Įkraunama...
Įkraunama...

Privačiai ar į polikliniką?

Apklausa: Privačiai ar į polikliniką? (906 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(19810728 @ 2008 11 27, 09:38)
perskaiciau pasisakymus, manau kiekvina sprendzia mamyte pati ir samoningai renkasi kas jai ir jos vaikeliui geriausia pagal galimybes, poliklinikose dirba tir patys gydytojai kurie dirba privaciose klinikose, tik turbut maziau laiko, nes didesne jo dali praleidzia privacioje gydymo istaigoje.
man paciai nekilo is pat karto jokiu kitu minciu kaiplankytis privacioje klinikoje,kadangi tai pirmas musu nestumas abu su vyru kitu variantu net nesvarteme,lankausi as Maxmedoje tikrai esu labai patenkinta aptarnavimu, demesiu, jau atliko nemazai tyrimu, turejau 3 echo, tyrimu rezultatai atliekamai labai greitai, malonus aptarnaujantis personalas, sauni, svelni, maloni kvalifikuota gydytoja.kiekviena karta kai ruosiuosi i vizita praktiskai kaip i svente keliauju  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  nes tikrai visada iseinu pakilios nuotaikos... gydytoja net per echo leliu pasnekina, pakomentuoja ka jis ten veikia kaip jauciasi ir t..t.t net asara istryksta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
pamirsau pasakyti kad visus praktiskai tyrimukus atliki mums iki 13 savaiteles, tame tarpe ir 3 echo.. 4u.gif

o pas kokią gydytoją lankotės maxmedoj?
Atsakyti
as irgi uz privatu gydyma, ne tik nestumo metu bet ir siaip ir laikas sutaupomas ir nereikia niekam i atvertas kiseneles kaisioti vokeliu ar bandyti iskaityti tai akyse nepatenkintu daktaru veiduose.
plius tikrai nestumo metu nesinori girdeti jokiu burbuliavimu, kad tas negerai anas negerai, o privaciose net neigiama dalyka paskao kazkaip svelniau paprasciau. Kai man buvo lb sunki toksikoze, tai jei ne mano ginekologas, tai buciau nuslabus visihkai, nes dienos stacionaras neveike is VGN buvau vos ne ishvaryta ir apsaukta,kad ne tu pirma ne tu paskutine ir ishgyvensi. Zodziu tik uz privatu. Nerandu minusu smile.gif
Atsakyti
Kol nebuvo normalios ginės poliklinikoje lankiausi tik privačiame kabinete, o kai atsirado neatbukusi ginė poliklinikoje pradėjau lankytis tenai ir esu patenkinta ax.gif Kiekviena kartą pažiūri echoskopu, paaiškina, pataria.
Atsakyti
as prisirasiusi poliklinikoje, bet kiekviena karta vistiek einu su dovanele, tai dada oi kaip maloniai kalba, na net nezinau ar eit i privacia...dar pagalvosiu... g.gif
Atsakyti
As persirasiau i privacia.Nesigailiu ir labai patenkinta 4u.gif Tyrimu rezultatus suzinau ta pacia diena,nereikia laukti savaites ar dveju savaiciu.O pas gydytoja,kad patekti reikedavo menesio laukti doh.gif kai kurie tyrimai nemokami,kai kurie mokami,bet esu tos nuomones,kad geriau sumokesiu kazkiek pinigeliu ir atsakyma suzinosiu ta pacia diena..negaledavau pakesti polikliniku,nes gali ir numirti,o pagalbos nesulauksi is ju schmoll.gif
Atsakyti
Vaiksciojau privaciai... nemegstu eiliu, stumdymusi, susiraukusiu veidu... gal pasikeite kas poliklinikose, taciau jauciuosi maloniau eidama i privatu kabineta blink.gif juolab poliklinikoj nepasiulo mokamu tyrimu (kiek teko is merginu girdeti), atlieka tik privalomus, o as savo klinikoje atlikau visus imanomus tyrimus kuriuos man pasiule ir taip jauciausi rami... na, nzn... o siaip jei turi savo gydytoja ir jei ji dirba poliklinikoj tai jokio skirtumo, eiciau aisku smile.gif bet aklai tikrai ne...
Atsakyti
Gal zinote ar reikia moketi poliklinikoje uz apziura jei esu nedirbanti?
Atsakyti
QUOTE(RGaile @ 2008 12 25, 16:44)

Net nezinau, turbut reikia unsure.gif Kai buvau uzsiregistravus darbo birzoje, buvo viena nestuke, jei darbo aisku neieskojo, bet turejo visas socialines garantijas. Visu niuansu nezinau, cia turbut reiktu uzklaust skyrelyje socialiniu reikalu labirintuose.

As kai pirmojo laukiausi lankiausi Mazylyje Kaune, uz paslaugas nemokejau, tai turbut nesiskaito privatu, bet ir ne poliklinika. Man sis tarpinis variantas buvo idealus, o ir gydytoja nuostabia turejau wub.gif

Dabar laukiuosi antro, mano gydytoja nedirba - pati leliuka augina. Tai net nezinau kur eisiu, bet tikrai ne i poliklinika schmoll.gif Man labiau patinka pusiau privacios istaigos, ten bent tvarka didesne. Dukryte vedu i poliklinika, nes ten gera gydyoja, bet tvarkos nera - kas pirmesnis atejo, to ir eile, nesvarbu turi taloneli ar ne schmoll.gif
Atsakyti
as lankausi poliklinikoje.. o privaciai einu, kai reikia daryti issamius vaisiaus tyrimus, arba nekantraudama, kaip mano leliukas jauciasi..
Atsakyti
Lankausi privacioje istaigoje (uz gydytojo konsultacija moketi nereikia, tik uz echoskopija ar tyrimus) ir ne kiek nesigailiu. Zinau, kad nueisiu ir pateksiu pas gydytoja sutartu laiku, nereikes stumdytis eilese ir nervintis. Jei kartais konsultacija atsaukiama, pati gydytoja paskambina ir pranesa. Prieziura ir demesiu nesiskundziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2008 12 31, 12:37)
Lankausi privacioje istaigoje (uz gydytojo konsultacija moketi nereikia, tik uz echoskopija ar tyrimus) ir ne kiek nesigailiu. Zinau, kad nueisiu ir pateksiu pas gydytoja sutartu laiku, nereikes stumdytis eilese ir nervintis. Jei kartais konsultacija atsaukiama, pati gydytoja paskambina ir pranesa. Prieziura ir demesiu nesiskundziu  thumbup.gif

SuperMeska, labai domintu, kur cia lankaisi, kad konsultacijos nemokamos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RGaile @ 2008 12 25, 16:44)

Dabar jau tikrai zinau, kad reikia. Nebent darbo birzoje uzsiregistruotumet. Ligoniu kasos draudzia tik nuo 28 nestumo savaites 4u.gif
Atsakyti