Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos-bėda

tepiau,bet nepadejo verysad.gif pilvas baisiai atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zosiukas2 @ 2008 04 25, 15:09)
Pas mane krutine pagrazinta raudonais saules spinduliukais  doh.gif ir slaunys.Per nestuma saziningai tepiau visas tempiamas kuno vietas blink.gif ,labai tikejausi kad neatsiras. Ant slaunu atsirado po gimdymo o ant krutines kai pradejo pienas gamintis doh.gif  Na bent jau ant pilvo nera. thumbup.gif

Joo, aš taip pat "džiaugiuosi" saulytės spinduliukais ant krūtinės doh.gif kreipiausi į lazerinį centrą, norėjau kol šviežios bandyti lazeriu naikinti, bet man pasakė, kad kol maitinu to daryti negalima.. o kai baigsiu maitinti, jos jau ko gero per senos bus. Taip kad nieko nelieka, tik susitaikyti.. unsure.gif
Atsakyti
Man strijos ant krutines jau 3 nestumo menesi atsirado, o pabaigoje ir ant klubu sonu mazytes. Daugiau niekur. Tepiau visokiais kremais kaip "Pregnacare", kol ju dar nebuvo, bet tik veltui ismeciau pinigus, po to atsirado. Veliau jos tampa baltos ir vos matomos, tai nieko baisaus. mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien nusipirkau contractubex'a. kazkur skaiciau, kad lyg padeda. ziuresim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfiniuks @ 2008 05 06, 16:58)
siandien nusipirkau contractubex'a. kazkur skaiciau, kad lyg padeda. ziuresim  smile.gif

pranesk ar jis padeda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2008 05 06, 18:43)
pranesk ar jis padeda bigsmile.gif

aga, butinai. ziuresiu, kai sutepsiu visa tubele, ar kas keiciasi. jei taip, nusipirksiu dar viena smile.gif
Atsakyti
Labytis, as tepiausi nuo striju kremukais, bet nereguliariai. taciau neturiu po gimdymo ne vienos, nors priaugau tikrai nemazai... manau, kad sis reikaliukas labiausiai priklauso nuo odos tipo, taciau vis tiek odelei teikia padeti... Kaip tik neseniai buvau uzsukus i hiperfarma.lt, tai ten visokiu akcijiniu reikaliuku nuo sios bjaurybes siulo. Sekmes, mamytes
Atsakyti
Sveikos likimo draugės ax.gif

Kažkaip tikėjaus stebuklingai išvengti tų rausvų gyvačiukių, bet ... deja... nepavyko.
Nors per pirmą nėštumą tik kelios vos vos pastebimos tebuvo išlindusios ant šonų, na ir visa krūtinė nusėsta (bet kažkaip nesimato rolleyes.gif ).
Per antrą nėštumą tikėjaus, kad neišlįs ant pilvo, juolab, kad pilvukas mažesnis nei pirmo, bet kur tau doh.gif Visas pilvas tikras zebriukas dryžius doh.gif Net nzn kur lįst su tokiu pilvu, labiausiai tai pačiai negražu blush2.gif

Taip, kad merginos, nebūtinai tie zebriukai turi per pirmą nėštumą išlyst, gali per sekančius netikėtai užsukt į svečius. 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif o as beveik visa nestuma tepiau pilva ir krutine.Ta vakarine procedura budavo labai maloni nes ja darydavo vyras blush2.gif tai tose vietose ir isvengiau striju.O apie slaunis ir nepagalvojau...Tai ir turiu dabar dziaugsmo ant abieju salunu schmoll.gif Be to man labai tempdavo pilvo oda ir nieztedavo tai nuo kremu man budavo geriau.Taip kad sekmes visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
man ant pilvuko islindo ir kelios juocikes striju...tepiau ir contratubexs..bet nieko verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
ir as turiu striju,bet ir nieko cia jau nepadarysi verysad.gif
Atsakyti
mamytes,okaip jus vasara jas pleze paslepiat? g.gif ypac tos mamytes,kurios striju turit an koju?nes as sia vasara mastau kaip cia issimaudzius,nieko neisgasdinus biggrin.gif
Atsakyti