QUOTE(gabi:) @ 2007 06 14, 23:22)
Sveikos mamytes.Man galima sakyti pasiseke,nes striju beveik isvengiau.Tik ant uzpakaliuko mazyciu,raudonu siek tiek yra.Nestumo metu jokio kremuko nenaudojau.Tik vaikiska alejuka kiekviena diena.
O siaip mano mama jau 8 metus dirba kosmetologe plastines chirurgijos centre.Tai ji sako,kad viskas priklauso tik nuo odos elastingumo.Jeigu tau lemta tureti strijas,tai vargu ar kokie kremukai pades.Net ir patys brangiausi,kurie virs 1000 lt. kainuoja.O kai jos pakliausiau apie tuos vyniavimusis i pleveles,tai tik nusisypsojo....
Jeigu turite kokiu klausimu,tai rasykite.Pasodinsiu mama prie kompo,tegul smulkiau viska papasakoja:)
o tai jeigu tas metodas su plevele nepadeda,gal tavo mama zino kitokiu liaudisku budu joms issinaikinti?kad ir neliaudisku,bet pigesniu,...?
Papildyta:
QUOTE(mazhulinka @ 2007 06 14, 23:54)
bet gabi, as neskleisciau eretikos, jei gyvo pavyzdzio pries savo akis buciau nemacius

ne siaip sau kokiu internetiniu pasaku prisiskaicius esu...
putlute, as pilingu trinu kuna i savaite bent pora kartu, bet nzn.... ar tu cia apie chemini kalbi?
nzn cheminis jis ar ne...man kosmetologe ?kosmedijoje" dare su kazkokiom zolelem,tai skura poto nusilupo

aisku,taip ir turejo buti,tai dabar zymiai lygesne ir svelnesne.
Graži mergina - papuošalas,gera žmona - turtas.