Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos-bėda

QUOTE(Stebukle @ 2008 03 15, 13:34)
Nu, kai jos raudonos, tai atrodo labai nekaip... Bet kai jos pabala, taip baisiai neatrodo. Svarbiausia dabar susitvarkyt svori ir oda, nes kuo stangresne oda, tuo maziau matosi.. ir nera tose vietose garbaleniu, nuo itrukusios odos sad.gif

Nors as pvz. nusipirkau atskira maudoma smile.gif Ir zadu ji vilket... Nors strijos nuo blauzdu iki pazastu pas mane sad.gif

maziau imk i galva tas strijas irnesakyk.gif jeigu mano pilvas nebutu kaip issiputes balionas ir as siais metais eiciau su atskiru bigsmile.gif tik va,kad svori numest tai labai sunku,matyt hormonai vis dar siaucia doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 03 15, 11:06)
drinks_cheers.gif as irgi nesuprantu, kaip gali nesimatyt unsure.gif Matosi dar ir kaip... bet aisku, cia jau nusiteikimas, jei pati galvoji, kad nesimato, tai ir nesimatys smile.gif o pasideginus, kaip jos isryskeja sad.gif kaip zebras atrodai sad.gif

jo as esu idegusi o strijos baltos nu tai grozis neispasakytas doh.gif

QUOTE(Putlutė @ 2008 03 15, 11:27)
nieko nebijau-va ziurekit mano strijos
cia as esu 7menesi nescia,tai pilvas dar nesutrukinejo.visos kojos buvo raudonais ruozeliais nusetos,net blauzdos doh.gif dabar turiu pasakyti jos niekur nedingo tik jau ne tokios raudonos...deja daugiau nuotrauku neturiu,nes prasiau vyro,kad nefotografuotu mane koju,o veliau ir strijuoto pilvuko verysad.gif bet jei kam idomu galiu nusifotkint ir parodyt,kaip atrodau dabar tongue.gif

nu mano kojos tokios pat o pilvas tokio dydzio jau super strijuotas buvo
Atsakyti
sveikos,
man kelios ryskios strijos atsirado paskutinem nestumo savaitem doh.gif vis dejavau ir dejavau, bet vyras neiskentes pasake: cia tas pats, kas dejuot del trumparegystes biggrin.gif tai apsiraminau truputuka.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 03 15, 23:01)
sveikos,
man kelios ryskios strijos atsirado paskutinem nestumo savaitem  doh.gif vis dejavau ir dejavau, bet vyras neiskentes pasake: cia tas pats, kas dejuot del trumparegystes  biggrin.gif tai apsiraminau truputuka..  blush2.gif

teisus tavo vyras drinks_cheers.gif
Atsakyti
lengva kitam sakyt jei neturi vbedu,aisku dejavimas nepakeis nieko,bet ir as dejuoju,gal mum taip lengviau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 03 16, 11:26)
lengva kitam sakyt jei neturi vbedu,aisku dejavimas nepakeis nieko,bet ir as dejuoju,gal mum taip lengviau verysad.gif

sakyciau lengviau susitaikyt ir vaiksciot iskelta galva, o dejavimas, zinia, gramzdina i dar didesne nevilti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 03 16, 13:36)
sakyciau lengviau susitaikyt ir vaiksciot iskelta galva, o dejavimas, zinia, gramzdina i dar didesne nevilti...  doh.gif

nu nezinau ar daug kam is musu lengva susitaikyti,man praejo 7m bet kai ateina vasara man prasideda depresija,nes negaliu nueit o pliaza,nu uzmuk as niekada nesusitaikysiu su jom
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 03 16, 21:15)
nu nezinau ar daug kam is musu lengva susitaikyti,man praejo 7m bet kai ateina vasara man prasideda depresija,nes negaliu nueit o pliaza,nu uzmuk as niekada nesusitaikysiu su jom

o as apsimetu, kad susitaikiau, tada niekas ju net nepastebi (netgi as pati) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 03 16, 21:15)

