Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos-bėda

Na as labai bijojau kad neatsirastu striju blink.gif bet drauges pasake gali tepti netepus brangiausiais kremais jai atsiras tai niekas nepades schmoll.gif bet mano pilvukas nebuvo didelis ir oda elastinga tai neturiu nei vienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 02 05, 13:43)
Suprantu, kad nesmagu ir kad nei viena ju nenorim. Bet jei jau yra taip, kaip yra,

Bet vis bandau sau priminti, kad kai einu gatveje, man svarbu kaip atrodau AS, o ne kiti.

Svarbiausia jaustis patogiai savo pacios kailyje..

tai va, dabar paskaityk savo teiginius ir pamatysi, kad pati sau prieštarauji rolleyes.gif
ypač paskutinį sakinį bigsmile.gif
kaip gali gerai jaustis savo pačios kailyje, jei jau tokios pasekmės visam gyvenimui, nebent hirurgas įsikištų? Lengva tau sakyt, kai pas tave keli ruožiukai kitos niekad nesuprasi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 02 05, 13:50)
tai va, dabar paskaityk savo teiginius ir pamatysi, kad pati sau prieštarauji rolleyes.gif
ypač paskutinį sakinį bigsmile.gif
kaip gali gerai jaustis savo pačios kailyje, jei jau tokios pasekmės visam gyvenimui, nebent hirurgas įsikištų? Lengva tau sakyt, kai pas tave keli ruožiukai kitos niekad nesuprasi schmoll.gif

Tiesiog norejau pasakyti, kad jei nori matyti beda, tai matysi. Strijos su laiku isbalsta. Tai faktas.
Atsakyti
ai su tom strijom gyvenimas nesibaigia...Pas mane jų begalės ir gilios ir plačios ir..ir... doh.gif ir dar kai svoris atsistatė į normą (per tris metus dingo 30kg) ir liko oda nesusitraukusi doh.gif juk nemirti dabar man schmoll.gif
figūra gera, nuogos svetimas nemato(nežino, kad po rūbais ne taip gerai lotuliukas.gif ), vyras myli, kokia esu, kad ir pati kompleksuoju. Tepliojuosi kremukais, nors nemanau, kad padės. Aišku, maudytis tik su šeima važiuojam į slaptus prūdelius, o jei prie jūros tai griežtai be vyro draugų....ir pan. ir pan....
bet turiu vaiką gal kažkada bus kitas leliukas (neaišu, kaip figūra tada atrodys doh.gif lotuliukas.gif )

esmė ta, kad to pliko pilvo nebūtina rodyt, tegul niolikmetės vaikšto plikom bambom, o mes būkim stilingos su dailiom "bliuskytėm" dengiančiomis pilvuką ir tiek.Ir nereikia sau kvaršint galvos(ta prasme, taip giliai). Jei pasirodytų stebuklinga priemonė už oooolt tai gal taupyčiau tokiai, bet tik tada kai būtų sutaupyta vaikų mokslams universitete, naujai mašinau, naujam namui ir pan.

NEUŽSICIKLINKIM ANT TŲ STRIJŲ - gyventi ir taip galima tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(brytva @ 2008 02 26, 13:25)
ai su tom strijom gyvenimas nesibaigia...Pas mane jų begalės ir gilios ir plačios ir..ir... doh.gif ir dar kai svoris atsistatė į normą (per tris metus dingo 30kg) ir liko oda nesusitraukusi doh.gif juk nemirti dabar man schmoll.gif
figūra gera, nuogos svetimas nemato(nežino, kad po rūbais ne taip gerai lotuliukas.gif ), vyras myli, kokia esu, kad ir pati kompleksuoju. Tepliojuosi kremukais, nors nemanau, kad padės. Aišku, maudytis tik su šeima važiuojam į slaptus prūdelius, o jei prie jūros tai griežtai be vyro draugų....ir pan. ir pan....
bet turiu vaiką gal kažkada bus kitas leliukas (neaišu, kaip figūra tada atrodys doh.gif  lotuliukas.gif )

