Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose III

QUOTE(MilDuXe... @ 2007 04 30, 21:10)
oij kaip saunu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

didziausiai sveikinimai jaunai seimynelei 4u.gif linkiu graziu akimirku auginant savo mergyte wub.gif

o norejau ne i tema pakalusti ax.gif ar tu tareisi su rogalskiu ar cia tau taip pasiseke ir pakliuvai ant jo budejimo blush2.gif

Ačiū už sveikinimus aciuks.gif Su R.Rogalskiu tariausi iš anksto, tą naktį jis laukė mano skambučio ir labai greitai atvažiavo. Tada jau man ir psichologiškai lengviau pasidarė, kai jį išvydau biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif o tai labai smagu girdeti, kad greit atvyko ax.gif bet as visad meldziausi kad gimdymas diena butu, nes nakti buciau neisdrysus skambinti... buciau is gedos numirus turbut, kad zmogu pazadinau blush2.gif zinoma uz tai mokami pinigai... bet dziaugiausi kad jam man teko skambinti ryte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorchik @ 2007 04 27, 11:50)
Ačiū, Merginos, už palaikymą ir patarimus!!! 4u.gif
Tikrai geriau pasidaro, kai perskaitau Jūsų zinutes!!! Jus  thumbup.gif

aš paskutinį mėnesį lankiau baseiną, tai tom dienom po baseino miegodavau kaip užmušta. Tai man buvo vienintelė priemonė padėjusi nuo nemigos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astux @ 2007 05 02, 22:00)
aš paskutinį mėnesį lankiau baseiną, tai tom dienom po baseino miegodavau kaip užmušta. Tai man buvo vienintelė priemonė padėjusi nuo nemigos thumbup.gif

labas mamytes!pagaliau iki jusu dasikasiau doh.gif as gimdziau trakuose pas s.rogalski labai noreciau kad mane itrauktumet i kluba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rikiki gaga @ 2007 05 03, 16:59)
labas mamytes!pagaliau iki jusu dasikasiau doh.gif as gimdziau trakuose pas s.rogalski labai noreciau kad mane itrauktumet i kluba blush2.gif

sveika atvykus drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rikiki gaga @ 2007 05 03, 16:59)

Sveika prisijungusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tooraa: 04 gegužės 2007 - 15:51
Sveikos mamytes 4u.gif
Tai va ir aš jau susitariau del gimdymo Trakuose, dabar daug ramiau laukiu TOS dienos. Bus matyt kaip ten bus, bet buvau apžiuret ir viskas man ten pasirode normaliai.
Atsakyti
Merginos, labai prašau nepaverskite šios temos paplepėjimų tema.
Atėjus pasiskaityti apie Trakų ligoninę ir joje dirbantį personalą, randu statistikas, sąrašiukus pagimdžiusiu, meeto planavimus, sveikinimus ir pan. Tokio pobūdžio temai vieta yra Bendraminčiuose arba pan.
Šio skyrelio paskirtis ligoninėms ir jų personalui aptarti, o ne bendraminčių paieškoms.

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MilDuXe... @ 2007 05 02, 18:25)
ax.gif o tai labai smagu girdeti, kad greit atvyko ax.gif bet as visad meldziausi kad gimdymas diena butu, nes nakti buciau neisdrysus skambinti... buciau is gedos numirus turbut, kad zmogu pazadinau blush2.gif zinoma uz tai mokami pinigai... bet dziaugiausi kad jam man teko skambinti ryte ax.gif

Manau,nereikia "nepatogintis", juk tam ir yra susitarimas su gydytoju. Aš gal tris kartus gydytojo tikslinausi "ar tikrai galiu skabinti BET KURIUO PAROS METU", tai jis patikindavo, kad tikrai taip. O vakarą prieš gimdymą buvau pas jį apžiūrai, tai jis patikino mane, kad naktį, vėliausiai ryte susimatysim biggrin.gif
Naktį, man besirengiant į ligoninę, vyras pats R.Rogalskiui paskambino, tai lėkėm visi į susitikimo vietą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2007 04 25, 09:52)
Su šita specialia apranga tai man jau atsibodo! Norėjom iš anksto ją įsigyti, kad nereiktų sukti galvos, bet į ligoninę apžiūrai vis atvažiuojam vakare, o ta vaistinė prie ligoninės dirba tik iki 16:30 atrodo ir būna uždaryta. Pabandžiau paieškot vaistinėj prie IKI, ten neturi, siuntė atgal į ligoninės vaistinę. Tada nuvariau į Akropolio Eurofarmaciją (didžiulė, tai tikėjausi gaut). Ten truktelėjo pečiais, kad neturi... Tai kur ieškot?  g.gif Norim būt pasiruošę  rolleyes.gif

Na, as cia ir vel noriu papklaust apie apranga vyrui, kur liepia nusipirkti Traku ligonine. Gal galetu kas papasakoti, kas ten per daiktas? Kokiu dydziu buna? Mano brangiausiasis 60 dydzio drabuzius nesioja, tai ar i ta aprangele tilps? blush2.gif g.gif Gal kas zino, kur dar butu galima ta apranga isigyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 05 gegužės 2007 - 16:42
mano vyriukas 2,02 ugio ir 106 svorio, tilpo drasiai ir dar vietos liko:) dave didziausia dydi thumbup.gif ji kainavo apie 12 lt. pirkom kaip jau daug kartu sakiau, kitoj pusej gatves traku vaistinej pries ligonine:) ir dar sake gali buti Vilniuje prie antakalnio ligonines vaistinej g.gif ji buvo tamsiai melyna is tokio popieriaus, kur siuvejos medziaga pakietina:) nezinau kaip tiksliai vadinas:) na zodziu tikrai kad vienkartiniai ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,as ir Trakuose gimdziau,pas gyd. Vajerakuene (berots teisingai pavarde parasiau lb jau sunki).Gal priimsit i savo buri
Atsakyti