QUOTE(blinas @ 2008 12 03, 16:03)
sveiki, tikiuosi padesit
auginu dukrele viena jau du metus

pajamos nedideles, taupau ant viskuo, ji pas mane uzaugo pasiskolintuose rubuose ir kituose daiktuose, zinoma daug pirkau ir as, bet praktiskai viska gariunu turguje, ypac brangesnius daiktus, vezimeli, lovyte. Tevais dukros nei lanko nei islaiko, noreciau paduoti i teisma del alimentu priteisimo, taciau, advokate pasake, kad turiu yrodyti, kad patyriu islaida. o jei cekiu nera tai nieko man ir nepriteis..
o jei as pateikciau teismui tos drauges is kuriuos viska skolinuosi chekius ar tiks, ar nepridarysiu draugei nemalonumu?
Jus konsultavo durna advokate,nueikit pas kita.
Jums reikia surasyti pas advokate prasyma issieskoti islaikyma vaikui nuo pareiskimo padavimo dienos ir tame paciame prasyme galite prasyti isieskoti islaikyma uz 3 metus atgal(jusu atveju,jei vaikui 2 metai,tai nuo jo gimimo).Dabar visiskai normalu yra prisiteisti po 400 litu is tevo(pagal galiojancia teismu praktika,puse minimalaus menesinio atlyginimo),net jei tevas nedirba(kaip mano atveju)-teisejai tokiems pataria isidarbinti.
Nebent jus norit zymiai didesniu alimentu,tada tenka irodineti papildomas islaidas.Bet vakar su merginomis temoje "kaip issireikalauti alimentu" kaip tik skaiciavome,kad vaikui prireikia 1000-1200 litu per menesi,be jokiu ypatingu islaidu,nes i sita suma prisiskaiciuoja ir visi mokesciai uz buta,maista ir t.t.O kad vaikui reikia vezimuko,ta kiekvienas supranta.Beje,merginos minetoje temoje rase,kad Gariunuose perkant gali israsyti saskaitas-fakturas,nes jie visi dirba su verslo liudijimu.
Mineta tema stai cia:
http://www.supermama...?...2213&st=276