Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose III

QUOTE(lairam @ 2007 11 14, 11:38)
Dekui uz sveikinimus  biggrin.gif  Labai faina buti mama, nors miegelio truksta... Bet viska atperka tos dideles i mama ziurincios ir klapsincios akytes

lairam, tu pas Viliją ir gimdei?
Ir žinai, galbūt nelabai taktiška klausti, bet gal gali parašyti, ar su gydytoja atsiskaitinėjai, ir jeigu taip, tai kiek? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 11 14, 12:53)
lairam, tu pas Viliją ir gimdei?
Ir žinai, galbūt nelabai taktiška klausti, bet gal gali parašyti, ar su gydytoja atsiskaitinėjai, ir jeigu taip, tai kiekax.gif

Gimdziau pas Vilija. Gydytojai atsidekojome po visko. Jau isvaziuodami namo iteikeme maiseli, kuriame buvo dezute saldainiu ir vokelis su 400 Lt. Jeigu nebuciau su gydytoja Vilija susitarusi is anksto, bet gimdyciau pas ja, turbut irgi atsidekociau, nes ji labai sauni ir gydytoja, ir zmogus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 14 lapkričio 2007 - 12:20
QUOTE(lairam @ 2007 11 14, 12:17)
Gimdziau pas Vilija. Gydytojai atsidekojome po visko. Jau isvaziuodami namo iteikeme maiseli, kuriame buvo dezute saldainiu ir vokelis su 400 Lt. Jeigu nebuciau su gydytoja Vilija susitarusi is anksto, bet gimdyciau pas ja, turbut irgi atsidekociau, nes ji labai sauni ir gydytoja, ir zmogus.

O tavo gimdymas buvo natūralus? Ne cezaris?
O jei natūralus, ar nuskausminimas buvo ar ne? g.gif
Ir dar. Ar yra inkubatoriai leliukams, jeigu kartais paūmėtų naujagimių gelta ar dar kažkas... g.gif
Atsakyti
Dange Mizeike, as irgi gimdziau nesitarusi ir buvo thumbup.gif . Pamatysi viskas bus gerai, gydytojai Trakuose fainuliai biggrin.gif Lengvo tau gimdymo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deluxe: 14 lapkričio 2007 - 15:09
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 11 14, 15:54)
Ir dar. Ar yra inkubatoriai leliukams, jeigu kartais paūmėtų naujagimių gelta ar dar kažkas... g.gif

Naturaliai gimdziau ir gan lengvai. Norejau epiduro, bet nespejo man jo padaryti smile.gif . Labai jau greitai pagimdziau. Sulasino man skysciu, kad gerti nenoreciau, tada i vena suleido kazkokiu vaistu. Sake, kad, kai jau negalesiu kenteti, tai tada kvies anesteziologa, kad darytu epidura. Kai jau pasidare labai skausmingi saremiai, pasisakiau, kad jau labai skauda ir noriu vaistu. O pasirodo, kad jau gimdau smile.gif Tik subego visos, per kelias sekundes lova transformavo i gimdymo stala ir po 3 stumimu patapau mama tongue.gif Taip ir tapau naturaliai pagimdziusi.

Mano draugei Vilija cezari dare. Jokiu komplikaciju nebuvo. Jokubiukui sausi jau bus metukai. Visas toks fainuolis berniukas.

Zinok, kad apie inkubatoriu nelabai ka zinau. Gal tau reiketu pasiskambinti i ligonine ir tiesiog pasiteirauti. Tiesa, kai as pirma karta nuvaziavau pas Vilija, tai tiesiog issakiau savo nerima apie kazkokias komplikacijas. Tuomet man gydytoja Vilija pasake, kad nesinervinciau, kad skyrius turi viska, ko gali prireikti. As kazkaip smulkiau ir neklausiau, ko jie ten konkreciai turi. Kadangi cia mano pirmas vaikiukas, tai nelabai ir zinojau, ko man ten klausti g.gif Gal ir juokingai atrodo, bet net nezinojau, kad visi vaikiukai gimsta su gelta.
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2007 11 14, 19:13)
Naturaliai gimdziau ir gan lengvai. Norejau epiduro, bet nespejo man jo padaryti  smile.gif  .  Labai jau greitai pagimdziau. Sulasino man skysciu, kad gerti nenoreciau, tada i vena suleido kazkokiu vaistu. Sake, kad, kai jau negalesiu kenteti, tai tada kvies anesteziologa, kad darytu epidura. Kai jau pasidare labai skausmingi saremiai, pasisakiau, kad jau labai skauda ir noriu vaistu. O pasirodo, kad jau gimdau smile.gif Tik subego visos, per kelias sekundes lova transformavo i gimdymo stala ir po 3 stumimu patapau mama  tongue.gif Taip ir tapau naturaliai pagimdziusi.
Mano draugei Vilija cezari dare. Jokiu komplikaciju nebuvo. Jokubiukui sausi jau bus metukai. Visas toks fainuolis berniukas.
Zinok, kad apie inkubatoriu nelabai ka zinau. Gal tau reiketu pasiskambinti i ligonine ir tiesiog pasiteirauti. Tiesa, kai as pirma karta nuvaziavau pas Vilija, tai tiesiog issakiau savo nerima apie kazkokias komplikacijas. Tuomet man gydytoja Vilija pasake, kad nesinervinciau, kad skyrius turi viska, ko gali prireikti. As kazkaip smulkiau ir neklausiau, ko jie ten konkreciai turi. Kadangi cia mano pirmas vaikiukas, tai nelabai ir zinojau, ko man ten klausti  g.gif  Gal ir juokingai atrodo, bet net nezinojau, kad visi vaikiukai gimsta su gelta.

