Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose III

QUOTE(Žuvelė @ 2007 10 23, 19:43)

Dėl epidūro - kaip kažkuri pasakė - aš irgi paniškai bijau jo. Labiau nei skausmo. Man bet kokia intervencija į kūną - tragedija. O čia - stuburas. Teko ir man girdėti, kad daug kam po to ilgai skauda nugarą.
Tiek to, pakentėsiu smile.gif Jei kitos iškenčia, tai ir aš iškęsiu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(aistushka @ 2007 10 23, 20:08)
Sveikutės,

Labai ačiū už sveikinimus smile.gif
Gimė mergytė... gana lengvai... Tiesą sakant, taip net nesitikėjau, o svoris jos buvo daugiau nei 4.5 kg  ax.gif

Tarp kitko, mano vaikinas gimė 4590 g ir 55 cm, be plyšimų ir kirpimų. Nežinau kiek čia gamtos duota (ir su pirmu nebuvo, ir mamai nebuvo tokių dalykų), ir kiek tai personalo nuopelnas. Bet personalas visas buvo informuotas kaip toks milžinukas sėkmingai gimė lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Aišku, man buvo malonu tai girdėt ax.gif Na bet akušerės tikrai stengėsi
ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2007 10 24, 11:47)
drinks_cheers.gif
Tarp kitko, mano vaikinas gimė 4590 g ir 55 cm, be plyšimų ir kirpimų. Nežinau kiek čia gamtos duota (ir su pirmu nebuvo, ir mamai nebuvo tokių dalykų), ir kiek tai personalo nuopelnas. Bet personalas visas buvo informuotas kaip toks milžinukas sėkmingai gimė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Aišku, man buvo malonu tai girdėt  ax.gif  Na bet akušerės tikrai stengėsi 
ploja.gif

nius manau, kad cia jau gamtos duota drinks_cheers.gif
Atsakyti
Toks didelis gimė, ir be jokių plyšimų? smile.gif Na, šaunuoliai jūs visi - ir mamytė, ir leliukas, ir visas personalas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Kai reikes antra karta as irgi gimdysiu Trakuose, jau VIlniuje daugiau nebenoriu, aciu doh.gif

O klizmos man nestate, nes pries gimdyma pti buvau nuejusi i WC
o po gimdymo kita diena is karto vel pati nuejau, nord ir buvau siuta
Man labai padejo activia jogurtukai su slyvomis....................

o del epduro tai nerekomenduoju irgi, nors man ir dare, bet nei velnio nepadejo...............po to tai nieko neskaudejo, nei galvos, nei nugaros, bet manauir skausmo nesumazino, nes tuo paciu metu ir skatinamus leido...............................ir gimdyma tik pailgino................zodziu antra karta gudresne busiu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2007 10 25, 07:58)
Sveikos mamytes,
Kai reikes antra karta as irgi gimdysiu Trakuose, jau VIlniuje daugiau nebenoriu, aciu  doh.gif
O klizmos man nestate, nes pries gimdyma pti buvau nuejusi i WC
o po gimdymo kita diena is karto vel pati nuejau, nord ir buvau siuta
Man labai padejo activia jogurtukai su slyvomis....................
o del epduro tai nerekomenduoju irgi, nors man ir dare, bet nei velnio nepadejo...............po to tai nieko neskaudejo, nei galvos, nei nugaros, bet manauir skausmo nesumazino, nes tuo paciu metu ir skatinamus leido...............................ir gimdyma tik pailgino................zodziu antra karta gudresne busiu  mirksiukas.gif

Matot, kas norės, tam ir padarys tą epidūrą... Nors aš tai jaučiu nenorėsiu schmoll.gif
O pas ką tu gimdei, Briliante? Ir ką turi, neparašei gi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 10 25, 09:24)
Matot, kas norės, tam ir padarys tą epidūrą... Nors aš tai jaučiu nenorėsiu schmoll.gif
O pas ką tu gimdei, Briliante? Ir ką turi, neparašei gi g.gif

