Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos-bėda

QUOTE(agnita @ 2008 01 18, 16:09)
kad naujų atsirastų negirdėjau, juk jos nuo tempimo atsiranda, o kad ryškesnės nei ant išsitempusio pilvo tiesa verysad.gif

vaje, kaip nuliudinai cry.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 01 18, 16:59)
vaje, kaip nuliudinai  cry.gif

Neliūdėk 4u.gif ,laikui bėgant jos ne taip akis bado smile.gif Nedingsta aišku niekur,bet bent jau pas mane išbalo,pasisipirginu soliariume tai dar labiau nepastebimos pasidarė. Ką padarysi. Yra kaip yra. Džiaukimės savo mažais stebuklais ir išmokime save mylėti tokias,kokios po jų patapom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 01 18, 12:00)
sveikos, mano nestumas i pabaiga, striju atsirado sonuose, bet tokios neryskios, tai nekreipiau demesio.bet paskutine savaite pradejo ant pacio pilvo rastis rausvos, ir kasdien vis ryskeja  doh.gif  as jau supanikavau  doh.gif  juk tepuosi ryte vakare geru kremu, bet nieko...  verysad.gif  girdejau, kad po gimdymo jos gali dar parysketi ar atsirasti nauju, ar tai tiesa?  g.gif

na, esu skaicius, kad kitom mamytem ir po gimdymo gali atsirasti, taip kad cia negali kategoriskai teigti, kad atsiras, arba neatsiras, tiesiog nusiteik blogiausiam, o gali baigtis ir gerai mirksiukas.gif man sitas malonumas prasidejo nuo 28 sav - is pradziu po 2 mazytes mazytes bamboz sonuose, o paskiau prasidejo, dabar puse pilvo isvagota... doh.gif na, MB sake, kad myles ir su strijom, aisku, pati jauciuos nelabai gerai, bet stengiuos teigiamom emocijom gyventi... blush2.gif
to linkiu ir visom mamytem 4u.gif
Atsakyti
sveiki mamukai, ir as esu pasipuosusi strijomis ant pilvo, kurios atsirado per paskutini nestumo menesi verysad.gif ...Mam labai negrazu, oda kokiu 7-10 cm. spinduliu aplink bamba atrodo tokia nelygi, kaip "susiglamziusi"... galvoju, kad reikia kazka daryt, jos dar nesenos, o gal oda pasitemtu ir tie ruozeliai taptu ne tokie gilus. Noriu paklaust kaunieciu, gal kuri bandet High care centre atliekamas odos stangrinimo ir striju mazinimo proceduras? Ten vakuuminis masazas ir kazkokia procedura ultragarsu...Uz kursa susidaro nemaza suma (bent jau man), todel labai buciau dekinga, jei bandziusios pasidalintumet patirtim..Ar veiksminga, ar verta moketi? 4u.gif
Atsakyti
PUTLUTE pasiskaitinejau, kad tu gydaisi lazeriu, na ir kaip? ar veiksminga?
Atsakyti
QUOTE(Renciuke @ 2008 01 29, 13:40)

QUOTE(Renciuke @ 2008 01 29, 13:40)

sveiki 4u.gif
kaip tik norejau jums atsakyti del "High care centro" drinks_cheers.gif as gydausi odos lazerines chirurgijos centre.ten uz viena procedura moku 90lt.man padaro vakuumini lazerini masaza.(gana skausmingas,bet tik pirmus kartus).is esmes kursa sudaro 10proceduru.kolkas as atveiksciojau 7.likusias pabaigsiu pries vasara,nes dabar nelabai pinigu turiu,o ir taip pries vasara noriu kojeles pasigrazinti biggrin.gif tongue.gif
Jei jus ne vilniete(nes sis centras randasi tik Vilniuje) manau galit eiti ir i "High care centra".skaiciau apie ji-vien geri atsiliepimai mirksiukas.gif

is tiesu man sios proceduros labai padejo-ir celiulita isnaikino ir strijas apmazino.ir tiesa pasakius pati koju(ir pilvo) oda atrode grazesne,lygesne,svelnesne.tik gaila padariau pertrauka-viskas sugrizo verysad.gif turiu omeny celiulita...zinau,reikia sportuoti,taisiklyngai maitintis ir taip toliau doh.gif bet...ne taip viskas paprasta kai maza vaikuti augini-mazai laiko lieka net butiniausiams poreikiams.
as patarciau isbandyti si masaza,jei turite laiko ir pinigu,manau tikrai nesigailesite-man strijos(nuosirdziai sakau) tikrai sumazejo ir ne tokios gilios pasidare,o mazesnes isvis beveik nesimato thumbup.gif
sekmes drinks_cheers.gif

