Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose III

Jei jūsų klubas dar kažkur gyvuoja, turiu pranešti vakarykštę sms iš Zlatavlaskos:

"Sveiki,esu Amelija.Šiandien 10.47 pasisveikinau su savo teveliais.Gimiau 51 cm. ir 3860g.,abi su mama jaučiames gerai."

Gimdė Trakuose. Laukiame atsiliepimų,nes ir aš ten ketinu važiuot gimdyt ax.gif

Man jau teko ten apsilankyt su paruošiamaisiais sąrėmiais. Tai super gydytojos manim rūpinosi. Nežinau, nei vardų, nei pareigų. Esmė ta, kad labai šiltai priėmė ir nuramino. Būtinai važiuosiu ten. ir "na ūra". Su niekuo nesitarsiu, pažiūrėsim kas gausis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabijukas: 16 gegužės 2007 - 10:44
MIELOSIOS, BŪTINAI APSILANKYKITE ČIA
Atsakyti
Ech, žinau, kad rašyta buvo apie tai jau daaaug kartų, bet kol pačiai asmeniškai neprireikia, tai ir nesidedi galvon per daug... ax.gif Tad neseniai Trakuose gimdžiusios, pagelbėkit:
1) ką reikia turėti SAU gimdykloje - (neskaitant visokių asmeninių daiktų) ar duoda rūbus? Ar reikia iškart pasiimti spec. paketus, ar kurį laiką po gimdymo dar su palutėm pagyvent reikės?
2) ką reikia turėti vaikiukui (irgi "gimdyklos krepšy") - ar užteks tik kojinyčių, ar jau pilną aprangos komplektą reikia būt pasiruošus? Ar reikia sauskelnių, ar gimdykloje juos pradžiai į palutes susuka?

(kalbu būtent apie daiktus Į GIMDYKLĄ. Iš anksto ačiūūū! 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(-Goya- @ 2007 05 17, 17:23)
Ech, žinau, kad rašyta buvo apie tai jau daaaug kartų, bet kol pačiai asmeniškai neprireikia, tai ir nesidedi galvon per daug...  ax.gif Tad neseniai Trakuose gimdžiusios, pagelbėkit:
1) ką reikia turėti SAU gimdykloje - (neskaitant visokių asmeninių daiktų) ar duoda rūbus? Ar reikia iškart pasiimti spec. paketus, ar kurį laiką po gimdymo dar su palutėm pagyvent reikės?
2) ką reikia turėti vaikiukui (irgi "gimdyklos krepšy") - ar užteks tik kojinyčių, ar jau pilną aprangos komplektą reikia būt pasiruošus? Ar reikia sauskelnių, ar gimdykloje juos pradžiai į palutes susuka?

(kalbu būtent apie daiktus Į GIMDYKLĄ. Iš anksto ačiūūū!  4u.gif )

Davė naktinius marškinius, kuriuos liepė persirengt dar palatoj, tai tiesiai su jais ir keliavau į gimdyklą. Paketus gali pasiimti, nors davė palutę ir paketą pasikeičiau jau po visko palatoj. Man paskolino net ligoninės tapkes, nes manosios labai jau nevykusios pasirodė blush2.gif Dar turėjau mineralinio, nors gert neleido bet sesutės nors lūpas pavilgė.
Vaikiuko rūbelių į gimdyklą nebuvau paėmusi, sesutė atnešė iš palatos.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Goya- @ 2007 05 17, 17:23)
Ech, žinau, kad rašyta buvo apie tai jau daaaug kartų, bet kol pačiai asmeniškai neprireikia, tai ir nesidedi galvon per daug...  ax.gif Tad neseniai Trakuose gimdžiusios, pagelbėkit:

(kalbu būtent apie daiktus Į GIMDYKLĄ. Iš anksto ačiūūū!  4u.gif )

1. Gimdykloje man nei mano atsinestu naktiniu, nei paketu neprireike: sake, o kam tau tepliot savo, jei duosim ligonines. Taigi, gavau ir naktinius marskinius, ir palute, ir visko, ko reikia... Tiesa, tapkes as tai jau savo turejau,nes nemegstu ligonines tapkiu nesiot... blush2.gif
2. Vaikiukui turejau pilna aprangos komplektuka (marskinelius, sliauztinukus, kepuryte) ir vilnones kojinytes. . Tai viskuom ir aprenge gimusia... mirksiukas.gif Viena pampersiuka turejau, nes sake, kad reikia atsinest i gimdykla. I jokias palutes nevyniojo.

