Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos-bėda

Po dukrytes gimimo,mano pilvukas neapsakytai baisus. verysad.gif Guodziuosi tik tuom kad sulaukem planuoto vaikucio 4u.gif esu 21 metu,esu jauna o tokiuose metuose paslepti pilvuka labai sunku...Gal kuri jas naikinosi kokiu nors budu,maskavo??Kaip tai padaret??Ir ar pavyko?

user posted image
Atsakyti
Nepanaikinsi ju, ir nelabai kaip paslepsi. schmoll.gif
Atsakyti
Kai laukiausi pirmo vaiko,tai tepiausi kremu nuo strijų.Rezultatas puikus,strijų nebuvo.
Laukdamasi antro vaikelio,niekuom nesitepiau ir kaltinu tik save.Turiu strijų.Dabar tepuosi, bet abejoju,kad padės. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaite117 @ 2007 11 07, 22:04)
Kai laukiausi pirmo vaiko,tai tepiausi kremu nuo strijų.Rezultatas puikus,strijų nebuvo.
Laukdamasi antro vaikelio,niekuom nesitepiau ir kaltinu tik save.Turiu strijų.Dabar tepuosi, bet abejoju,kad padės.  verysad.gif

ne tame esme manau,nes as ir gi tepiausi kremus,bet nieko nepadejo verysad.gif
Atsakyti
As kai pagimdysiu, bandysiu mezoterapija ir vakumini masaza. Nes pas mane ant pilvo irgi nemazai striju atsirado. Ir tepiau visa nestuma kremukais, bet i gala neatlaike oda ir labai sutrukinejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuliukas 6625 @ 2007 11 08, 16:59)
As kai pagimdysiu, bandysiu mezoterapija ir vakumini masaza. Nes pas mane ant pilvo irgi nemazai striju atsirado. Ir tepiau visa nestuma kremukais, bet i gala neatlaike oda ir labai sutrukinejo  doh.gif

o kas tai per proceduros,ka daro?kiek kanuoja?
Atsakyti
Kiek zinau stiju niekaip nepanaikinsi, jos tik pabala verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(WEITA @ 2007 11 06, 18:15)
Po dukrytes gimimo,mano pilvukas neapsakytai baisus. verysad.gif Guodziuosi tik tuom kad sulaukem planuoto vaikucio 4u.gif esu 21 metu,esu jauna o tokiuose metuose paslepti pilvuka labai sunku...Gal kuri jas naikinosi kokiu nors budu,maskavo??Kaip tai padaret??Ir ar pavyko?

Na, mano manymu, nuo strijų nelabai kas gali pagelbėti. O juo labiau kremai. Oj koks skeptiškas mano požiūris į juos... schmoll.gif Strijų atsiradimą įtakoja staigus svorio padidėjimas ir audinių neelastingumas. (O kremas nuo strijų naudingas tiek, mano manymu, kiek ir bet koks kitas geras kremas).
Tad nėštumo metu manau, racionali mityba ir protingas fizinis aktyvumas labiausiai patartina, idant strijų išvengti. Labai geras reikalas neščiosioms - baseinas. thumbup.gif O daug kas ir genetikoj užfiksuota.
Man asmeniškai jų atsirado ir labai nedaug tik ant vienos krūties, ten nelabai svorio pareguliuot buvo įmanoma hihihi.gif. Tai nieko ir nedarau. Praėjus daugiau nei dviems metams - jos pašviesėjo, tačiau yra įžiūrimos. Mano situacija, aišku geresnė, nes krūtinės paprastai viešai nedemonstruojamos unsure.gif
Gal koks soliariumas padėtų truputį užmaskuoti pilvelį? Nei viena nebandėt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady_Hatora: 09 lapkričio 2007 - 09:31
Kažkaip manau, kad po soliariumo jos dar labiau išryškės g.gif O gal aš klystu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 11 09, 10:34)
Kažkaip manau, kad po soliariumo jos dar labiau išryškės  g.gif O gal aš klystu? ax.gif

O tai negi ta vieta neįdegs? g.gif va reikia su medikais pakalbėt rolleyes.gif
Atsakyti
as girdejau ,kad po soliariumo jos nedings o dar labiau pariskes,kazkur esu skaiciusi.....kazkuri mama rase kad po soliariumo patepa jas saltalankiu aliejumi,ir ju nesimato....atrodo grazus ideges pilvukas..na bet aisku kai palieti viskas pasimato ir pasijunta... doh.gif o as beveik iki 8 menesiu svorio labai mazai priaugau ,nuejus pas savo daktare,ta mano pilva isgyre koks grazus,nesutrukinejes ir taip toliau....va devintam menesi kaip dave svoris,o dar ir dvi savaites pernesiojau,tai skaityk is mano pilvo teliko strijos verysad.gif va teip buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuliukas 6625 @ 2007 11 01, 17:56)
O gal kuri bandet kazkaip naikint tas bjaurybes  ax.gif . Man gimdyt kazkur uz savaites ar net greiciau  biggrin.gif , striju atsirado pries kelias savaites aplin bamba  verysad.gif , zodziu subjaurojo paskutinem dienom mano pilvuka  verysad.gif . Pasiskaiciau apie mezoterapija ir vakumini masaza strijoms naikinti (nu tipo sumazinti). Ar kas nors tai isbandet, ar tai veikia? Kokie rezultatai? Pasidalinkit  mirksiukas.gif

kol maitini mezoterapijos negalima darytis,o vakuuminis masazas siek tiek padeda drinks_cheers.gif
Atsakyti