Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos-bėda

Niekur nepabeksim nuo striju,jei lemta ja stureti
Atsakyti
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 10 23, 15:16)
Niekur nepabeksim nuo striju,jei lemta ja stureti

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mane ju labai daug doh.gif ,nes pries pastojima buvau gan smulkaus sudejimo.Bandziau visokiausias priemones,bet nieko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(korrona @ 2007 10 27, 01:27)
Pas mane ju labai daug doh.gif ,nes pries pastojima buvau gan smulkaus sudejimo.Bandziau visokiausias priemones,bet nieko verysad.gif

o ant kojyciu(blauzdu) turi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 10 28, 11:37)
o ant kojyciu(blauzdu) turi? g.gif

Pas mane yra ant uzpakalio ,ant krutines ir truputi ant pilvo verysad.gif

Cia gal jau kita tema,bet po gimdymo labai daug ant slaunu,uzpakalio atsirado celiulito verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korrona: 28 spalio 2007 - 12:10
QUOTE(korrona @ 2007 10 28, 13:09)
Pas mane yra ant uzpakalio ,ant krutines ir truputi ant pilvo verysad.gif

Cia gal jau kita tema,bet po gimdymo labai daug ant slaunu,uzpakalio atsirado celiulito verysad.gif

celiulita galima panaikinti,o va striju jau ne..nebent jos su laiku pabals.patarciau nesijaudinti,pas tave ju mazai mirksiukas.gif dar nezinai ka reiskia DAUG striju doh.gif
Atsakyti
O gal kuri bandet kazkaip naikint tas bjaurybes ax.gif . Man gimdyt kazkur uz savaites ar net greiciau biggrin.gif , striju atsirado pries kelias savaites aplin bamba verysad.gif , zodziu subjaurojo paskutinem dienom mano pilvuka verysad.gif . Pasiskaiciau apie mezoterapija ir vakumini masaza strijoms naikinti (nu tipo sumazinti). Ar kas nors tai isbandet, ar tai veikia? Kokie rezultatai? Pasidalinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.eli.lt/ku...tion=spausdinti

Paskaitykit, cia daug info apie strija ir ju naikinimo budus mirksiukas.gif
Atsakyti
Nieko, merginos, isgyvensit ir su strijom ir suceliulitu biggrin.gif Nemirtinios ligos, o jei vyrai dabar myli - myles ir su strijom smile.gif Be panikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 11 03, 12:43)
Nieko, merginos, isgyvensit ir su strijom ir suceliulitu biggrin.gif Nemirtinios ligos, o jei vyrai dabar myli - myles ir su strijom smile.gif Be panikos smile.gif

Ne dėl vyrų meilės, o dėl savęs norisi strijas panaikinti mirksiukas.gif
Atsakyti
As visa nestuke.gif tepliojau tuos brangius kremus- negailejau tam pinigu ir laiko nes tikejausi poveikio..Ant pilvuko nei vienos strijos, ant uzpakaliuko gal tik 2, o krutine tai baisu ziureti doh.gif Kazkur 7nestumo menesi atsirado pirmosios strijos ant krutines - mazytes ir negilios, bet kai pradejo pienas gaminti krutys dar padidejo ir isvagotos striju paliko..Jau net nzn ka daryti..Jei cia priklauso nuo odos tipo tai tada pas mane pilvo ir krutines oda labai turetu skiris..Na man taip neatrodo. g.gif

Atsakyti
o del saves kam? Jos juk neveikia asmenybes, charakterio, sveikatos, neveikia paasitikejimo savimi.. Tai toookia gyvenimiska smulkmenele..
Truputi save ar kitus bando apgauti moteriskes, kai sako "del saves". Is tikruju - viskas del kitu biggrin.gif
Atsakyti