QUOTE(Vilmoshka @ 2007 11 14, 15:54)
O tavo gimdymas buvo natūralus? Ne cezaris?
O jei natūralus, ar nuskausminimas buvo ar ne?
Ir dar. Ar yra inkubatoriai leliukams, jeigu kartais paūmėtų naujagimių gelta ar dar kažkas...
Naturaliai gimdziau ir gan lengvai. Norejau epiduro, bet nespejo man jo padaryti

. Labai jau greitai pagimdziau. Sulasino man skysciu, kad gerti nenoreciau, tada i vena suleido kazkokiu vaistu. Sake, kad, kai jau negalesiu kenteti, tai tada kvies anesteziologa, kad darytu epidura. Kai jau pasidare labai skausmingi saremiai, pasisakiau, kad jau labai skauda ir noriu vaistu. O pasirodo, kad jau gimdau

Tik subego visos, per kelias sekundes lova transformavo i gimdymo stala ir po 3 stumimu patapau mama

Taip ir tapau naturaliai pagimdziusi.
Mano draugei Vilija cezari dare. Jokiu komplikaciju nebuvo. Jokubiukui sausi jau bus metukai. Visas toks fainuolis berniukas.
Zinok, kad apie inkubatoriu nelabai ka zinau. Gal tau reiketu pasiskambinti i ligonine ir tiesiog pasiteirauti. Tiesa, kai as pirma karta nuvaziavau pas Vilija, tai tiesiog issakiau savo nerima apie kazkokias komplikacijas. Tuomet man gydytoja Vilija pasake, kad nesinervinciau, kad skyrius turi viska, ko gali prireikti. As kazkaip smulkiau ir neklausiau, ko jie ten konkreciai turi. Kadangi cia mano pirmas vaikiukas, tai nelabai ir zinojau, ko man ten klausti

Gal ir juokingai atrodo, bet net nezinojau, kad visi vaikiukai gimsta su gelta.