esmė ta, kad to pliko pilvo nebūtina rodyt, tegul niolikmetės vaikšto plikom bambom, o mes būkim stilingos su dailiom "bliuskytėm" dengiančiomis pilvuką ir tiek.Ir nereikia sau kvaršint galvos(ta prasme, taip giliai). Jei pasirodytų stebuklinga priemonė už oooolt tai gal taupyčiau tokiai, bet tik tada kai būtų sutaupyta vaikų mokslams universitete, naujai mašinau, naujam namui ir pan.

NEUŽSICIKLINKIM ANT TŲ STRIJŲ - gyventi ir taip galima tongue.gif

graziai cia pasakei bigsmile.gif is dalies sutinku,bet is tavo pasakojimo supratau kad striju turi tik ant pilvo?ar as klystu? g.gif
P.S.pagimdizau pries metus,jau 2metus kaip nesimaudziau ezeriuke,nors dabar strijos nebe tokios raudonos,bet dar gerai matosi...bet kuriuo atveju vyras pazadejo irgi kad be draugu,pazistamu nuvaziuosim sia vasara su suneliu pasipliuskent,visa grazi seimyna ir ju mylima mamyte lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
ai yra to brudo ir ant krūtinės, na mamos statusas neleidžia jos per daug apnuogint, bet kiek padorumas ir (strujos leidžia) tai rodom biggrin.gif
miniakų irgi nenešioju(yra ant šlaunų, net kelėnų vidinėj pusėj blink.gif ), nes vis dėl to motiniško solidarumo, nors būna ir išimčių biggrin.gif
na o pilvas, kaip minėjau ir taip nerodomas...turbūt nebūtų strujų irgi nepulčiau jo demostruot, bet bent jau nepulčiau slėpti kai pasikeltų "maikutė"...
o šiaip jau nebesijaudinu taip, jei kremukai kur tepuosi padės tai džiauksiuos - jei ne...tai nenusiminsiu.

o pasipliuškent reikia biggrin.gif galėsi atsipalaiduot ir pasidegint...nėr čia ko giminėm ir artimiesiems akis spitkint į mūsų netobulus kūnus...(tegul į savo žiūri) biggrin.gif
Atsakyti
Mane nejaukia privercia pasijausti negimdziusios drauges jai kada pamato ant sonu,pilvo ''O dieve kas cia dabar-gyvenime negimdysiu jai po to taip baisiai atrodysiu!!'' skaudus zodziai,as dar nesusitaikiau su jomis nemielas man mano kunas pasidare,gal laikuj begant isbluks bet nemanau kad visos......... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaStas @ 2008 02 26, 21:50)
Mane nejaukia privercia pasijausti negimdziusios drauges jai kada pamato ant sonu,pilvo ''O dieve kas cia dabar-gyvenime negimdysiu jai po to taip baisiai atrodysiu!!'' skaudus zodziai,as dar nesusitaikiau su jomis nemielas man mano kunas pasidare,gal laikuj begant isbluks bet nemanau kad visos......... verysad.gif

dėl draugių tikrai nepergyvenk, nes neverta schmoll.gif , kvailos, kad taip sako ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaStas @ 2008 02 26, 21:50)

