pas mane tai strijom nusėtas visas pilvas, bet vasarą tai nekreipiu į tai dėmesio ir lendu į bikinį, nam tai netrukdo, juolab kad pilvo visiškai nėra
QUOTE(megee @ 2008 04 05, 13:36)
pas mane tai strijom nusėtas visas pilvas, bet vasarą tai nekreipiu į tai dėmesio ir lendu į bikinį, nam tai netrukdo, juolab kad pilvo visiškai nėra
ziurint kokios pas jus strijos

QUOTE(neringute22 @ 2008 04 07, 13:22)
mamytes patarkit! kaip konkreciai atsikratyt ar bent sumazint strijas? labiausiai nervina ant krutu ir uzpakaliuko
gal soliariumas padetu?

gal soliariumas padetu?
deja jei strijos jau isiseneje tai soliariumas jas tik isryskins

Pas mane striju yra tik ant slaunu, nors visa nestuma tepiaus visokius kremukus nuo striju, bet koju jie neapsaugojo. O ant pilvuko striju nera, nors pilvas buvo labai didelis. I domu kodel taip

QUOTE(gggiedrex @ 2008 04 07, 13:40)
deja jei strijos jau isiseneje tai soliariumas jas tik isryskins
Siaip siulyciau tik lazeriu naikinti bet ir tai ne 100% isnaikina o ir kainuoja nemazai, visi kremai ir tt praktiskai nepadeda o tik stangrina oda, bet manau vis geriau negu nieko
Pas mane ju irgi yra ant slaunu 

o kokios strijos skaitosi isisenejusiomis?

QUOTE(neringute22 @ 2008 04 07, 15:56)
kai jau buna ne melsvos ar rausvos o baltos

QUOTE(gggiedrex @ 2008 04 07, 16:13)
aisku

QUOTE(neringute22 @ 2008 04 07, 17:25)
sveikos mamytes, as tik 8 tame menesyje, bet nuo 5-6 menesio man is kart pradejo matytis baltos juostos...vadinasi jos liks ir pogimdymo tepk ar nebetepk tais visais kremais?

Na merginos nusipirkit MamaDona serumas apie 60lt. kainuoja, panaikina net jau atsiradusias strijas. Labai geras produktas, ant savo kailio izbandziau
Vaiku mieste pati pirkau. Jai ka klauskite per az, neseku temos

Vaiku mieste pati pirkau. Jai ka klauskite per az, neseku temos

QUOTE(Geneve @ 2008 04 10, 10:52)
sveikos mamytes, as tik 8 tame menesyje, bet nuo 5-6 menesio man is kart pradejo matytis baltos juostos...vadinasi jos liks ir pogimdymo tepk ar nebetepk tais visais kremais?

jaigu tik dabar atsirado tai jos neisisenejusios, tepk kremukais butinai jau dabar

QUOTE(neringute22 @ 2008 04 10, 13:50)
jaigu tik dabar atsirado tai jos neisisenejusios, tepk kremukais butinai jau dabar 

svaika Neringute,
o ka pati zinai apie tas mamyciu istorijas apie "nematomas strijas", kad jokiu pozymiu nestumo metu ir mamytes nesitepe arba tepesi po kelis kartus per savaite, o po nestumo tai ant kuno galybes striju pasimate?