Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose III

QUOTE(lady king @ 2007 11 27, 19:47)
vis paskaitau naujų istorijų, ir vėl ima traukti į Trakus  biggrin.gif

aciu aciu uz sveikinimus!

trakai TIKRAI TIKRAI gera ligonine gimdyvems.
Atsakyti
QUOTE(mamytedaiva @ 2007 11 27, 22:01)
aciu aciu uz sveikinimus!

trakai TIKRAI TIKRAI gera ligonine gimdyvems.

Pagaliau Trakų ligoninė Supermamoj reabilitavosi clap_1.gif
Atsakyti
didziausi sveikinimai naujai pagimdziusioms mamytems, vis reciau uzsuku cia, nes laiko trukumas man nesvetimas blush2.gif

rasau , nes kazkaip noreciau pakomentuoti ta siuvima po cezario visa valanda g.gif kaip keista,mane apie 20-25 minutes siuvo g.gif gal prastai susiuvo, kad taip trumpai g.gif musu mazyliui jau 9 menesiai ir jau nejauciu jokiu skausmu pilvo apacioje, o ir siule beveik nematoma, tai gal viskas gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 11 28, 00:07)
didziausi sveikinimai naujai pagimdziusioms mamytems, vis reciau uzsuku cia, nes laiko trukumas man nesvetimas blush2.gif 

rasau , nes kazkaip noreciau pakomentuoti ta siuvima po cezario visa valanda g.gif kaip keista,mane apie 20-25 minutes siuvo g.gif gal prastai susiuvo, kad taip trumpai g.gif musu mazyliui jau 9 menesiai ir jau nejauciu jokiu skausmu pilvo apacioje, o ir siule beveik nematoma, tai gal viskas gerai g.gif

Labas,
tai aš nelabai suprantu, kiek laiko visgi tave siuvo - valandą ar 25 minutes? g.gif Bet kokiu atveju, 25 minutės - nepasakyčiau, kad trumpas laiko tarpas... Juo labiau sakai, kad skausmų nejauti, siūlė kone nematoma, vadinasi darbas buvo atliktas profesionaliai...
Atsakyti
mane tai 25, o norejau pacituoti kita sio forumo dalyve, tik vat nebesurasiu niko, nes nelabai laiko turiu grizti i ankstesnius puslapius. Mane Rogalskis su Pselskuviene siuvo ax.gif labai dekinga jiems thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 11 28, 01:07)

Na, daugelis mamyčių dabar susiduria su šia problemele doh.gif

Nors ir pavėluotai, bet uz tai laaabai nuoširdžiai sveikinu mamyte Daiva 4u.gif O ir nedidelė proga yra - šiandien mažuliui jau 2 savaitės thumbup.gif
Aukit sveiki ir stiprūs!!!!
Aišku, labai malonu girdėti, kad Trakų ligononėje gavai visą reikiamą kvalifikuotą pagalbą, priežiūrą ir t.t. ne už tūkstančius ax.gif

kaip lady king sako "ir vėl ima traukti į Trakus" wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnelė: 29 lapkričio 2007 - 09:18
Sveikos mamytės 4u.gif

prisiskaičiau jūsų gerų atsiliepimų apie Trakus ir nusprendžiau kad niekur nesiblaškysim, liksim čia ir gimdysim Trakuose blush2.gif tartis tikriausiai irgi nesitarsim su niekuo, nes manau kad visi gydytojai yra profesionalūs ir sugebės padėt mums rolleyes.gif blush2.gif
mums liko dar porą savaitėlių iki termino, bet kol kas nejaučiu jokių stiprių paruošiamųjų g.gif rolleyes.gif matyt dar pagyvensim šiltai mamos pilvuke wub.gif

Sveikinimai visoms naujai iškeptoms mamytėms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neriukas @ 2007 11 29, 10:10)
Sveikos mamytės 4u.gif

prisiskaičiau jūsų gerų atsiliepimų apie Trakus ir nusprendžiau kad niekur nesiblaškysim, liksim čia ir gimdysim Trakuose blush2.gif tartis tikriausiai irgi nesitarsim su niekuo, nes manau kad visi gydytojai yra profesionalūs ir sugebės padėt mums rolleyes.gif  blush2.gif
mums  liko dar porą savaitėlių iki termino, bet kol kas nejaučiu jokių stiprių paruošiamųjų  g.gif  rolleyes.gif matyt dar pagyvensim šiltai mamos pilvuke wub.gif

Sveikinimai visoms naujai iškeptoms mamytėms wub.gif

Tai aišku, nesiblaškyk... Tas blaškymasis paskutinėmis minutėmis - nieko gero, manau... Sėkmės tau Trakuose mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, man teko traku akusriniame skyriuje praleisti keleta menesiu kaip personalo atstovui ax.gif tai turiu toki pastebejima g.gif ten daugybe moteru plysdavo arba kirpdavo g.gif manau tai akuseriu neprofesionalumas g.gif gal as klystu,bet sis faktas man labai istrigo, todel mielosios atkreipkite demesi ir i akuseres ne tik i gydytojus, juk gimdyme akusere taip pat laabi svarbi 4u.gif
as traku nesirinkciau schmoll.gif
Atsakyti
O tai gal galima plačiau, kodėl nesirinktumėte? Tik dėl plyšimų ir kirpimų? g.gif

QUOTE(kardivina @ 2007 11 30, 09:40)
sveikos, man teko traku akusriniame skyriuje praleisti keleta menesiu kaip personalo atstovui ax.gif  tai turiu toki pastebejima g.gif  ten daugybe moteru plysdavo arba kirpdavo g.gif  manau tai akuseriu neprofesionalumas g.gif  gal as klystu,bet sis faktas man labai istrigo, todel mielosios atkreipkite demesi ir i akuseres ne tik i gydytojus, juk gimdyme akusere taip pat laabi svarbi 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(kardivina @ 2007 11 30, 09:40)
sveikos, man teko traku akusriniame skyriuje praleisti keleta menesiu kaip personalo atstovui ax.gif  tai turiu toki pastebejima g.gif  ten daugybe moteru plysdavo arba kirpdavo g.gif  manau tai akuseriu neprofesionalumas g.gif  gal as klystu,bet sis faktas man labai istrigo, todel mielosios atkreipkite demesi ir i akuseres ne tik i gydytojus, juk gimdyme akusere taip pat laabi svarbi 4u.gif

beveik pries metus gimdziau Trakuose ir visai nesigailiu, su niekuom nesitariau, bet prieziura likau tikrai patenkinta biggrin.gif mane kirpo, bet nemanau, kad tai blogai, jei buciau plysusi, butu pasekmes liudnesnes. drauge gimde kmuk ir pagal pasakojimus tikrai nesigailiu, kad pasirinkau Trakus.
man kilo klausimas, manai, kad galima daugelyje atveju isvengti plysimu ir kirpimu? g.gif
Atsakyti
Hm... idomu, kur yra tokia stebuklinga ligonine, kur nieks neplysta ir nieko nekerpa? g.gif
Kiek zinau, rimtesni plysimai, ypac gimdos kaklelio, dazniau ivyksta naudojant skatinamuosius ir stengiantis pagreitinti proceso eiga. Trakuose nera konvejerio ir, man atrodo, kad nieks niekur neskuba, tad plysimu turetu vis tiek but truputi maziau nei kokiam VGn ar Antakalny..
O kirpimai tai tikriausiai jau ne akuseriu, o gydytojo kompetencija..
Atsakyti