Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos-bėda

pas mane tai strijom nusėtas visas pilvas, bet vasarą tai nekreipiu į tai dėmesio ir lendu į bikinį, nam tai netrukdo, juolab kad pilvo visiškai nėra
Atsakyti
QUOTE(megee @ 2008 04 05, 13:36)
pas mane tai strijom nusėtas visas pilvas, bet vasarą tai nekreipiu į tai dėmesio ir lendu į bikinį, nam tai netrukdo, juolab kad pilvo visiškai nėra

ziurint kokios pas jus strijos rolleyes.gif pas mane ant pilvo maza to,kad jis nukares ir susiraukslejes tai dar strijom isvagotas doh.gif tikrai geda butu pasirodyt su atskiru maudymuku verysad.gif
Atsakyti
mamytes patarkit! kaip konkreciai atsikratyt ar bent sumazint strijas? labiausiai nervina ant krutu ir uzpakaliuko verysad.gif
user posted image

gal soliariumas padetu?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringute22: 07 balandžio 2008 - 12:23
QUOTE(neringute22 @ 2008 04 07, 13:22)
mamytes patarkit! kaip konkreciai atsikratyt ar bent sumazint strijas? labiausiai nervina ant krutu ir uzpakaliuko verysad.gif 
user posted image
gal soliariumas padetu?

deja jei strijos jau isiseneje tai soliariumas jas tik isryskins doh.gif Siaip siulyciau tik lazeriu naikinti bet ir tai ne 100% isnaikina o ir kainuoja nemazai, visi kremai ir tt praktiskai nepadeda o tik stangrina oda, bet manau vis geriau negu nieko g.gif Pas mane ju irgi yra ant slaunu doh.gif
Atsakyti
Pas mane striju yra tik ant slaunu, nors visa nestuma tepiaus visokius kremukus nuo striju, bet koju jie neapsaugojo. O ant pilvuko striju nera, nors pilvas buvo labai didelis. I domu kodel taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(gggiedrex @ 2008 04 07, 13:40)
deja jei strijos jau isiseneje tai soliariumas jas tik isryskins doh.gif  Siaip siulyciau tik lazeriu naikinti bet ir tai ne 100% isnaikina o ir kainuoja nemazai, visi kremai ir tt praktiskai nepadeda o tik stangrina oda, bet manau vis geriau negu nieko g.gif  Pas mane ju irgi yra ant slaunu doh.gif

o kokios strijos skaitosi isisenejusiomis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 04 07, 15:56)
o kokios strijos skaitosi isisenejusiomis? g.gif

kai jau buna ne melsvos ar rausvos o baltos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gggiedrex @ 2008 04 07, 16:13)
kai jau buna ne melsvos ar rausvos o baltos smile.gif

aisku lens.gif assa.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 04 07, 17:25)
aisku lens.gif  assa.gif  4u.gif

sveikos mamytes, as tik 8 tame menesyje, bet nuo 5-6 menesio man is kart pradejo matytis baltos juostos...vadinasi jos liks ir pogimdymo tepk ar nebetepk tais visais kremais?
nestuke.gif
Atsakyti
Na merginos nusipirkit MamaDona serumas apie 60lt. kainuoja, panaikina net jau atsiradusias strijas. Labai geras produktas, ant savo kailio izbandziau thumbup.gif
Vaiku mieste pati pirkau. Jai ka klauskite per az, neseku temos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geneve @ 2008 04 10, 10:52)
sveikos mamytes, as tik 8 tame menesyje, bet nuo 5-6 menesio man is kart pradejo matytis baltos juostos...vadinasi jos liks ir pogimdymo tepk ar nebetepk tais visais kremais?
nestuke.gif

jaigu tik dabar atsirado tai jos neisisenejusios, tepk kremukais butinai jau dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 04 10, 13:50)
jaigu tik dabar atsirado tai jos  neisisenejusios, tepk kremukais butinai jau dabar mirksiukas.gif

svaika Neringute,
o ka pati zinai apie tas mamyciu istorijas apie "nematomas strijas", kad jokiu pozymiu nestumo metu ir mamytes nesitepe arba tepesi po kelis kartus per savaite, o po nestumo tai ant kuno galybes striju pasimate?
Atsakyti