mano vyro sesei 27metai ir ji visdar neturi nei draugo,nei vaiko...ta ji laiko didziausia tragedija ir labai mums pavydi-seimos,vaiko,meiles,man-galimybes buti mama,dziaugtis visais nestumo suteiktais malonumai(apvaliu pilvuku tongue.gif ) ....jai nerupi tos srtijos ar kitos bedos,atiduotu viska,kad tik turetu mylinti vyra ir vaikuciu wub.gif tuomet as(su visais savo ir figuros trukumais) jauciuosi pranasesne uz ja-ta 50kg sveriancia,tobulos odos savininke lotuliukas.gif
ir tau siulyciau vasara neliudeti ziurint i 16-metes plonas mergaites,plikais pilvais ir tokiais sortukais,kur mano apatiniai daugiau uzpakalio uzdengia lotuliukas.gif

neliudek console.gif group.gif

visada atsiras pliazu kur galesit ramiai dviese su vyru ir vaikuciais pasipliuskenet,be papildomu akiu blink.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Putlutė: 16 kovo 2008 - 21:29
QUOTE(Putlutė @ 2008 03 16, 21:20)
ir tau siulyciau vasara neliudeti ziurint i 16-metes plonas mergaites,plikais pilvais ir tokiais sortukais,kur mano apatiniai daugiau uzpakalio uzdengia lotuliukas.gif

neliudek  console.gif  group.gif

visada atsiras pliazu kur galesit ramiai dviese su vyru ir vaikuciais pasipliuskenet,be papildomu akiu blink.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
oi, mergiotes... nepadeda tie kremai, tepiesi ar nesitepi jokio skirtumo. Labai gaila nerandu vienoj ish birzhelinukiu temoj buvo nuoroda i gera straispni, medikams.. ten juodu ant balto parashyta, kad kaltas kokis tai hormonas, jei mamyte jo turi per daug strijos bus.. o nuo ju laikas geriausias vaistas. pamenu kokia man tragedija buvo kai pirma pagimdzhiau... maniau viskas gun_bandana.gif svarbu antsvorio netureti, oda prizhiureti, laikui begant jos beveik nepastebimos pasidaro rolleyes.gif o ash vel va vasarai pasipuoshiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2008 03 16, 21:20)
mano vyro sesei 27metai ir ji visdar neturi nei draugo,nei vaiko...ta ji laiko didziausia tragedija ir labai mums pavydi-seimos,vaiko,meiles,man-galimybes buti mama,dziaugtis visais nestumo suteiktais malonumai(apvaliu pilvuku tongue.gif ) ....jai nerupi tos srtijos ar kitos bedos,atiduotu viska,kad tik turetu mylinti vyra ir vaikuciu wub.gif tuomet as(su visais savo  ir figuros trukumais) jauciuosi pranasesne uz ja-ta 50kg sveriancia,tobulos odos savininke lotuliukas.gif

neliudek  console.gif  group.gif

visada atsiras pliazu kur galesit ramiai dviese su vyru ir vaikuciais pasipliuskenet,be papildomu akiu blink.gif  4u.gif  4u.gif

teisingi tavo zodziai svarbiausiai kad turi seima ir vaikuti,bet man jau kartais atrodo kad ir mano vyras pleze dazniau paziuri i grazias figuras paneles,ir jam geda kad salia guli strijom nuvagota zmona,aisku gal ir klystu bet manau kekvienam vyrui yr agrazu tobulas moters kunas
Atsakyti
Man po gimdymo irgi atsirado trys dideles strijos aplink bamba, kruvele ju ant sonu ir visa krutine strijom nuejo... verysad.gif Na, krutines pasaliniai nematys, aplink bamba pasidarysiu uzmaskuojancia tatuiruote (oj kaip niekad nemaniau, kad tatuiruote kada nors noresiu pasidaryt lotuliukas.gif ), o ka su sonais daryti - tai dar nezinau. Gal kas bandet tas lazeriu korekcijas? Ar jos ka gali padet? g.gif
Atsakyti