Trakuose epidiuro nestato schmoll.gif , paskaityk atidziau jai epidiura dare VU unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 10 25, 08:56)
Toks didelis gimė, ir be jokių plyšimų? smile.gif Na, šaunuoliai jūs visi - ir mamytė, ir leliukas, ir visas personalas 4u.gif

aciuks.gif

Na ir aš ne maža lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2007 10 25, 08:42)
aciuks.gif
Na ir aš ne maža  lotuliukas.gif

Na, kokia ta "nemaža"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2007 10 24, 11:47)
drinks_cheers.gif
Tarp kitko, mano vaikinas gimė 4590 g ir 55 cm, be plyšimų ir kirpimų. Nežinau kiek čia gamtos duota (ir su pirmu nebuvo, ir mamai nebuvo tokių dalykų), ir kiek tai personalo nuopelnas. Bet personalas visas buvo informuotas kaip toks milžinukas sėkmingai gimė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Aišku, man buvo malonu tai girdėt  ax.gif  Na bet akušerės tikrai stengėsi 
ploja.gif

O kurios akušerės priėmė gimdymą? blush2.gif GAL VARDUS ŽINAI?

Vilmoshka,
noriu paklausti: jei teisingai supratau Tu 1997 m. gimdei Trakuose, t.y. pries 10 metu g.gif Ar likai patenkinta? Pas ka gimdei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnelė: 25 spalio 2007 - 11:52
QUOTE(Agnelė @ 2007 10 25, 11:52)
O  kurios akušerės priėmė gimdymą?  blush2.gif GAL VARDUS ŽINAI?

Vilmoshka,
noriu paklausti: jei teisingai supratau Tu 1997 m. gimdei Trakuose, t.y. pries 10 metu  g.gif  Ar likai patenkinta? Pas ka gimdei?

Agnele, 1997 m. gimdžiau ne Trakuose, Vilniuje. Tada Trakuose tikrai buvo tamsus miškas... Kažkaip bijojau tada, o dabar jau kokie 5-6 metai tai tikrai, kai Trakų ligoninės akušerinis skyrius reabilitavosi, todėl žadu ties juo ir apsistoti... smile.gif Aišku, jeigu viskas vyks "pagal planą" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 10 25, 11:09)
Na, kokia ta "nemaža"? smile.gif

nu nesinori čia ant visos Lietuvos pasakot lotuliukas.gif Bet nestandartas ax.gif
QUOTE(Agnelė @ 2007 10 25, 12:52)
O  kurios akušerės priėmė gimdymą?  blush2.gif GAL VARDUS ŽINAI?

Su vardais tai man problemos blush2.gif Viena buvo atrodo su akiniais, sviesi, kita tokia į ryžumą, abi nebejaunos.
Atsakyti
o as cia su klausimuku visoms mamytems kurios gimde? ar visos buvot susitarusios pas ka gimdysit, kad taip sauniai isperejot savo atzalas? ar jus visos is traku ir ju apylinkiu?
na man paskutines dienos ir esu uz naturalu gimdyma ir zadu vaziuot y Traksu gimdyt... bet-su niekuo nesitariau ir esu is Vilniaus... ydomu ten visas norincias priima? o nesitariu taj vien tik del to, kad pati esu daktare ( na odontologe) bet jau susidurusi su tais pinigais ir kazkaip nesamone man atrodo moket visiems... tajgi gal kuri vaziavot va bank, kaip sekesi toms, ar jus irgi likot patenkintos?
o gal kas galit papasakot kur ta ligonine kaip ja rasti, kur eit ir pan... zadam su vyru bent apsiziuret vaziuot...
lb dekinga atsakiusioms
Papildyta:
P.S.na as nekalbu apie atsidekojima su daktarais ir personalu-visiems atsigylinciau ne tik sypsena... bet kad 1000lt moket daktarui nju taj cia lb jau ne maan, nors suprantu kaip kt mamos mano-geriau menesy maitinsimes ryziais, bet daktarui turiu duoti...
Atsakyti