QUOTE(mazhulinka @ 2007 06 12, 23:52)
ant pilvo pacios ryskiausios, ant strenu, taip pat placios, bet ne tokios susirauksleje, lygi oda tik dryziai tamsiai raudoni. klubai isvagoti simtais plonu striju. ant blauzdu ir vel kaip ant strenu- raudoni dryziai.
bandysiu paskutini jau kitos mamos isbandyta buda- issitepi kremu ir vynioji maisto plevele. taip vaikstai visa diena. ypac efektyvu vasara, kai karsta... jei nepades- desiu viena dali santaupu operacijai, kita- namui...
nenusimink

pas mane irgi panasiai,net blauzdos isvagotos tom zarazom

as eisiu vakuumini masaza darytis,tikiuosi pades

parasysiu kaip sekes.o tu gali pabandyti pilinga,as pilvui dariausi,tai jis labi oda lygina

o kur tu operacija ar ka ten darysies??
Papildyta:
QUOTE(Ledute @ 2007 06 13, 00:33)
chia ta apvyniojima tai mano mama kazhkada bande. ji daro siaip po masazo, tada ishtepa tokiu kremu ir atseit riebalai deginasi ir kudeji
nezhinau kiek tai naivu, bet esme tame, kad dehidratacija odos garantuota

shutimas
pas mane irgi visur pilna, shlaunys, prie pazhastu, pilvas ... na tik papai liko nepaliesti

ash tai kolkas sakau, racionaliai ir su optimizmu dedu santaupas kosmetinei korekcijai. beje, kalbejau lietuvoj kur yra ten kosmetines chirurgijos centras vilniuj, tai ima daug, priklausomai nuo striju tipo, kiekio ir pan. o varysiu turbut daryt i vokietija, nes ten pigu. per pus pigiau isheina nei lt. internete galima visa info rast
gal gali konkreciau parasyt kur daro tas odos korekcijas?vilniuj ir vokietijoj?labai aciu
Graži mergina - papuošalas,gera žmona - turtas.