Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos-bėda

QUOTE(Putlutė @ 2007 06 12, 20:13)
mazhulinka
o pas tave kojos irgi taip sutrukinejo ar tik pilvukas?

ant pilvo pacios ryskiausios, ant strenu, taip pat placios, bet ne tokios susirauksleje, lygi oda tik dryziai tamsiai raudoni. klubai isvagoti simtais plonu striju. ant blauzdu ir vel kaip ant strenu- raudoni dryziai.
bandysiu paskutini jau kitos mamos isbandyta buda- issitepi kremu ir vynioji maisto plevele. taip vaikstai visa diena. ypac efektyvu vasara, kai karsta... jei nepades- desiu viena dali santaupu operacijai, kita- namui... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2007 06 12, 21:52)
ant pilvo pacios ryskiausios, ant strenu, taip pat placios, bet ne tokios susirauksleje, lygi oda tik dryziai tamsiai raudoni. klubai isvagoti simtais plonu striju. ant blauzdu ir vel kaip ant strenu- raudoni dryziai.
bandysiu paskutini jau kitos mamos isbandyta buda- issitepi kremu ir vynioji maisto plevele. taip vaikstai visa diena. ypac efektyvu vasara, kai karsta... jei nepades- desiu viena dali santaupu operacijai, kita- namui... ax.gif

chia ta apvyniojima tai mano mama kazhkada bande. ji daro siaip po masazo, tada ishtepa tokiu kremu ir atseit riebalai deginasi ir kudeji smile.gif
nezhinau kiek tai naivu, bet esme tame, kad dehidratacija odos garantuota smile.gif shutimas smile.gif
pas mane irgi visur pilna, shlaunys, prie pazhastu, pilvas ... na tik papai liko nepaliesti smile.gif ash tai kolkas sakau, racionaliai ir su optimizmu dedu santaupas kosmetinei korekcijai. beje, kalbejau lietuvoj kur yra ten kosmetines chirurgijos centras vilniuj, tai ima daug, priklausomai nuo striju tipo, kiekio ir pan. o varysiu turbut daryt i vokietija, nes ten pigu. per pus pigiau isheina nei lt. internete galima visa info rast smile.gif
Atsakyti
Ledute, strijas reikia salinti kol jos sviezo, tad... na, nzn... as kaip ir tu, sakau- reikia antra vaika pagimdyti ir tada operacija daryti, o is tikruju rekia po kiekvieno, kol strijos raudonos. jei ne, jau isbluke- nepades. reikia oda tempti, tummy tuck kaip sakant tik ne vien su pilvuko plokstinimo intencija, bet ir striju pasalinimu. na, moteris kuri bande procedura su plevele galejo didziuotis strijomis kaip mano, po 2men ju beveik neliko.
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2007 06 12, 02:18)
na, reiskiausi praeitoj temoj, galvoju reikia ir vel isikisti ax.gif stai jums soko taktikos gabalelis mergaites, gal tie kremai ir padeda, gal ne, bet jei galeciau atsukti laika- mirkciau juose!!!
user posted image
user posted image
stai kaip mano grazusis arbuzas atrodo po 5men ir vienos savaites cry.gif
jei kas nemate vabaliuko nuotraukytese koks buvo 8nestumo men, stai:
user posted image
siaubas kazkoks... galiu numesti tuos kilus, kuriuos noriu, bet vistiek likau subjaurota visam gyvenimui, tik plastine operacija gali padeti tokiu atveju cray.gif

sveikutes,norejau paklausti o pries kiek tu laiko pagimdej?ar dar nepagimdej?pas mane panasi situacija kaip tavo pilvas ,klubai uzpakalis visas isvagotas,ir oda liko kaip kenguros strauble,bet as jau pagimdziusi pries 6m tai nezinau kaip jas pasalinti,o gal klausej kiek operacija lazeriu kainuotu ?as apie tai masciau bet sako jei planuoji antra vaika neapsimoka daryt.o kaip opersacija turi vadinatis sieneliu odos siaurinimas?ar pilvo korekcija,?
Atsakyti
Per nestuma priaugau mazdaug 8 kg. Pilvukas buvo nedidelis, bet nestumo pabaigoje aplink bamba labai skaudejo... vyras kiekviena diena su aliejum masazavo, neturejau ne vienos strijos g.gif
porai savaiciu po gimdymo, pastebejau aplink bamba smulkius itrukimus... schmoll.gif jie nera tokie tokie dideli ir akivaizdus, kad as dabar be perstojo sau galva sukciau... viskas priklauso nuo odos strukturos ir elastingumo...
Atsakyti
Na, strijos tikrai nera pats dailiausias ir graziausias pilvuko papuosimas , baisiausia tai kad jos net sportuojant nedingsta, nemanau kad kremukai, tepaliukai, padetu tokiu atveju kai pilvelis atrodo kaip sudziuvusi slyva, o kremukai nestumo metu nieko nepadeda, tai tik papildomai isleisti pinigeliai, bet reiketu nesioti pilveli prilaikanti korseta. Pati turiu tokia pilvo puosmena, laikui begant susitaikiau su ta mintim kad jis nera dailus ir bandau rubelius nesioti tokius kad ji pridengtu, nes bet kokia intervencija i savo nuosava organizma nera jau labai sveikas dalykas.
Atsakyti
Dauguma moteru po gimdymo turi psichologiniu problemu, yra sunku prisitaikyti prie naujojo kuno, bet nestumas yra toks dalykas, kuris palieka viena kita pedsaka ant kuno ir nieko negalima padaryt... po gimdymo svarbiausias dalykas yra, kad vaikutis sveikas butu, o visa kita nusispjaut... verysad.gif
kalbu is savo patirties... mes vos nepraradom savo sunelio, o jis buvo tik 3-iju savaiciu, issivyste PILORUSTENOSE, vaikutis veme be perstojo, vos nenumire is bado, buvo skubiai operuotas. Tada pamastai, kad viskas gyvenime yra nusispjaut, svarbu tik tavo maziukas, kuri 9 men. savuose isciuose nesiojei... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 06 13, 07:25)
sveikutes,norejau paklausti o pries kiek tu laiko pagimdej?ar dar nepagimdej?pas mane panasi situacija kaip tavo pilvas ,klubai uzpakalis visas isvagotas,ir oda liko kaip kenguros strauble,bet as jau pagimdziusi pries 6m tai nezinau kaip jas pasalinti,o gal klausej kiek operacija lazeriu kainuotu ?as apie tai masciau bet sako jei planuoji antra vaika neapsimoka daryt.o kaip opersacija turi vadinatis sieneliu odos siaurinimas?ar pilvo korekcija,?

