QUOTE(IngaStas @ 2008 02 26, 21:50)
Mane nejaukia privercia pasijausti negimdziusios drauges jai kada pamato ant sonu,pilvo ''O dieve kas cia dabar-gyvenime negimdysiu jai po to taip baisiai atrodysiu!!'' skaudus zodziai,as dar nesusitaikiau su jomis nemielas man mano kunas pasidare,gal laikuj begant isbluks bet nemanau kad visos.........
sutinku su
agnita,tik kvailos drauges taip pasakytu.kvailos ir nesubrendusios motinystei.nes mano nuomone tikra mama buna laiminga kai vaikas sveikas,neserga,neverkia,jauciasi saugus ir mylimas-tada laiminga ir mama.nesvarbu kiek striju,celiulitu,issprogusiu kraujagysliu(nekalbu apie kitas,ne su oda susijusias nestumo bedeles) sukelia nestumas,uztat dabar turiu sveika ir grazu suneli,kuriam(ir vyrui) esu pati graziausia ir visai nesvarbu ka kiti sako-nerodyk

o is tiesu...sau niekada neatleisciau jei kas per nestuma butu negero vaikeliui atsitike

sikau as ant tu striju
P.S.taip ir pasakyk savo draugei
Papildyta:
QUOTE(brytva @ 2008 02 26, 15:06)
ai yra to brudo ir ant krūtinės, na mamos statusas neleidžia jos per daug apnuogint, bet kiek padorumas ir (strujos leidžia) tai rodom
miniakų irgi nenešioju(yra ant šlaunų, net kelėnų vidinėj pusėj

), nes vis dėl to motiniško solidarumo, nors būna ir išimčių
na o pilvas, kaip minėjau ir taip nerodomas...turbūt nebūtų strujų irgi nepulčiau jo demostruot, bet bent jau nepulčiau slėpti kai pasikeltų "maikutė"...
o šiaip jau nebesijaudinu taip, jei kremukai kur tepuosi padės tai džiauksiuos - jei ne...tai nenusiminsiu.
o pasipliuškent reikia

galėsi atsipalaiduot ir pasidegint...nėr čia ko giminėm ir artimiesiems akis spitkint į mūsų netobulus kūnus...(tegul į savo žiūri)
visiskai su jumis sutinku,tik kartais pasiziurejus i dailias lietuvaiciu kojas,krutines(o sutikim,vasara merginos labai savo privalumus demonstruoja) pavydas truputi suima

duok Dieve,kad tos gazeles pagimdytu sveikus vaikucius
Graži mergina - papuošalas,gera žmona - turtas.