ir antra dar nera jokiu bakteriju (kad ir drusku kambariuose wink.gif)
Va cia galit pasiziureti daugiau info: http://www.trasalis.lt/

P.S. beje kibinu restorane irgi yra wink.gif ragavom tokie pat kaip visuose Trakuose
P.P.S aj ir dar. ten didele masinu aikstele (nemokama aisku) vadinasi neturesim problemu del automobiliu-kas siaip tai stipriai aktualu Trakuose wink.gif

Ir priesais yra ezeriukas norincioms pasivaikscioti wink.gif (jei jegu dar bus)

KA MANOT??????????

Atsakyti