Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos-bėda

as tepliojausi kremais visa nestuma.
krutine visa ishvagota o pilvas tris dienas prish gimdyma pradejo stirjomis paisytis o kelios dienos po gimdymo ishvis visa apacia buvo ishvagota doh.gif ai bet as nepergyvenu, ir taip neesu ish manekeniu trumpu maikuciu nenesioju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tanitausa @ 2008 03 14, 00:40)
krutine visa ishvagota o pilvas tris dienas prish gimdyma pradejo stirjomis paisytis o kelios dienos po gimdymo ishvis visa apacia buvo ishvagota  doh.gif ai bet as nepergyvenu, ir taip neesu ish manekeniu trumpu maikuciu nenesioju  tongue.gif

uper tavo nescios nuotraukos,o pilvas koks didelis nu mano panasus buvo,bet ant tavo nei vienos strijos nesimato,o mano nuo bambos jau vare visos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tanitausa @ 2008 03 14, 01:40)
krutine visa ishvagota o pilvas tris dienas prish gimdyma pradejo stirjomis paisytis o kelios dienos po gimdymo ishvis visa apacia buvo ishvagota  doh.gif ai bet as nepergyvenu, ir taip neesu ish manekeniu trumpu maikuciu nenesioju  tongue.gif

jusu laaaabi grazios nestumo nuotraukos wub.gif tikrai....sakes thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man nuo pilvo prie bambutes truputuka iplizo ,zaizdele buvo...nuotraukos tai super ,vaikiuko tai kaip menines smile.gif
Atsakyti
Pas mane visur yra striju, isskyrus ant veido smile.gif Nes priaugau beveik 40kg sad.gif Jas panaikint gali tik lazeris... kuris ohoho kiek kainuoja sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 03 14, 18:23)
Pas mane visur yra striju, isskyrus ant veido smile.gif Nes priaugau beveik 40kg sad.gif Jas panaikint gali tik lazeris... kuris ohoho kiek kainuoja sad.gif

super vaiku foto thumbup.gif kaip as noriu irgi menisku foto kokioj atelje pasidaryt
Atsakyti
mano kunas irgi visas baisus po nestumo liko.nors ir nuo pat pradziu visokius kremus pirkau ir gyd. dave,bet kaip pradejo atsiradineti tai visas pilvas(net virs bambos),slaunys rankos, krutyne sonuose-viskas pasipuose prakeiktom strijom.slykstu net i save pasiziureti.o kas skaudziausia,kad po pirmo vaiko(kitos po penkis gimdo ir nieko) ir 23 m(tiek man buvo kaip pagimdziau)-visa bjauri.kur anksciau visi pano oda pavydejo.aisku atskirus maudymukus visam gyvenimui pamirsti reik,bet..............ka padarysi..kaip pasiziuriu i savo suneli,tai viskas vienodai pasidaro,svarbu jis sveikas ir toks nuostabus...
Atsakyti
Mano krutine labai baisiai atrode po gimdymo.melyni ir raudoni dryziai kur tik pazvelgsi.Bet po kiek laiko strijos isblysko.o dabar jau beveik visai nebesimato.
Atsakyti
kaip jum tos strijos po kiek laiko nesimato?nu nesuprantu,na jos pasvieseja tampa baltos,bet jei jos dydelios niekur nedingsta,man nors ir baltos jos matosi uz kilometro,ir nesamone kad jos nesimato,nebent buvo ir taip vos matomos,reik man nufotkint savo pilva tai net foto pamatytumet tas bjaurybes
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 03 15, 09:57)
kaip jum tos strijos po kiek laiko nesimato?nu nesuprantu,na jos pasvieseja tampa baltos,bet jei jos dydelios niekur nedingsta,man nors ir baltos jos matosi uz kilometro,ir nesamone kad jos nesimato,nebent buvo ir taip vos matomos,reik man nufotkint savo pilva tai net foto pamatytumet tas bjaurybes

drinks_cheers.gif as irgi nesuprantu, kaip gali nesimatyt unsure.gif Matosi dar ir kaip... bet aisku, cia jau nusiteikimas, jei pati galvoji, kad nesimato, tai ir nesimatys smile.gif o pasideginus, kaip jos isryskeja sad.gif kaip zebras atrodai sad.gif
Atsakyti
nieko nebijau-va ziurekit mano strijos
cia as esu 7menesi nescia,tai pilvas dar nesutrukinejo.visos kojos buvo raudonais ruozeliais nusetos,net blauzdos doh.gif dabar turiu pasakyti jos niekur nedingo tik jau ne tokios raudonos...deja daugiau nuotrauku neturiu,nes prasiau vyro,kad nefotografuotu mane koju,o veliau ir strijuoto pilvuko verysad.gif bet jei kam idomu galiu nusifotkint ir parodyt,kaip atrodau dabar tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Putlutė: 15 kovo 2008 - 11:27
QUOTE(Putlutė @ 2008 03 15, 13:27)
nieko nebijau-va ziurekit mano strijos
cia as esu 7menesi nescia,tai pilvas dar nesutrukinejo.visos kojos buvo raudonais ruozeliais nusetos,net blauzdos doh.gif dabar turiu pasakyti jos niekur nedingo tik jau ne tokios raudonos...deja daugiau nuotrauku neturiu,nes prasiau vyro,kad nefotografuotu mane koju,o veliau ir strijuoto pilvuko verysad.gif bet jei kam idomu galiu nusifotkint ir parodyt,kaip atrodau dabar tongue.gif

Nu, kai jos raudonos, tai atrodo labai nekaip... Bet kai jos pabala, taip baisiai neatrodo. Svarbiausia dabar susitvarkyt svori ir oda, nes kuo stangresne oda, tuo maziau matosi.. ir nera tose vietose garbaleniu, nuo itrukusios odos sad.gif

Nors as pvz. nusipirkau atskira maudoma smile.gif Ir zadu ji vilket... Nors strijos nuo blauzdu iki pazastu pas mane sad.gif
Atsakyti