Įkraunama...
Įkraunama...

Privačiai ar į polikliniką?

Apklausa: Privačiai ar į polikliniką? (906 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Lavrynka @ 2009 05 11, 23:19)
As lankausi privaciai , nes nepripazistu kysiu  cool.gif  geriau jau sumoku uz darba padaryta ir viskas  4u.gif

O ir gimdyti zadi privaciai?
Atsakyti
QUOTE(siri @ 2009 05 12, 16:49)
O ir gimdyti zadi privaciai?

ne gimdyt zadu ligoninei uz sumoketus mokescius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amicus @ 2009 05 12, 15:48)
gal pasidalintumete, kiek kainuoja privaciai visa nestumo prieziura Vilniuje?  ax.gif

maxmedos medicinos centre kazkur iki 2000lt, priklausomai nuo reikalingu tyrimu, susimoki kiekvienakart apsilankius uz konsultacija, atliktus tyrimus smile.gif
Atsakyti
beveik visa nestuma lankausi privaciai,,,, ir esu lb patenkinta, jauciu dideli demesi ir tuo dziaugiuosi smile.gif
bet gimdyt tai gimdysiu ligininej, bet isanksto susitarus su savo gine mirksiukas.gif ar ji dirbtu ta diena ar ne... smile.gif
Atsakyti
Tik privaciai, susimoki ir gali prasyti ko tik reikia ir siuntimo, ir tyrimu kokiu tik nori, ne taip kaip poliklinkoje, kur ponia gydytoja nuspres ko ir kada man reikia doh.gif
Atsakyti
Aš vaikštau į polikliniką (Centro, Lukiškių filialą). Pas gydytoją Haliną Mesonienę. Tikėjausi patekti pas Čyrienę, bet jau būtų tekę ilgai laukti, tai pasirinkau šią gydytoją, nes buvau pas ją lankiusis. Ji tokia maloni. Mano nėštumas (tfu tfu tfu) normalus, tai problemų kaip ir neiškylą. Akušerė irgi faina. Jei iškiltų problemų skambinčiausi. Jei paaiškėtų, kad reikia laukti eilėje ar kas nors panašaus, matyt eičiau pas savo draugės privačią ginekologę. Kol kas privačiai vaikščiot nematau reikalo.
Atsakyti
Na, privaciai ne kiekviena siais laikais nueis. Nemanau, kad tai pirmoji butinybe. As lankausi poliklinikoje ir nieko blogo negaliu pasakyti. Kysiu niekam nedaviau ir nesiruosiu duoti. Demesys nuo to nepriklauso. Kitoms ir kysiai nerodiklis. Aisku nera taip kaip rivacioje ir sulciu gauni ir dar tas slyksciai saldus bendravimas uzmusa vietoje doh.gif . tik pagalvoji, kad uz tokia sumoketa suma ji sokineja ant blakstienu, o siaip jokio siltumo ir uzuojautos. Teko lankytis keliose privaciose klinikose ir pasirinkau savo poliklinika.
Atsakyti
As po vieno karto,kai ejau i apziura i poliklinika del bedos,daugiau nutariau nebeiti,mane "gyde" is akies,o as dar durna mokejau vokelyje,pinigu negaila sveikatai,pirma karta gydymas is akies nepasiseke,antras kartas taipogi,bet uz kiek viena karta mokejau ne maziau 100lt.Paskui kai nuejau i privacia poliklinika,nes atsiminem,kad MB draugo zmona turi savo klinika nuejau pas ja.Ji pakraupo blink.gif Man didziausi uzdegimai,ir pan o mane gyde is vis tokiais preparatais nuo kuriu galejau nebetureti leliuko doh.gif Bet Aciu D mane privati gydytoja kuo puikiausiai isgyde[tfu,tfu,tfu] ir jau daugiau negu 6 men.,panasiu negalavimu nejauciu.Paskui pas ja nuejau,kai suzinojau,kad nestuke.gif ,bet ji neturejo sutarties su SODRA ir pasiule kreiptis i privatu seimos centra ir visa nestuma iki siol vaikstau privaciai,sumoku aisku,bet zinau,kad visi tyrimai bus atlikti,mano apziura vyksta idealiai galeciau pasakyti,niekas aplinkui nesokyneja,tiesiog malonu bendrauti su labai maloniais ir kompetingais daktarais thumbup.gif Gaila,kad teks ieskotis kitos gydytojos gimdymui unsure.gif
Atsakyti
as ejau privaciai,nes poliklinikoj taip nugyde ,kad oi!
Atsakyti
Manau, kad nuo gydytojo kvalifikacijos ir kultūros priklauso. Galima puikiai lankytis poliklinikoje ir nesulaukti normalaus aptarnavimo privačiai.
Atsakyti
Manau tik privaciai, nes manam seimos medicinos centre tikrai per mazai prieziuros skiria. Nesuvokiu kokia prieziuros kokybe jei pirma gin. apziura priklauso tik 18 sav.
Atsakyti
Na as einu i polikninika, o del daktaru kompetencijos, jei abejoji, gali pilnai paprasyti siuntimo kitur rolleyes.gif
Atsakyti