QUOTE(antrakartmamyte @ 2008 01 16, 20:46)
Aciu Daugvaikuciu uz atsakyma
As is savojo visai nereikalauju alimentu, bet jis pats principingai nori mane paduot i teisma ir priverst mane oficialiai is jo alimentus prisiteist, kad patasyt mane po teisma

Na stai tada as ir prisiteisiu...tiek kiek bus imanoma
Mamytes, cia as gal ne i tema, bet gal yra kur temele, kiek vaiko tevui priklauso vaika matyt ir ar jis gali reikalaut matytis kiekviena savaitgali ?

nes kazkaip mane jis tiesiog terorizuoja, kad as privalau jam leist atvaziuot savaitgaliais. O as noriu turet laisvus savaitgalius, leidziu vaziuot vakarais darbo dienomis, o jis priestarauja
Pirmiausia turi buti teismo keliu nustatyta vaiko gyvenamoji vieta.To paties teismo metu vargu ar bus svarstoma vaiko lankymo tvarka.Sekantis teismas-nustatyti ta tvarka,ar jusu namuose,ar jums dalyvaujant,ar dalyvaujant vaiku teisiu apsaugos atstovui,ir t.t.Siaip antraji teisma tegul inicijuoja tetis-neleiskit kuri laika matytis ir tada jis paduos i teisma del vaiku lankymo,jums bus maziau islaidu.Galima bandyti per viena teisma tai padaryti,bet man tai nepavyko.
Medinis anksciau citavo viena teismo sprendima,kai buvo viskas surasyta-kokiom valandom lankyti,kokios sventes su tevu ,kada su mama-labai smulkiai viskas isvardinta.
Is kitos puses,tai ir turekit laisva savaitgali-tegul tetis pasiima vaika,o jus savaigali skirkit sau-tobulejimui,groziui...