maloni labai, silta..visada paaiskina viska...
na as lankausi privaciai pas gydytoja N.Krasovskaja - superine gydytoja.
Gydytoja Vilma Dauderiene galiu rekomenduoti. Kompetetinga, ne saldziai maloni ir saltu nervu, o ypac per gimdymus:) Ji dirba Šeimos medicinos centre, o gimdyti pas ja galima Antakalnio klinikose. Man atrodo, kad geriausias variantas pas ta pacia gydytoja lankytis per nestuma, o paskui gimdyti.
lankausi "Vivat vitoj" pinigeliu nemoku o esu priziureima tikrai gerai
aisku neturiu su kuo palyginti, bet esu patenkinta
todel nematau reikalo lankytis privaciai ir uz kiekviena vizita moketi tokius pinigus (kiek girdejau vienas apsilankymas kainuoja apie 100lt) tai vat manau neveltuj sodra nuo musu atskaiciuoja tiek pinigeliu, kad jais seikatos srityje nepasinaudot
lankausi privačiai
ji visad atranda laiko, net, jei jai ir atrodo, kad tai menkutė bėdelė. bet galiu drąsiai jais kambinti bet kuriuo metu, ir ji visad išklauso ir pataria, ar pati liepia tuoj pat atlėkti ir apžiūri iškart - nekeisčiau jos
QUOTE(mama ciole @ 2008 10 25, 09:16)
lankausi "Vivat vitoj" pinigeliu nemoku o esu priziureima tikrai gerai
aisku neturiu su kuo palyginti, bet esu patenkinta
todel nematau reikalo lankytis privaciai ir uz kiekviena vizita moketi tokius pinigus (kiek girdejau vienas apsilankymas kainuoja apie 100lt) tai vat manau neveltuj sodra nuo musu atskaiciuoja tiek pinigeliu, kad jais seikatos srityje nepasinaudot 
aš lankausi privačiai
Kol kas lankausi privačiai pas ginekologe. Bet kai pastojau, tai nežinau kaip daryti... Gi siunčia neščiasias pas okulistą, stomotologą, pas terapeutą... tai ar privatus ginekologas gali siųsti pas poliklinikos gydytojus? Na stomotologas tai privatus pas mane, bet kiti daktarai poliklinikoje. O ir yra neščiosioms nemokamų tyrimų ...tai kaip su jais? jei eisiu privačiai reiks už visus mokėti? ar ten kai ka jie per ligonių kasas susigražina pateikus reikiamus dokumentus. Sorry, jei neaiškiai ir gal ne toje temoje paklausiau.
QUOTE(atsakinga @ 2008 10 29, 14:51)
Kol kas lankausi privačiai pas ginekologe. Bet kai pastojau, tai nežinau kaip daryti... Gi siunčia neščiasias pas okulistą, stomotologą, pas terapeutą... tai ar privatus ginekologas gali siųsti pas poliklinikos gydytojus? Na stomotologas tai privatus pas mane, bet kiti daktarai poliklinikoje. O ir yra neščiosioms nemokamų tyrimų ...tai kaip su jais? jei eisiu privačiai reiks už visus mokėti? ar ten kai ka jie per ligonių kasas susigražina pateikus reikiamus dokumentus. Sorry, jei neaiškiai ir gal ne toje temoje paklausiau. 
na tyrimus kai kuriuos daro pati privati, bet babkes nemazas kainuoja
QUOTE(atsakinga @ 2008 10 29, 12:51)
as lankausi privaciai pas ginekologe, visa kita- terapeutas, okulistas, LOR, tyrimai (slapimo ir kraujo) darausi poliklinikoje
Uz tyrimus poliklinikoje as susimoku pati, jie daug pigiau nei privaciai, slapimo padaro per 15 min., kraujo - ta pacia diena popiet.
LAnkausi privaciai. Po pirmu apsilankymu pas ginekologe poliklinikoje - nebenoriu ten eiti. Susiduriau su atmestinumu, abejingumu ..... Privacioje atsako issamiai i visus klausimus, paaiskina, NEBUNA EILIU, VISADA EINI PAS GYDYTOJA UZSIRASYTU LAIKU (ko tikrai truksta poliklinikoms).
As uz privacia klinika. kas is to kad valstybinej tipo nemokama , bet jei ateini be dovanu vokelio i tave neziuri kaip i zmogu. zodziu ir cia ir cia reik moket, tik kad privacioj nera eiliu ir nereik sukt galvos kaip ta vokeli pakist
QUOTE(fasion149 @ 2008 11 04, 22:12)
LAnkausi privaciai. Po pirmu apsilankymu pas ginekologe poliklinikoje - nebenoriu ten eiti. Susiduriau su atmestinumu, abejingumu ..... Privacioje atsako issamiai i visus klausimus, paaiskina, NEBUNA EILIU, VISADA EINI PAS GYDYTOJA UZSIRASYTU LAIKU (ko tikrai truksta poliklinikoms).
buvau pas šeimos gyd. tai galvojau jau kortelę nėščiosios užves (nes ginius sakė, kad jau seniai laikas įskaiton registruotis). o čia sako, tik nuo 12-os savaičių
tai aš jau eisiu privačiai geriau kur nors tada
QUOTE(balta_lelija @ 2008 11 05, 09:17)
buvau pas šeimos gyd. tai galvojau jau kortelę nėščiosios užves (nes ginius sakė, kad jau seniai laikas įskaiton registruotis). o čia sako, tik nuo 12-os savaičių
tai aš jau eisiu privačiai geriau kur nors tada
Na man ir privačioj poliklinikoj kortelę užvedė tik 12 savaite