Dieve, kaip faina, kai prisimenu pirmasias mudvieju su dukrele valandas gimdykloje wub.gif Lengvo, sekmingo ir tau gimdymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tooraa: 17 gegužės 2007 - 19:09
QUOTE(Tooraa @ 2007 05 17, 20:07)
1. Gimdykloje man nei mano atsinestu naktiniu, nei paketu neprireike: sake, o kam tau tepliot savo, jei duosim ligonines. Taigi, gavau ir naktinius marskinius, ir palute, ir visko, ko reikia... Tiesa, tapkes as tai jau savo turejau,nes nemegstu ligonines tapkiu nesiot... blush2.gif
2. Vaikiukui turejau pilna aprangos komplektuka (marskinelius, sliauztinukus, kepuryte) ir vilnones kojinytes. . Tai viskuom ir aprenge gimusia... mirksiukas.gif Viena pampersiuka turejau, nes sake, kad reikia atsinest i gimdykla. I jokias palutes nevyniojo.

Dieve, kaip faina, kai prisimenu pirmasias mudvieju su dukrele valandas gimdykloje wub.gif Lengvo, sekmingo ir tau gimdymo mirksiukas.gif

taip man irgi marskinius dave ju tepliot, chalatas mano, o pirmaja vyste gal kokias 5 dienas, nes gulejau savaite, antrajai buvau pasiemus- tai i mano aprenge
Atsakyti
o tai kiek ten ko reikia turet ligoninej vaikui aprengt?
tiesa, dar pamirsau gydytojo paklausti - ar ten reikia pranesti Traku ligoninei, kad pas juos gimdysiu? nes su gydytoju viska susitariau, tik kad pati is Vilniaus esu,tai gal nesvarbu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zoske: 24 gegužės 2007 - 11:49
QUOTE(zoske @ 2007 05 24, 12:39)
o tai kiek ten ko reikia turet ligoninej vaikui aprengt?
tiesa, dar pamirsau gydytojo paklausti -  ar ten reikia pranesti Traku ligoninei, kad pas juos gimdysiu? nes su gydytoju viska susitariau, tik kad pati is Vilniaus esu,tai gal nesvarbu?

Nesvarbu, nesvarbu smile.gif Jau minejau:pati registruota salcininkuose, tas gimdyves lapas antspauduotas Vilniaus poliklinikoje, gimdziau Trakuose. Ir visiems viskas tiko.
Vaikui as veziausi viska. Nuo pampersu iki megztiniu. Gimusia dukra paeme, apziura, sutvarkymai ir atejo paiimti is manes rubeliu ir sauskelniu. Vnz, kiek suprantu, jei turi kuo vaikiuka aprengti, tai viska ir paiims, bet jei neturi ar ka nors pamirsai, sukrapsto is ligonines rezervu.
Atsakyti
mes taip pat is vilniaus ir niekas neisvare schmoll.gif jiems dar geriau, nes pinigu daugiau duoda lotuliukas.gif

ir pagaliau ismokau isijungti ta nelemta parasa lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilDuXe...: 24 gegužės 2007 - 14:21
jiems dar geriau, nes pinigu daugiau duoda lotuliukas.gif

a ka ten kam duot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zoske @ 2007 05 24, 20:05)
jiems dar geriau, nes pinigu daugiau duoda lotuliukas.gif

a ka ten kam duot?  blush2.gif

Na, man regis, čia rašė apie "valstybinius" pinigus, kuriuos skiria ligoninei už pacientų skaičių ar kažką pan. ax.gif

Man jau teko ir antrą kartą pasimatyt su gyd. Variakojiene. Gal ir trečio reikės iki gimdymo. Neskuba bernužis mūsų... smile.gif wub.gif
Atsakyti
aaa biggrin.gif

QUOTE(-Goya- @ 2007 05 24, 19:17)
Na, man regis, čia rašė apie "valstybinius" pinigus, kuriuos skiria ligoninei už pacientų skaičių ar kažką pan.  ax.gif

Man jau teko ir antrą kartą pasimatyt su gyd. Variakojiene. Gal ir trečio reikės iki gimdymo. Neskuba bernužis mūsų... smile.gif wub.gif

Atsakyti