5men su trupuciu, po nuotraukomis parasyta.
as bandysiu ir kontrastini dusa, tik labai jau sunku paciai atsukineti salta vandeni blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2007 06 12, 23:52)

nenusimink console.gif pas mane irgi panasiai,net blauzdos isvagotos tom zarazom gun_bandana.gif as eisiu vakuumini masaza darytis,tikiuosi pades g.gif parasysiu kaip sekes.o tu gali pabandyti pilinga,as pilvui dariausi,tai jis labi oda lygina bigsmile.gif o kur tu operacija ar ka ten darysies??
Papildyta:
QUOTE(Ledute @ 2007 06 13, 00:33)
chia ta apvyniojima tai mano mama kazhkada bande. ji daro siaip po masazo, tada ishtepa tokiu kremu ir atseit riebalai deginasi ir kudeji smile.gif
nezhinau kiek tai naivu, bet esme tame, kad dehidratacija odos garantuota smile.gif shutimas smile.gif
pas mane irgi visur pilna, shlaunys, prie pazhastu, pilvas ... na tik papai liko nepaliesti smile.gif ash tai kolkas sakau, racionaliai ir su optimizmu dedu santaupas kosmetinei korekcijai. beje, kalbejau lietuvoj kur yra ten kosmetines chirurgijos centras vilniuj, tai ima daug, priklausomai nuo striju tipo, kiekio ir pan. o varysiu turbut daryt i vokietija, nes ten pigu. per pus pigiau isheina nei lt. internete galima visa info rast smile.gif

gal gali konkreciau parasyt kur daro tas odos korekcijas?vilniuj ir vokietijoj?labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2007 06 13, 01:49)
Ledute, strijas reikia salinti kol jos sviezo, tad... na, nzn... as kaip ir tu, sakau- reikia antra vaika pagimdyti ir tada operacija daryti, o is tikruju rekia po kiekvieno, kol strijos raudonos. jei ne, jau isbluke- nepades. reikia oda tempti, tummy tuck kaip sakant tik ne vien su pilvuko plokstinimo intencija, bet ir striju pasalinimu. na, moteris kuri bande procedura su plevele galejo didziuotis strijomis kaip mano, po 2men ju beveik neliko.

tai tavo drauge su plevele taip strijas issinaikino?
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 06 13, 11:59)
tai tavo drauge su plevele taip strijas issinaikino?

ju visiskai neimanoma isnaikinti, net ir lazeriu, vienintelis budas- pasalinti pazeista oda. bet, taip, draugei nereikejo nei lazeriu, vaiksciojo su plevele ir nyko strijos, t.y. daresi beveik nepastebimos, tokios, kaip pvz ant klubu. man tokios mazytes negadintu nuotaikos ir pasitikejimo savimi, nes idegis tokias mazyles labai gerai uzmaskuoja, juk kiekvienas nelis ziureti priejes per pora cm biggrin.gif tai va, lauksiu vyro sugriztant ir vyniosiuos... sakau gal reikia anti randinio kremo nusipirkti, bus dar geresnis efektas mastau.gif as seniau krosus begiodavau su ta plevele- thumbup.gif o man oda kaip Ledute sake tikrai nesusdavo ir netgi daug sveikiau atrode po tokio pabegiojimo.
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2007 06 13, 16:28)
ju visiskai neimanoma isnaikinti, net ir lazeriu, vienintelis budas- pasalinti pazeista oda. bet, taip, draugei nereikejo nei lazeriu, vaiksciojo su plevele ir nyko strijos, t.y. daresi beveik nepastebimos, tokios, kaip pvz ant klubu. man tokios mazytes negadintu nuotaikos ir pasitikejimo savimi, nes idegis tokias mazyles labai gerai uzmaskuoja, juk kiekvienas nelis ziureti priejes per pora cm biggrin.gif tai va, lauksiu vyro sugriztant ir vyniosiuos... sakau gal reikia anti randinio kremo nusipirkti, bus dar geresnis efektas mastau.gif as seniau krosus begiodavau su ta plevele-  thumbup.gif o man oda kaip Ledute sake tikrai nesusdavo ir netgi daug sveikiau atrode po tokio pabegiojimo.

matai kaip idomu,nzn tokio striju naikinimo budo g.gif gal tada gali man kvailutei papasakot kaip viska daryti reikia? blush2.gif
Atsakyti