Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos-bėda

QUOTE(Putlutė @ 2007 06 13, 17:14)
matai kaip idomu,nzn tokio striju naikinimo budo g.gif gal tada gali man kvailutei papasakot kaip viska daryti reikia? blush2.gif

tiesiog issitepi kremu, as naudosiu anti scar seruma ir vynioji aplink liemeni ta plona plevele. vinioji tiek, kad nenuslystu ir gan patogiai jaustumeisi. per drabuzius nesimato, tad gali eiti i parka, apsipirkineti ar tiesiog daryti kas iprasta. tik geriau per daug nesilankstyti, gali nuslysti, arba atsilaisvinti.
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2007 06 13, 19:19)
tiesiog issitepi kremu, as naudosiu anti scar seruma ir vynioji aplink liemeni ta plona plevele. vinioji tiek, kad nenuslystu ir gan patogiai jaustumeisi. per drabuzius nesimato, tad gali eiti i parka, apsipirkineti ar tiesiog daryti kas iprasta. tik geriau per daug nesilankstyti, gali nuslysti, arba atsilaisvinti.

ta permatoma,maistne plevele? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 06 13, 17:22)
ta permatoma,maistne plevele? g.gif

taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2007 06 13, 19:19)

o kaip ta plevele atrodo ,kur pakuoji maista kad nedziutu?ar kokia?nelabai iznau kaip ta maistine plevele atrodo,paprasta permatoma?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 06 13, 18:23)
o kaip ta plevele atrodo ,kur  pakuoji maista kad nedziutu?ar kokia?nelabai iznau kaip ta maistine plevele atrodo,paprasta permatoma?

ritinelis kaip folijos, tik ne folija, o plona plevele tongue.gif ta pati, i kuria maistas vyniojamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2007 06 13, 21:13)
ritinelis kaip folijos, tik ne folija, o plona plevele tongue.gif ta pati, i kuria maistas vyniojamas biggrin.gif

zinoma nesu kosmetologe,bet siulyciautau pilvukui pasidaryti pilinga.man dare,jis labai graziai islygina tuos nemalonius striju griovelius blush2.gif o kaisu laiku jos pabala(mano dar raudonos) tai graziau atrodo ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.Man galima sakyti pasiseke,nes striju beveik isvengiau.Tik ant uzpakaliuko mazyciu,raudonu siek tiek yra.Nestumo metu jokio kremuko nenaudojau.Tik vaikiska alejuka kiekviena diena.
O siaip mano mama jau 8 metus dirba kosmetologe plastines chirurgijos centre.Tai ji sako,kad viskas priklauso tik nuo odos elastingumo.Jeigu tau lemta tureti strijas,tai vargu ar kokie kremukai pades.Net ir patys brangiausi,kurie virs 1000 lt. kainuoja.O kai jos pakliausiau apie tuos vyniavimusis i pleveles,tai tik nusisypsojo....
Jeigu turite kokiu klausimu,tai rasykite.Pasodinsiu mama prie kompo,tegul smulkiau viska papasakoja:)
Atsakyti
QUOTE(gabi:) @ 2007 06 14, 21:22)
Sveikos mamytes.Man galima sakyti pasiseke,nes striju beveik isvengiau.Tik ant uzpakaliuko mazyciu,raudonu siek tiek yra.Nestumo metu jokio kremuko nenaudojau.Tik vaikiska alejuka kiekviena diena.
O siaip mano mama jau 8 metus dirba kosmetologe plastines chirurgijos centre.Tai ji sako,kad viskas priklauso tik nuo odos elastingumo.Jeigu tau lemta tureti strijas,tai vargu ar kokie kremukai pades.Net ir patys brangiausi,kurie virs 1000 lt. kainuoja.O kai jos pakliausiau apie tuos vyniavimusis i pleveles,tai tik nusisypsojo....
Jeigu turite kokiu klausimu,tai rasykite.Pasodinsiu mama prie kompo,tegul smulkiau viska papasakoja:)

bet gabi, as neskleisciau eretikos, jei gyvo pavyzdzio pries savo akis buciau nemacius ax.gif ne siaip sau kokiu internetiniu pasaku prisiskaicius esu...
putlute, as pilingu trinu kuna i savaite bent pora kartu, bet nzn.... ar tu cia apie chemini kalbi? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(gabi:) @ 2007 06 14, 23:22)

o tai jeigu tas metodas su plevele nepadeda,gal tavo mama zino kitokiu liaudisku budu joms issinaikinti?kad ir neliaudisku,bet pigesniu,...? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mazhulinka @ 2007 06 14, 23:54)
bet gabi, as neskleisciau eretikos, jei gyvo pavyzdzio pries savo akis buciau nemacius ax.gif ne siaip sau kokiu internetiniu pasaku prisiskaicius esu...
putlute, as pilingu trinu kuna i savaite bent pora kartu, bet nzn.... ar tu cia apie chemini kalbi? mastau.gif

nzn cheminis jis ar ne...man kosmetologe ?kosmedijoje" dare su kazkokiom zolelem,tai skura poto nusilupo lotuliukas.gif aisku,taip ir turejo buti,tai dabar zymiai lygesne ir svelnesne. thumbup.gif
Atsakyti
Jokiu budu nenoriu,mamytes,su jumis gicytis.Tikiu,kad kovojant su strijomis savo jegomis,jos istikruju pasidaro zymiai grazesnes.Net galiu patiketi,kad tos mazytes,raudonos visiskai isniksta.Bet dideliu,reljefiniu visiskai atsikratyti galima tik su lazerio pagalba...Nenoriu uzsiimti reklama,bet tokios proceduros atliekamos uz gana priimtina kaina ir beveik neskausmingos...
Atsakyti
QUOTE(gabi:) @ 2007 06 15, 20:14)
Jokiu budu nenoriu,mamytes,su jumis gicytis.Tikiu,kad kovojant su strijomis savo jegomis,jos istikruju pasidaro zymiai grazesnes.Net galiu patiketi,kad tos mazytes,raudonos visiskai isniksta.Bet dideliu,reljefiniu visiskai atsikratyti galima tik su lazerio pagalba...Nenoriu uzsiimti reklama,bet tokios proceduros atliekamos uz gana priimtina kaina ir beveik neskausmingos...

galeciau, turbut visa diena grozio salonuose sedeciau ir visas imanomas proceduras isbandineciau wub.gif bet yra kaip yra- negaliu, tad tenka plevelemis vyniotis lotuliukas.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabi:) @ 2007 06 15, 22:14)

jeigu taip gal galetum pasakyti kur tokias proceduras atlieka?kita sav zadu uzsirasyti i lazerinechirurgija.lt,jie ten su lazeriu zada isnaikint tas strijas ax.gif
Atsakyti