Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos-bėda

kažkaip tikėjausi, kad strijos laikui bėgant nebus matomos taip... taip, tas tiesa, bet pilvo oda dėl tų strijų unsure.gif verysad.gif atrodo siaubingai, susiraukšlėjus kaip kokios senučiukės verysad.gif
Atsakyti
na bet jus man pasakykit g.gif kiek paskaiciau, tai strijos atsiranda nestumo metu ar po jo, arba staigiai priaugant ar numetant svori. nesilaukiu, svoris kinta 1koks kg plius minus, o striju ir ant sedmenu ir slaunu ir matau, kad jau randasi ant strenu. gal kuri zinot kodel? oda mano sausa, bet kremais tepu tikrai nekukliai, o ju yra, o priezasties nerandu. doh.gif
Atsakyti
As visa nestumo laikotarpi tepiausi krutine ir slaunis tuo kremu a la nuo striju. Po gimdymo t.p., tik kremas jau "po gimdymo". Zodziu iskart po gimdymo ju buvo, bet metu laikotarpyje tapo ne be tokios ryskios. Padariau isvada kad visai nesvarbu koks kremas, svarbu oda maitinti, kad ji nuo svorio pokyciu netrukinetu o butu elastinga. Ir, aisku, kam su genais nepasiseke, tai sorry, kremai nepades, nebent siek tiek pasisleps sportuojant, pasideginus ir t.t. Geriau keiskime poziuri, VISOS mes maziau ar daugiau "strijuotos". Pirmosios strijos man atsirado gal 16 ar 17 metu kai staigiai storejau ir staigia kudejau.... Ir kai zmones pasiziures i musu linksmas akis, tai bus kur kas svarbiau uz tai kas darosi po musu sijonu. Vyrai? Oi... jie plaukuoti, barzdoti, sramuoti ir kai kurie taip pat pilvoti smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

gal kartais žinote, po kiek laiko strijos ima balti? Nes dabar jos tokios ryškios, raudonos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglut @ 2008 04 23, 14:47)
Sveikos  4u.gif

gal kartais žinote, po kiek laiko strijos ima balti? Nes dabar jos tokios ryškios, raudonos  doh.gif

Na man isbalo per pora menesiu bet kiekvienai skirtingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gggiedrex @ 2008 04 23, 15:19)

Ačiū, turėsiu omeny 4u.gif
Atsakyti
gal kuri domėjosi apie strijų išnaikinimą lazeriu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2008 04 23, 17:51)
gal kuri domėjosi apie strijų išnaikinimą lazeriu?  g.gif

domejausi,nes dabar ju turiu tiek kad baisu. bet daugiau pagalvojau, kad ar verta kisti tukstancius del sito? (geriau uz juos savo lelems nupirksiu ka nors) juk nesu niolikine, ir plika bamba nevaikstau, maudymosi kostiumelis bus uzdaras, kai beto ir atviru nedevejau del dideles krutines, tai kam? vyras mazu maziausiai mato tai. o as tiesiog su tuo susitaikiau, kad tai vardan mano kleckiu. wub.gif
o jei dar veliau noresiu turet??? kas tada, ir vel viskas is naujo. snekejaus ir su gyd. (ne lietuvoje). sake, jei nuspresi, patariu daryti tik tada, jei daugiau neplanuoji turet vaikuciu. o as dar nezinau ar noresiu veliau ar ne, nes dar savu neturiu kol kas.

ir be to, striju isnaikinti neimanoma iki galo. sumazins jas, bet vistiek liks.
reikia nestumo metu tepti ,bet jei yra polinkis tepk netepus, bus tas pats.
beje girdejau ir tai, kad jei mama ju turejo, tures ir dukra verysad.gif

bet aisku kiekvieno teise rinktis.
jei yra galimybes ir noras. pirmyn 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wedi: 23 balandžio 2008 - 18:30
QUOTE(gggiedrex @ 2008 04 23, 15:19)

blush2.gif man jau beveik keturi men. po gimd.,bet jos ne nesiruosia balti.
Beje,atsirado ju tik apie septinta nestuke.gif menesi ,toks mazytis ruozelis o paskui vis daugejo,daugejo... schmoll.gif net gydytoja uzjauciamai ziurejo i mano subjaurota pilva verysad.gif
Atsakyti
Man stirjos pradejo atsirasti ketvirta nestumo menesi. Is pradziu nesupratau kas tai, nes net neisivaizdavau kaip tos stirjos atrodo ax.gif Ir visada tikejau, kad man jos neatsiras. Deja, tiesa buvo siek tiek kitokia. Jos man atsirasdavo kaip grybai po lietaus. Nors ir tepiausi kremais, ir net masazus vaiksciojau, kad nors kiek oda elastingesne taptu. Sako, kad genai daro savo. Bet mano mama iki siol neturi nei vienos strijos. O mano visi sonai, visas uzpakalis, slaunys ir net blauzdos su strijomis. Tik pilvas stebuklingai liko grazus thumbup.gif Dabar jau po gimdymo praejo 10 men. Strijos tapo siek tiek sviesesnes. O ir as jau per tiek laiko su jomis susitaikiau, ir nebelieju asaru kaskart pazvelgus i veidrodi.
Paziuriu i savo grazu suneli ir galvoju, kad visa grozi jis matyt pasiime is manes biggrin.gif Del to bent jau ne taip sirdi skauda.
Taigi mielosios turim tik su tuo susitaikyt ir gyventi toliau. Kaip sake mano masazisete, jei neuzdirbi pinigu is savo kuno, stirjos nera jau taip baisu biggrin.gif
Atsakyti
O man ant pilvo striju neatsirado thumbup.gif
Tik nezinau ar todel, kad pilvukas nebuvo labai didelis, ar kad tepiau kremu nuo striju. Va ant klubu atsirado, bet ten ir netepliojau, nepagalvojau, kad reiketu tepti ir klubus. Ties sakant nezinau, ar tas kremas padeda, ar cia atsitiktinumas. Ir net nezinau, ar jei laukciausi dar karta, tepciau savo pilvuza, ar ne. Tikriausiai vis tiek tepciausi smile.gif
Atsakyti
Pas mane krutine pagrazinta raudonais saules spinduliukais doh.gif ir slaunys.Per nestuma saziningai tepiau visas tempiamas kuno vietas blink.gif ,labai tikejausi kad neatsiras. Ant slaunu atsirado po gimdymo o ant krutines kai pradejo pienas gamintis doh.gif Na bent jau ant pilvo nera. thumbup.gif
Atsakyti