P.S.stai ju internetinis puslapis,procedura vadinasi DERMATONIJA:http://www.lazerinechirurgija.lt/paslaugos/konturas-1.htm
PASISKAITINEKIT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2008 01 30, 11:21)
sveiki 4u.gif
kaip tik norejau jums atsakyti del "High care centro"  drinks_cheers.gif as gydausi odos lazerines chirurgijos centre.ten uz viena procedura moku 90lt.man padaro vakuumini lazerini masaza.(gana skausmingas,bet tik pirmus kartus).is esmes kursa sudaro 10proceduru.kolkas as atveiksciojau 7.likusias pabaigsiu pries vasara,nes dabar nelabai pinigu turiu,o ir taip pries vasara noriu kojeles pasigrazinti biggrin.gif  tongue.gif
Jei jus ne vilniete(nes sis centras randasi tik Vilniuje) manau galit eiti ir i "High care centra".skaiciau apie ji-vien geri atsiliepimai mirksiukas.gif

is tiesu man sios proceduros labai padejo-ir celiulita isnaikino ir strijas apmazino.ir tiesa pasakius pati koju(ir pilvo) oda atrode grazesne,lygesne,svelnesne.tik gaila padariau pertrauka-viskas sugrizo verysad.gif turiu omeny celiulita...zinau,reikia sportuoti,taisiklyngai maitintis ir taip toliau doh.gif bet...ne taip viskas paprasta kai maza vaikuti augini-mazai laiko lieka net butiniausiams poreikiams.
as patarciau isbandyti si masaza,jei turite laiko ir pinigu,manau tikrai nesigailesite-man strijos(nuosirdziai sakau) tikrai sumazejo ir ne tokios gilios pasidare,o mazesnes isvis beveik nesimato thumbup.gif
sekmes drinks_cheers.gif

P.S.stai ju internetinis puslapis,procedura vadinasi DERMATONIJA:http://www.lazerinechirurgija.lt/paslaugos/konturas-1.htm
PASISKAITINEKIT mirksiukas.gif

aciu labai uz informacija, jau dabar tai galutinai apsisprendziau pabandyti tuos masazus, reikia kovoti su tom puosmenom doh.gif kaip tik imanoma. As esu Kauniete, tai teks lankytis high care, ten ta viena procedura pilvui irgi kainuoja 95 lt., bet tikiu, kad kazkiek pades ... bigsmile.gif ...Sekmes ir jum kovojant su strijom, celiulitu ir kitom "gerybem 4u.gif "
Atsakyti
QUOTE(Renciuke @ 2008 01 30, 12:16)
aciu labai uz informacija, jau dabar tai galutinai apsisprendziau pabandyti tuos masazus, reikia kovoti su tom puosmenom doh.gif  kaip tik imanoma. As esu Kauniete, tai teks lankytis high care, ten ta viena procedura pilvui irgi kainuoja 95 lt., bet tikiu, kad kazkiek pades ...  bigsmile.gif ...Sekmes ir jum kovojant su strijom, celiulitu ir kitom "gerybem 4u.gif "

as jau su jom susitaikiau doh.gif o va celiulita tas masaziukas tai tikrai sunaikina thumbup.gif gun_bandana.gif
ir jums sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na o man strijos atsirado ant krūtų ir gal tik antrą trečią savaitę po gimdymo. Šiaip laba keista, nes krūtinė padidėjo tik vienu dydžiu. Jau buvau apsudžiaugusi, kad išvengsiu šių grožybių, deja nepavyko verysad.gif
Atsakyti
Na o mano kunelis iki gimdzmo buvo liuks, jokiu striju, nieko. O po gimdymo kaip prasidejo listi lauk, tai visur ir ant klubu ir ant pilvo ir slaunu, kur tik nori, va staigiai svoris nukrito, tai ir isryskejo jos. Bandysiu eit sportuot, gal kas nors biskuti pasikeis, gal kai kunas prades stangret, tai ir strijos apmazes ir pabals bent jau.
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2008 01 30, 14:51)
Na o man strijos atsirado ant krūtų ir gal tik antrą trečią savaitę po gimdymo. Šiaip laba keista, nes krūtinė padidėjo tik vienu dydžiu. Jau buvau apsudžiaugusi, kad išvengsiu šių grožybių, deja nepavyko verysad.gif

Pas mane ta pati situacija. Po pirmo vaiko striju atsirado ant krtutines ir vos pastebimai pilvo apacioje. O po antro - ant pilvo daugiau neatsirado, bet krutine tiesiog isvagota striju g.gif
Atsakyti
as ir turiu tokia problema ir ant koju ir ant pilvo ir krutine pasipuosusi jomis naudoju visokius kremus kad nors ryskuma sumazintu bet dabar tik pamaciau kad su lazeriu dar galima reiks daugiau suzinoti ir pabandyti doh.gif
Atsakyti