sutinku su agnita,tik kvailos drauges taip pasakytu.kvailos ir nesubrendusios motinystei.nes mano nuomone tikra mama buna laiminga kai vaikas sveikas,neserga,neverkia,jauciasi saugus ir mylimas-tada laiminga ir mama.nesvarbu kiek striju,celiulitu,issprogusiu kraujagysliu(nekalbu apie kitas,ne su oda susijusias nestumo bedeles) sukelia nestumas,uztat dabar turiu sveika ir grazu suneli,kuriam(ir vyrui) esu pati graziausia ir visai nesvarbu ka kiti sako-nerodyk mirksiukas.gif o is tiesu...sau niekada neatleisciau jei kas per nestuma butu negero vaikeliui atsitike schmoll.gif sikau as ant tu striju thumbup.gif
P.S.taip ir pasakyk savo draugei bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(brytva @ 2008 02 26, 15:06)
ai yra to brudo ir ant krūtinės, na mamos statusas neleidžia jos per daug apnuogint, bet kiek padorumas ir (strujos leidžia) tai rodom biggrin.gif
miniakų irgi nenešioju(yra ant šlaunų, net kelėnų vidinėj pusėj blink.gif ), nes vis dėl to motiniško solidarumo, nors būna ir išimčių biggrin.gif
na o pilvas, kaip minėjau ir taip nerodomas...turbūt nebūtų strujų irgi nepulčiau jo demostruot, bet bent jau nepulčiau slėpti kai pasikeltų "maikutė"...
o šiaip jau nebesijaudinu taip, jei kremukai kur tepuosi padės tai džiauksiuos - jei ne...tai nenusiminsiu.

o pasipliuškent  reikia biggrin.gif galėsi atsipalaiduot ir pasidegint...nėr čia ko giminėm ir artimiesiems akis spitkint į mūsų netobulus kūnus...(tegul į savo žiūri)  biggrin.gif

visiskai su jumis sutinku,tik kartais pasiziurejus i dailias lietuvaiciu kojas,krutines(o sutikim,vasara merginos labai savo privalumus demonstruoja) pavydas truputi suima ax.gif duok Dieve,kad tos gazeles pagimdytu sveikus vaikucius rolleyes.gif
Atsakyti
O pas mane istorija tokia: visa nestuma tepiau kremais ir labai dziaugiausi,kad nera nei vienos,bet dziaugsmas buvo per anksti pilvas sutrukinejo per paskutines penkias dienas ir atsirado ne kelios strijos,o daug,su kiekvienu vaikelio spyriu jauciau kaip truksta blink.gif
Atsakyti
aš pasakysiu taip - aš pati po gimdymo čia (forume apie stijas) landžiojau, ieškojau kažkokių stebuklingų priemonių....ir nieko biggrin.gif
padėjo tik laikas ir susigyvenimas su savimi ir žinot, kas geriausias moters draugas kai ji turi šiek tiek antsvorio ar netubulą figurą - RŪBAI.
Man pačiai buvo gaila sau pirk kažkokių rūbų...vaikščiojau tik su treningais ir su vyriškais bliuzonais (buvau stambi)net nenaudojau kosmetikos blink.gif doh.gif ...po kiek laiko spintoje atsirado porą sijonų ir kitokių MOTERIŠKŲ rūbų. Ir kai pamačiau, kad gatvėje pradėjo atsisukinėt vyrai, ar draugės ėmė žerti komplimentus (nors dar nebuvau sukūdus iki savo svorio). Nusprendžiau, kad tegu strujos eina velniop. Jei vyras dėl jų nesuka galvos (nesakau, kad jis dėl jų iš proto eitų lotuliukas.gif ), supranta, kad jos atsirado kai pagimdžiau JO vaiką.
Gal yra sunkiau, kai moteris neturi vyro, jos kūnas nebepiemeniškas, o susirasti vyrą norisi. Vat tada gal ir vyrui nėra malonu matyti tokią odą (kai jis nematė, nei kaip nei kas atsitiko... g.gif )

vien žo - - - su laiku viskas praeina, rūpinkitės vyrais, vaikais ir savo vidiniu(knygų paskaitykit) bei išoriniu grožiu....

ech prirašiau... lotuliukas.gif
Atsakyti
Pati sakiau kad negimdysiu kai pamatydavau ta geri ant kitu merginu pilvu, bet va uzmirsau ka sakiau biggrin.gif tepliojau ir teplioju tais kremais tai dabar viena atradau tai biski isbalino man jas thumbup.gif
Atsakyti