QUOTE(MilDuXe... @ 2007 04 26, 20:32)
mums irgi tie pampers newborn ar kaip ten, per mazi buvo, ir iki siol juos miniu bloguoju, nes viskas per krastus iseidavo

mes vezemes 30 pampersu pakuote bambolinos buvom ligoninej 4 paras ir du pampersus namo atsivezem, ir jie labai mums patinka, o nuo pampers firmos kai tik uzdedam, sunta vaikiukas
Na čia kaip kam - o man Bambolina pasirodė labai prastos kokybės, veržia vaikui per kojytes ir tt.
Man švelniausi geriausi ir geriausiai sugeriantys skystą kakutį buvo būtent Pampers Newborn.. Ir visoms mano draugėms patiko būtent jie. Ir kaip šiandien prisimenu, kai nupirkau Pampers mini, kai vaikas ūgtelėjo - net išsigandau, kad jie ne tokie švelnės, kaip Newborn.
Aš už Pampersus ir už Haggies'us. O kiek kur ką skaitydavau, domėdavausi ir būtent pasaulyje visgi populiariausi yra Pampers.
taigi rinktis reikiaPagal nuojautą. Vieniems taip kitiems taip.
Pvz mano draugė mažiui gal mėnesį naudojo Pampers buvo idealu - po to pradėjo berti, šusti. Nupirko Huggies ir viskas susitvarkė.
Taigi rinkis pagal nuojautą, nes visi pampersai yra geri, tik ne visi tiks tavo vaikui. Matysi..
QUOTE(Dorchik @ 2007 04 26, 23:09)
karosiukas, Tooraa, MilDuXe..., aciu labai uz patarimus!!!

Taip ir padarysiu!!!
o dabar dar vienas klausimas - kaip uzmigti????? kiekviena antra nakti negaliu uzmigti.

Nors visa diena kaz ka darau ir pavargstu! gal kam taip buve?????
Oi Dorchik, kiek suprantu jau tau paskutiniai mėnesiukai. Bus naktų, kai miegosi ir po kelias valandas naktį ir dieną miegosi. Čia hormonai tau padeda. Tiesiog todėl tu ir nepavargsti.
Patarti neįmanoma, kiekvienam individualiai, bet pabandyt galiu:
- Neik miegot anksti, kuo vėliau (nuo tavo miego kokybės priklausys vaiko miegojimas, kuo tu mažiau miegosi, jis tau taip pat darys)
- Išsimaudyk šiltoje vonioje prieš miegą su druskomis ir eteriniais aliejais, pvz levandų.
- neprisivalgyk.
- išsitepk kūną raminamuoju kremu
nu ir dar dau galima rašyt.
Bet svarbiausia nepervark.
O kad nori dirbti irmažiau miegoti - tai natūralu - prieš gimdymą visoms mamytėms užeina nenudirbtų darbū piepoliai, užuolaidų skalbimas, baldų stumdymas ir tt.
Mergyte, prieš gamtą nepašokinėsi - tai sutverta. Gali tik kažką pakeisti kiek kitaip
Sėkmės didžiulės
(oi kiek daug prirašiau)