QUOTE(Renciuke @ 2008 01 29, 13:40)
PUTLUTE pasiskaitinejau, kad tu gydaisi lazeriu, na ir kaip? ar veiksminga?
QUOTE(Renciuke @ 2008 01 29, 13:40)
PUTLUTE pasiskaitinejau, kad tu gydaisi lazeriu, na ir kaip? ar veiksminga?
sveiki
kaip tik norejau jums atsakyti del "High care centro"

as gydausi odos lazerines chirurgijos centre.ten uz viena procedura moku 90lt.man padaro vakuumini lazerini masaza.(gana skausmingas,bet tik pirmus kartus).is esmes kursa sudaro 10proceduru.kolkas as atveiksciojau 7.likusias pabaigsiu pries vasara,nes dabar nelabai pinigu turiu,o ir taip pries vasara noriu kojeles pasigrazinti
Jei jus ne vilniete(nes sis centras randasi tik Vilniuje) manau galit eiti ir i "High care centra".skaiciau apie ji-vien geri atsiliepimai
is tiesu man sios proceduros labai padejo-ir celiulita isnaikino ir strijas apmazino.ir tiesa pasakius pati koju(ir pilvo) oda atrode grazesne,lygesne,svelnesne.tik gaila padariau pertrauka-viskas sugrizo

turiu omeny celiulita...zinau,reikia sportuoti,taisiklyngai maitintis ir taip toliau

bet...ne taip viskas paprasta kai maza vaikuti augini-mazai laiko lieka net butiniausiams poreikiams.
as patarciau isbandyti si masaza,jei turite laiko ir pinigu,manau tikrai nesigailesite-man strijos(nuosirdziai sakau) tikrai sumazejo ir ne tokios gilios pasidare,o mazesnes isvis beveik nesimato
sekmes
P.S.stai ju internetinis puslapis,procedura vadinasi DERMATONIJA:http://www.lazerinechirurgija.lt/paslaugos/konturas-1.htm
PASISKAITINEKIT
Graži mergina - papuošalas,gera žmona - turtas.