Aš gi pati trakietė, galėčiau gi užeiti ikr paklausti, bet neužeinu kažkaip... ax.gif Be to, tu labai išsamiai viską paaiškinai ir nuraminai mane... irnesakyk.gif Ačiū tau labai ir sveikatos tau ir tavo šeimynai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal galite pasakyti, kokių daiktų vyrui reikia Trakuose. Girdėjau apie kažkokį sterilų kombinezoną. Kai gimdžiau pirmus du, užteko savų paprastų rūbų.
ačiū
Atsakyti
QUOTE(Limit @ 2007 11 15, 14:29)
Sveiki,
gal galite pasakyti, kokių daiktų vyrui reikia Trakuose. Girdėjau apie kažkokį sterilų kombinezoną. Kai gimdžiau pirmus du, užteko savų paprastų rūbų.
ačiū

Jeigu vyras dalyvaus gimdyme, tada reikia tureti tokius vienkartinius drabuzius. Mes juos nusipirkome prie Traku ligonines esancioje vaistineje (kitoje kelio puseje, daugiaaukscio namo pirmame aukste). I ta konplekta iejo kelnes, marskiniai, kepure ir tokie maiseliai ant batu. Kainavo komplektukas 11 ar 12 Lt. Jeigu vyras su tavimi bus ligonineje visa laika (t.y. nakvos), tai jam siaip reikia higienos priemoniu, sliuriu smile.gif . Galite pasiimti kokios kavos ar arbatos. Skyriuje yra mini virtuvele, ten galima bet kuriuo metu uzsivirti vandens. Jeigu vyras pageidaus gauti ligonines maisto, tai apie tai pasisakykite jau atvyke i ligonine. Tuomet personalas jo papildomai uzsakys. Mes nezinojome, kad apie maista reikia kuo anksciau pasisakyti, tai pirma diena vyras jo negavo. Papildomas porcijas skyrius uzsako is ryto, o mes pageidavimus pareiskeme jau pietu metu. Bet cia tragedijos nera. Visai salia yra maisto parduotuves, daugybe kaviniu. mano vyras ejo pietauti i miesta. O kita diena jau abu ligonines porcijas gavome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2007 11 15, 18:50)
Jeigu vyras dalyvaus gimdyme, tada reikia tureti tokius vienkartinius drabuzius. Mes juos nusipirkome prie Traku ligonines esancioje vaistineje (kitoje kelio puseje, daugiaaukscio namo pirmame aukste). I ta konplekta iejo kelnes, marskiniai, kepure ir tokie maiseliai ant batu. Kainavo komplektukas 11 ar 12 Lt.  Jeigu vyras su tavimi bus ligonineje visa laika (t.y. nakvos), tai jam siaip reikia higienos priemoniu, sliuriu  smile.gif  .  Galite pasiimti kokios kavos ar arbatos. Skyriuje yra mini virtuvele, ten galima bet kuriuo metu uzsivirti vandens. Jeigu vyras pageidaus gauti ligonines maisto, tai apie tai pasisakykite jau atvyke i ligonine. Tuomet personalas jo papildomai uzsakys. Mes nezinojome, kad apie maista reikia kuo anksciau pasisakyti, tai pirma diena vyras jo negavo. Papildomas porcijas skyrius uzsako is ryto, o mes pageidavimus pareiskeme jau pietu metu. Bet cia tragedijos nera. Visai salia yra maisto parduotuves, daugybe kaviniu. mano vyras ejo pietauti i miesta. O kita diena jau abu ligonines porcijas gavome smile.gif

Labai dėkoju už tokią išsamią informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 11 14, 15:54)

Tai kada pas tave ta didžioji diena? smile.gif Jau turbūt greit?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif gal galite į až atsiųst V. Variakojienės tel? ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2007 11 17, 22:01)
Sveikutės 4u.gif  gal galite į až atsiųst V. Variakojienės tel? ačiū 4u.gif

Issiunciau koordinates. Sekmes.
Atsakyti